- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.661
Hayir canim ignenin etkisi coktan gecmistir bence hayirli haber alman yakin darisi bize bu arada yarin testine tekrarla bizimle paylas :)
Bugün iğneden sonra 12. Günüm yine test yaptım ve dünküne göre sanki daha belirgin baktığımda ışık tutmadan falan net görüyorum çizgiyi ama baya silik yani koyu değil. Kasık ve göğüs ağrım da devam ediyor ümitlenmek istemiyorum ama etkisinin geçmesi gerekmiyormuydu şimdiye kadar. Bakıyorum biçok arkadaşın 7.-8. Günde negatif olmuş hep testleriHer insanda farklı oluyor 12 güne kadar benim silik te olsa pozitifti 13 gün ve sonrasında negatif oldu erken yapıp boşuna ümitlenmeyin 14 duncu veya 15 ci günü test yapın
10 gün sonra geçer iğnenin etkisi ins hamissindir canımBugün iğneden sonra 12. Günüm yine test yaptım ve dünküne göre sanki daha belirgin baktığımda ışık tutmadan falan net görüyorum çizgiyi ama baya silik yani koyu değil. Kasık ve göğüs ağrım da devam ediyor ümitlenmek istemiyorum ama etkisinin geçmesi gerekmiyormuydu şimdiye kadar. Bakıyorum biçok arkadaşın 7.-8. Günde negatif olmuş hep testleri
Ay inşallah10 gün sonra geçer iğnenin etkisi ins hamissindir canım
Bencede hamilesin canim yarin tekrar yapAy inşallah
Daha çok erken değilmi birşey hissetmiyorum sadece bir ateş basması.sende varmı canım ?Lumcera22 nasil gidiyor belirtiler var mi
Bizde bakalımmı teste foto atarmısınBugün iğneden sonra 12. Günüm yine test yaptım ve dünküne göre sanki daha belirgin baktığımda ışık tutmadan falan net görüyorum çizgiyi ama baya silik yani koyu değil. Kasık ve göğüs ağrım da devam ediyor ümitlenmek istemiyorum ama etkisinin geçmesi gerekmiyormuydu şimdiye kadar. Bakıyorum biçok arkadaşın 7.-8. Günde negatif olmuş hep testleri
Bu sabahkiBizde bakalımmı teste foto atarmısın
Fotoğrafta hiçbirşey belli olmuyor ışıktan sanırım.sağlık ocağında kan testmi yaptırsanız acaba :) net olur en azındanBu sabahki
Görünüyor aslında diğer arkadaşlar gördü başka konulardada yazmıştım. Teste baktığımda net olarak gözüküyor kamerada aynı netlikte çıkmıyorFotoğrafta hiçbirşey belli olmuyor ışıktan sanırım.sağlık ocağında kan testmi yaptırsanız acaba :) net olur en azından
Silik var evet ama bekle sonra hayal kırıklığı olmasınGörünüyor aslında diğer arkadaşlar gördü başka konulardada yazmıştım. Teste baktığımda net olarak gözüküyor kamerada aynı netlikte çıkmıyor
Bekliyorum bakalım testte tam pozitif görmeden kan vermeyi düşünmüyorum zatenSilik var evet ama bekle sonra hayal kırıklığı olmasın
Evet canim bende de var ama dedigin gibi cok erken ignenin etkiside olabilir . birazda kasik agrim var ara ara batma oluyorDaha çok erken değilmi birşey hissetmiyorum sadece bir ateş basması.sende varmı canım ?
Bekliyorum bakalım testte tam pozitif görmeden kan vermeyi düşünmüyorum zaten
Kızlar cumartesi tavan yapan adet sancilarim ondan buyanada yavaş yavaş azalmakta ve hâlâ adet olamadım azoncede şu basit testlerden yaptım malesef negatifacaba kistmi oluştu anlıyamadim gitti çok gerginim ister istemez insanın moreli bozuluo
Yok içmiyorum. Sadece adetin 4. Günü cyclo progynova ya başladım adet döngüsü düzenleyiciymiş o biteli 2 gün oldu. Bitirince adet olacaksın dedi doktorum. Çatlatma iğnesine göre batım 28 şubat-1mart gibi. Gecikirsen gel dediCanım merhaba, sen progesteron içeren tablet içiyor musun bu aralar? benimde bugün 12.günüm, akıntım oluyor ara ara ama duphaston içtiğim için acaba o mu yapıyor diye de aklıma geliyor.
Cuma yada cumartesi olmam lazımdı zaten ağrilardanda belliydi o iki gün çok keskindi ama dün ve bugün azaldı şişlik hâlâ var, ara arada hafif akıntı. en az 2 gün gecikmiş oldum. Normalde önceki adet zamanlarım olsa 1 hafta 10 gün gecikse bile suphelenmezdim genelde gecikirdi taki 2017 ramazan ayına kadar duzenim öyleydi ama ondan sonra ilaçlardan olsa gerek 29-30 u bile bulmuyo araları. Kafam çok karışık haftasonuna kadar olmzsam doktoruma gideyim diyorum ama ağrılarımın hafifleyip adetin gelmemesi çok gerdi beni.Beklenen adet günün kaç gün geçti canım?