-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.681
Hamilesin ozaman canim bu gun kacinci gununduKan testi yaptırdım kızlar 8.43 çıktı kızlar
Iğnenin üstüne 9. Gün adetime 4 var canım doktorda hamile sin dedi ama Adetin beklemen daha sağlıklı sonuç verir dedi iğnenin etkisi olabilir mi buHamilesin ozaman canim bu gun kacinci gunundu
Canım bend edün adet olmama lazımdı olmadım geçen ayda 3 gün geç olmuştum.Suan bahsettiklerin bende de var ama olacagım gibi ben.Doktora sordugumda igneden dedi gecikme için.Birkaç gün daha bekle bakalım.Cuma yada cumartesi olmam lazımdı zaten ağrilardanda belliydi o iki gün çok keskindi ama dün ve bugün azaldı şişlik hâlâ var, ara arada hafif akıntı. en az 2 gün gecikmiş oldum. Normalde önceki adet zamanlarım olsa 1 hafta 10 gün gecikse bile suphelenmezdim genelde gecikirdi taki 2017 ramazan ayına kadar duzenim öyleydi ama ondan sonra ilaçlardan olsa gerek 29-30 u bile bulmuyo araları. Kafam çok karışık haftasonuna kadar olmzsam doktoruma gideyim diyorum ama ağrılarımın hafifleyip adetin gelmemesi çok gerdi beni.
Bekliyorum bakalım testte tam pozitif görmeden kan vermeyi düşünmüyorum zaten
inşallah hamilesindirrrrr bizleri habersiz bırakmaIğnenin üstüne 9. Gün adetime 4 var canım doktorda hamile sin dedi ama Adetin beklemen daha sağlıklı sonuç verir dedi iğnenin etkisi olabilir mi bu
Kaçıncı günde yaptırdınKan testi yaptırdım kızlar 8.43 çıktı kızlar
İşte benimde sancılar hafifledi olmam gereken zaman geçti gibi hissediyorum oyüzden takıldım yoksa bende derdim demekki adetime daha var die ilk defa böyle oldum. Buay igneye gerek kalmamıştı ama bi önceki ay vurulmustum, sende gecikme yapmış aksine bendede adetimi zamanında getirdi herkeste farklı etki gösterio işte. Dediğin gibi cnm bikaç gün dahada bekliyicem elimde test var ama yapmıyıcam , olmazsam Cuma sabahina tekrar yaparım inş. Sende olmzsan gelişmelerden haberdar et cnm.Canım bend edün adet olmama lazımdı olmadım geçen ayda 3 gün geç olmuştum.Suan bahsettiklerin bende de var ama olacagım gibi ben.Doktora sordugumda igneden dedi gecikme için.Birkaç gün daha bekle bakalım.
Canım benim 12. Gün idrarda pozitifti bugün negatif çıktı daha yeni geçmiş etkisi. 9.gün daha çok erken iğneden kaynaklı pozitif alıyorsun en az 14-15 gün beklemelisin. İğneyi vurulduğun gibi yumurta çatlamıyorkiIğnenin üstüne 9. Gün adetime 4 var canım doktorda hamile sin dedi ama Adetin beklemen daha sağlıklı sonuç verir dedi iğnenin etkisi olabilir mi bu
Ben regli oldum cnm. Çok mutsuzum ama yapacak birşey yok. Bu 2. çatlama ignemdi.Bu ay tekrar kullanmayı düşünüyorum. Hayırlısını versin rabbim.İşte benimde sancılar hafifledi olmam gereken zaman geçti gibi hissediyorum oyüzden takıldım yoksa bende derdim demekki adetime daha var die ilk defa böyle oldum. Buay igneye gerek kalmamıştı ama bi önceki ay vurulmustum, sende gecikme yapmış aksine bendede adetimi zamanında getirdi herkeste farklı etki gösterio işte. Dediğin gibi cnm bikaç gün dahada bekliyicem elimde test var ama yapmıyıcam , olmazsam Cuma sabahina tekrar yaparım inş. Sende olmzsan gelişmelerden haberdar et cnm.
Söylediğim gibi olmuş :)Canım benim 12. Gün idrarda pozitifti bugün negatif çıktı daha yeni geçmiş etkisi. 9.gün daha çok erken iğneden kaynaklı pozitif alıyorsun en az 14-15 gün beklemelisin. İğneyi vurulduğun gibi yumurta çatlamıyorki
Iğnenin 9. Günüydü adetime 4 vardı canmKaçıncı günde yaptırdın
İki gün arayla testi tekrarla öyle sevin CnmIğnenin 9. Günüydü adetime 4 vardı canm
Bnde öyle düşünüyorum canm ins vardır ama dayanamadım yaptırdım kan testi işteCanım benim 12. Gün idrarda pozitifti bugün negatif çıktı daha yeni geçmiş etkisi. 9.gün daha çok erken iğneden kaynaklı pozitif alıyorsun en az 14-15 gün beklemelisin. İğneyi vurulduğun gibi yumurta çatlamıyorki
Doktorda öyle söyle di bekleyebilir sen adet tarihimizi bkle dedi yoksa da iki gün sonra gel bakalım dediİki gün arayla testi tekrarla öyle sevin Cnm
Ben 16. Günde adet oldum.doktor yinede kist oluşumu varmı diye muayene etti.sizde acaba kist oluşmuş olabilirmi .19 gün uzun bir süre çünküİğneden kaç gün sonra adet oldunuz sonuç negatif olanlar benim iğneden sonra 19 cu günüm hala olmadı
Bilmiyorum offf Cnm sıkıldı ama doktorum iste bekle diyorBen 16. Günde adet oldum.doktor yinede kist oluşumu varmı diye muayene etti.sizde acaba kist oluşmuş olabilirmi .19 gün uzun bir süre çünkü
Allah yardımcımız olsun :-(Bilmiyorum offf Cnm sıkıldı ama doktorum iste bekle diyor
Peki test yaptınmı tekrar hamilelik olasılığın olabilirBilmiyorum offf Cnm sıkıldı ama doktorum iste bekle diyor