- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.621
Arkadaşım şöyle düşün,bir zamanı var ve o zamanı bekliyoruz :)Lumcera22 kesinlikle sana katılıyorum.mesela iğneden 14 gün sonra adet olunuyor dediler.ben geçen ay adet olmadım 19.gün leke geldi..iğnenin 12 günlerinde kan değerim yüksek çıktı.ve en son adetim gecikince tabi bana göre .doktora görede 2 gün varmış.ben o ay adet olamadım .folikül kist olmuş.1 ay ertelendi tedavim dbkontrol hapıyla eridi.yani demem o ki.herkesin vucudu farklı tepkiler veriyor.iğne bende gaz ve sıcak basması yaptı.ama asla kasıklarımda iğne batmaları olmadı.netice negatif ve hüsran ve ağlama krizleri
Canım aynı şeyi bende yaşadım hemde ilk klomen tedavimde kistlerim olmuştu ağrısından acillik olmuştum apandistten falan şüphelenmişlerdi hattaLumcera22 kesinlikle sana katılıyorum.mesela iğneden 14 gün sonra adet olunuyor dediler.ben geçen ay adet olmadım 19.gün leke geldi..iğnenin 12 günlerinde kan değerim yüksek çıktı.ve en son adetim gecikince tabi bana göre .doktora görede 2 gün varmış.ben o ay adet olamadım .folikül kist olmuş.1 ay ertelendi tedavim dbkontrol hapıyla eridi.yani demem o ki.herkesin vucudu farklı tepkiler veriyor.iğne bende gaz ve sıcak basması yaptı.ama asla kasıklarımda iğne batmaları olmadı.netice negatif ve hüsran ve ağlama krizleri
İnan gülüm bu ikinci denemem olacak.çoğu aşılama yada tüp bebek yap diyor.doktorumda yaptırmıyor.üç kere çatlatma deneyecek sonra aşılamaya geçicek.özele gidiyorum.şuan birşey tutmuyor ama aşılamada ücret için yinede para biriktirmem gerekiyor.rabbim herkese sağlıkla kucağına bebek almayı nasip etsin.Canım aynı şeyi bende yaşadım hemde ilk klomen tedavimde kistlerim olmuştu ağrısından acillik olmuştum apandistten falan şüphelenmişlerdi hattaallahtan birisi ultrasona sokmayı akıl etti de orda görmüştük kistlerimi. Benimde tedavi kesildi aynen moral bozukluğu, namaz kılarken bile ağlıyordum. Ama Allahtan ümit kesilmez zamanı değilmiş demek ki. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Bizde zamanını bekleyelim dua ederek
Aa gercekten mi canim insallah gercektir benimde 4. Gunum 1 hafta daha bekliycemKızlar adetime bir hafta var ovitrelle iğneyi bırakalı bir hafta oldu dün dayanamayıp test aldım pozitif çıktı silik bi çizgi ilacın etkisi mi bu şimdi
Evet cnm ama sevinemedim bile çünkü yalnis çıkma ihtimali yüksekAa gercekten mi canim insallah gercektir benimde 4. Gunum 1 hafta daha bekliycem
Evet gorunuyor ikinci çizgide insallah dogrudur canim umitsizlige kapilma
Görünüyor ondan eminim ama sevinemedim bile iğnenin etkisi olabilir bu sonuçtaEvet gorunuyor ikinci çizgide insallah dogrudur canim umitsizlige kapilma
Bende çatlatma iğnesi vuruldum 10 gün bugün elimde 10 tane test var dene dedi arkadaş dün yaptım hiç çizgi yoktu bugün yaptım silik çıktı tabi iğnenin etkisimi diye düşünüyorum test te çok canım sıkıldıkça yaparımGörünüyor ondan eminim ama sevinemedim bile iğnenin etkisi olabilir bu sonuçta
Bende o kadar yok valla olsa bende yapardım dün bir tane aldım yaptım böyle silik çizgi çıktı Bnde iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorumBende çatlatma iğnesi vuruldum 10 gün bugün elimde 10 tane test var dene dedi arkadaş dün yaptım hiç çizgi yoktu bugün yaptım silik çıktı tabi iğnenin etkisimi diye düşünüyorum test te çok canım sıkıldıkça yaparım
Adet zamanını geçtiyse yap benim yaptığım normal gebelik testiydi idrar değilde kan tahlili yapsan daha iyi olurHayırlı akşamlar kızlar, bayadır girmiyorum ama mümkün oldukça takipteyim. İnş hepimiz en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız. test yapan arkadaşlara bi sorum var, erken gebelik testlerinden mi yaptınız merak ettim. benimde klomenle bu 2.ayimdi çatlama iğnesine gerek kalmadan çatlamışti ve 2 hafta oldu.son 6 aya göre adet döngüm kısaldı. 26-27 günün sonunda oluyodum fakat bugün 29.günüm bitio adetim gelmedi. 5 gündür adet ağrıları gibi sancılar var hatta dünden bugünede arttı, bu sabahtan beride ağrılar tavan yapti heran oldum zannedip lavaboya gidip gidip duruyorum karnim şiş. Bu akşam eşime test almasını söyledim ama daha erken bi dur diyip almadı, zaten gerginim bide üstüne öyle söyleyince iyice şiştim kızacağını bildiğim için dahada demedim.yarinda olmzsam yapayım diyorum ama sizce yinede erken olurmu bi akıl verin kızlar ?
Bat a kaç gün var canımMerhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Bu ay ilk defa gonal f 75 ve ovitrelle kullandım. Çatlatma iğnesinden 3 gün sonrada duphaston içmeye başladım günde 2 kez. Bugün iğnenin üzerinden 10 gün geçti göğüslerimde şişlik ve ağrı var, ara ara bir sağ bir sol kasığımda kramp tarzında batmalar oluyor. Tedirgin bir şekilde sizler gibi bende beklemedeyim yani anlayacağınız...
Sağol cnm, artık yarında olmazsam pazartesi sabah duruma göre bakıcam inşAdet zamanını geçtiyse yap benim yaptığım normal gebelik testiydi idrar değilde kan tahlili yapsan daha iyi olur
Ben normal gebelik testi yaptım senin günün geçmiş sende normal test yap cnmHayırlı akşamlar kızlar, bayadır girmiyorum ama mümkün oldukça takipteyim. İnş hepimiz en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız. test yapan arkadaşlara bi sorum var, erken gebelik testlerinden mi yaptınız merak ettim. benimde klomenle bu 2.ayimdi çatlama iğnesine gerek kalmadan çatlamışti ve 2 hafta oldu.son 6 aya göre adet döngüm kısaldı. 26-27 günün sonunda oluyodum fakat bugün 29.günüm bitio adetim gelmedi. 5 gündür adet ağrıları gibi sancılar var hatta dünden bugünede arttı, bu sabahtan beride ağrılar tavan yapti heran oldum zannedip lavaboya gidip gidip duruyorum karnim şiş. Bu akşam eşime test almasını söyledim ama daha erken bi dur diyip almadı, zaten gerginim bide üstüne öyle söyleyince iyice şiştim kızacağını bildiğim için dahada demedim.yarinda olmzsam yapayım diyorum ama sizce yinede erken olurmu bi akıl verin kızlar ?
Bende progestan içiyorum günde 2 kere göğsümde dolgunluk var ama ağrı yok kasıklarımda ağrı var sağ tarafında patma oluyor canm bugün 10 gün bitti bakalım sonuç ne olacakMerhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Bu ay ilk defa gonal f 75 ve ovitrelle kullandım. Çatlatma iğnesinden 3 gün sonrada duphaston içmeye başladım günde 2 kez. Bugün iğnenin üzerinden 10 gün geçti göğüslerimde şişlik ve ağrı var, ara ara bir sağ bir sol kasığımda kramp tarzında batmalar oluyor. Tedirgin bir şekilde sizler gibi bende beklemedeyim yani anlayacağınız...
Tahmini 6 yada 7 gün var canım. 1 senedir her ay negatifleri görmekten yorulduğum için test de yapmaya korkar oldumBat a kaç gün var canım