-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.641
Bende progestan içiyorum günde 2 kere göğsümde dolgunluk var ama ağrı yok kasıklarımda ağrı var sağ tarafında patma oluyor canm bugün 10 gün bitti bakalım sonuç ne olacak
Senin az kalmis canim insallah hayirli haberlerini aliriz buradan paylas mutlaka benim igneyi vurulali bu gun 5. GunumTahmini 6 yada 7 gün var canım. 1 senedir her ay negatifleri görmekten yorulduğum için test de yapmaya korkar oldum
Benimde 4. Gün.güzel haberler verelim birbirimize inşallahSenin az kalmis canim insallah hayirli haberlerini aliriz buradan paylas mutlaka benim igneyi vurulali bu gun 5. Gunum
Insallah canim sen kacinci gununde test yapmayi dusunuyorsunBenimde 4. Gün.güzel haberler verelim birbirimize inşallah
13-14. gün yaparım herhalde canım.iğnenin etkisi ancak geçmiş olur.sen?Insallah canim sen kacinci gununde test yapmayi dusunuyorsun
Bende 13. Gunde yapicam canim adetime 4 gun kaliyor 5 marta denk geliyor13-14. gün yaparım herhalde canım.iğnenin etkisi ancak geçmiş olur.sen?
Aynı gün yapalım o halde burdanda paylaşırız :)Bende 13. Gunde yapicam canim adetime 4 gun kaliyor 5 marta denk geliyor
Olur canim tamamdirAynı gün yapalım o halde burdanda paylaşırız :)
Bugün yaptım tekrar negatif :)Bende o kadar yok valla olsa bende yapardım dün bir tane aldım yaptım böyle silik çizgi çıktı Bnde iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum
2. Klomen+ovitrelle deneyişim olacak.ilki olmadıOlur canim tamamdir
Bu arada senin ilk deneyisin mi
Hadi ya bugün pazar eczanede uzak alamadım bugün yoksa bende yapardım bi test ama bekle daha erken sonuçta canmBugün yaptım tekrar negatif :)
Bu sefer olur insallah canim bende catlatmayi ilk defa kullanicam daha once sadece klomen kullandim2. Klomen+ovitrelle deneyişim olacak.ilki olmadı
İnşallah.iğne olman çok iyi en azından çatladığından emin olacaksın.sonrası allaha kalmış:) hayırlıysa olsun inşallahBu sefer olur insallah canim bende catlatmayi ilk defa kullanicam daha once sadece klomen kullandim
Evet daha var bat 1 mart bakalım hayırlısıHadi ya bugün pazar eczanede uzak alamadım bugün yoksa bende yapardım bi test ama bekle daha erken sonuçta canm
Aynen hayırlısıEvet daha var bat 1 mart bakalım hayırlısı
Insallah canim :)İnşallah.iğne olman çok iyi en azından çatladığından emin olacaksın.sonrası allaha kalmış:) hayırlıysa olsun inşallah
Hayir canim ignenin etkisi coktan gecmistir bence hayirli haber alman yakin darisi bize bu arada yarin testine tekrarla bizimle paylas :)Kızlar merhaba. 14 şubatta çatlatma iğnemi oldum. Yarın 12. Gün olacak ama busabah ve biraz önce yaptığım testlerde çok çok silik zor görünen çizgi çıkıyor. Dünden beri göğüslerim tişört deyince bile acıyor. Kasık ağrım da arttı ve akıntım var. Sizce iğnenin etkisi hala sürüyormudur ?
Her insanda farklı oluyor 12 güne kadar benim silik te olsa pozitifti 13 gün ve sonrasında negatif oldu erken yapıp boşuna ümitlenmeyin 14 duncu veya 15 ci günü test yapınHayir canim ignenin etkisi coktan gecmistir bence hayirli haber alman yakin darisi bize bu arada yarin testine tekrarla bizimle paylas :)