Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben regli oldum cnm. Çok mutsuzum ama yapacak birşey yok. Bu 2. çatlama ignemdi.Bu ay tekrar kullanmayı düşünüyorum. Hayırlısını versin rabbim.
Hadi yaa, üzülme diyicem ama biliyorum neolursa olsun insan bi ümit ettiği için sonunda hüsrana uğruyo moreli bozuluyo, bende dışarıya belli etmiyorum ama gel bide içime sor. Bende hâlâ bişey yok şişlik ve hafif adet sancısı, iş yapıp kendimi zorlarsam biraz daha çoğalıyo onun dışında pek bişey yok ha bide beyaza yakın silindikce hafif akıntı. Hadi gebelik yoksada enazindan 6-7 aydr düzene giren adetim bozulmasaydi bari diyorum. Bende olmazsa buayda deniyicem snra birakicam enazindan biraz vücudum dinlenir o aradada para biriktirmeye çalışıcam eşimi tekrar tupbebeğe ikna edemiyorum madem az maliyetle aşılama yaptiririz inş die düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı inş cnm

10. Gün yalnis sonuç verio ben 9. Da yaptırdı m söylemiştim 8.43 diye bugün 11. Gün 3 e düşmüştü 12 . Günden önce yaptirilmamasi gerek yıkıldım resmen :-(

10. Gün yalnis sonuç verio ben 9. Da yaptırdı m söylemiştim 8.43 diye bugün 11. Gün 3 e düşmüştü 12 . Günden önce yaptirilmamasi gerek yıkıldım resmen :-(
Ben söylemiştim Cnm o umud edip yıkılmak çok zor dün gece rüyamda doktor hamklesin diyor Bebek içim de hareket ediyor ve işin kötü tarafı 21 ci gün iğneden sonra hala adet olmadım

Ben söylemiştim Cnm o umud edip yıkılmak çok zor dün gece rüyamda doktor hamklesin diyor Bebek içim de hareket ediyor ve işin kötü tarafı 21 ci gün iğneden sonra hala adet olmadım
Cnm iğnenin 21.günü dedinya peki adetinin kaçıncı günü olmuş oluo. Bende bitürlü olamıyorumda 6-7 aydr adetim düzene girmişti hele son aylar günü gününe önceki senelere kadar pek düzenli olmayınca şaşırmıştım ama buay ne oldu anlamiyorum.yaklaşık 10 gündür adet sancısı çekiyorum adet olmadan önceki gün bide olmam gereken gün fena ağrım oldu ama sonraki günler hafifledi sadece dün sabah namazı vaktinden buyana bi tık çoğaldı o da ara ara. Buay çatlama iğnesinede gerek kalmadı yoksa ondan diyicem ama hiçbi ilaç kullanmıyorum şuan. Sadece adetten 5 gün önce estrofem almayı kestim onunda bukadar gecikme yapacağını sanmıyorum çünkü ilk kullanışim değil. Dün test yaptım yine negatif, napacağımı şaşırdım. Sen doktoruna danistinmi yada muayene için gidecekmisin.çok uzun oldu kusura bakma cnm yaa

21 gün çok olmuş artık.kontrole gittinmi?bu kadarıda normal değil

Bende seni merak etmistim soracaktim canim olmadin mi diye

Canım bence bir doktora görünmende fayda var.Oldukça fazla bir zaman geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…