Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende progestan içiyorum günde 2 kere göğsümde dolgunluk var ama ağrı yok kasıklarımda ağrı var sağ tarafında patma oluyor canm bugün 10 gün bitti bakalım sonuç ne olacak

Aynı durumdaymışız canım ya, benim yumurtlarım iğne etkisiyle erken olgunlaştı adetimin 11.gününde 21mm di ertesi gün de çatlatma iğnesini oldum. Birden fazla yumurta vardı kiste dönüşmemiştir inşallah, o batma tarzındaki kramplar her iki kasıgımda da olunca endişeleniyorum.

Kızlar merhaba. 14 şubatta çatlatma iğnemi oldum. Yarın 12. Gün olacak ama busabah ve biraz önce yaptığım testlerde çok çok silik zor görünen çizgi çıkıyor. Dünden beri göğüslerim tişört deyince bile acıyor. Kasık ağrım da arttı ve akıntım var. Sizce iğnenin etkisi hala sürüyormudur ?

Kızlar merhaba. 14 şubatta çatlatma iğnemi oldum. Yarın 12. Gün olacak ama busabah ve biraz önce yaptığım testlerde çok çok silik zor görünen çizgi çıkıyor. Dünden beri göğüslerim tişört deyince bile acıyor. Kasık ağrım da arttı ve akıntım var. Sizce iğnenin etkisi hala sürüyormudur ?
Hayir canim ignenin etkisi coktan gecmistir bence hayirli haber alman yakin darisi bize bu arada yarin testine tekrarla bizimle paylas :)

Hayir canim ignenin etkisi coktan gecmistir bence hayirli haber alman yakin darisi bize bu arada yarin testine tekrarla bizimle paylas :)
Her insanda farklı oluyor 12 güne kadar benim silik te olsa pozitifti 13 gün ve sonrasında negatif oldu erken yapıp boşuna ümitlenmeyin 14 duncu veya 15 ci günü test yapın :KK43:

X