Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bend edün adet olmama lazımdı olmadım geçen ayda 3 gün geç olmuştum.Suan bahsettiklerin bende de var ama olacagım gibi ben.Doktora sordugumda igneden dedi gecikme için.Birkaç gün daha bekle bakalım.

Canım bend edün adet olmama lazımdı olmadım geçen ayda 3 gün geç olmuştum.Suan bahsettiklerin bende de var ama olacagım gibi ben.Doktora sordugumda igneden dedi gecikme için.Birkaç gün daha bekle bakalım.
İşte benimde sancılar hafifledi olmam gereken zaman geçti gibi hissediyorum oyüzden takıldım yoksa bende derdim demekki adetime daha var die ilk defa böyle oldum. Buay igneye gerek kalmamıştı ama bi önceki ay vurulmustum, sende gecikme yapmış aksine bendede adetimi zamanında getirdi herkeste farklı etki gösterio işte. Dediğin gibi cnm bikaç gün dahada bekliyicem elimde test var ama yapmıyıcam , olmazsam Cuma sabahina tekrar yaparım inş. Sende olmzsan gelişmelerden haberdar et cnm.

Iğnenin üstüne 9. Gün adetime 4 var canım doktorda hamile sin dedi ama Adetin beklemen daha sağlıklı sonuç verir dedi iğnenin etkisi olabilir mi bu
Canım benim 12. Gün idrarda pozitifti bugün negatif çıktı daha yeni geçmiş etkisi. 9.gün daha çok erken iğneden kaynaklı pozitif alıyorsun en az 14-15 gün beklemelisin. İğneyi vurulduğun gibi yumurta çatlamıyorki

Ben regli oldum cnm. Çok mutsuzum ama yapacak birşey yok. Bu 2. çatlama ignemdi.Bu ay tekrar kullanmayı düşünüyorum. Hayırlısını versin rabbim.

Bnde öyle düşünüyorum canm ins vardır ama dayanamadım yaptırdım kan testi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…