- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.581
Bu tam olürak 36 saatemi yoksa 24 saatemi tekabül ediyorsaat verdi cnm 11 buçukta dedi öğlen
Banada igne saatini oglen 12de vermisti galiba iliski geceye denk gelsin diye oyle yapiyorlarsaat verdi cnm 11 buçukta dedi öğlen
Igneden tam 36 saat sonraBu tam olürak 36 saatemi yoksa 24 saatemi tekabül ediyor
Iğneyi vurdulduktan 36 saat sonra çatlayacak dedi değerlendir dedi Bnde 24 de bir 36 saat sonra bidaha değerlendirdimBu tam olürak 36 saatemi yoksa 24 saatemi tekabül ediyor
Nasip eden Allah bunlar sadece vesile Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins zor bi durum dönem bu yaşadığımız bakalım bu ay sonuç ne olacak bende . Rabbim umudumuzu daim kılsınÇok teşekkür ederim arkadaşlar.çünkü ben geçen ay sadace bana gün verdi .3 gün üst üste.bu ay ben 24 ve 36 saati değerlendirme kararı aldım.çünkü günde tutmuyor sanırım.her nekadar sperm 72 saat duruyor deselerde.bence oda aynı insandan insana farkediyor.yumurtlama saatidi 24 saat yaşıyor diyorlar o yüzden saatin önemli olduğunu düşünayorum.
Cnm o imkansız eşim yanımda değildi iğneden iki gün sonra gittiCanım umudunu kaybetme nolur hayırlısı olsun ins yükselir belki geç döllenme olur belke sabret
Banada dr dememişti ssbah 9 30 vurulmuştum ertesi gün ilişki demişti sadece akşam 9:30 da oldu haberim yoktu tam 36 saatte olmuş ve üst üstte 3 gün inş güzel haberler alırızÇok teşekkür ederim arkadaşlar.çünkü ben geçen ay sadace bana gün verdi .3 gün üst üste.bu ay ben 24 ve 36 saati değerlendirme kararı aldım.çünkü günde tutmuyor sanırım.her nekadar sperm 72 saat duruyor deselerde.bence oda aynı insandan insana farkediyor.yumurtlama saatidi 24 saat yaşıyor diyorlar o yüzden saatin önemli olduğunu düşünayorum.
Anladım canm Allahtan ümit kesilmezCnm o imkansız eşim yanımda değildi iğneden iki gün sonra gitti
Ins canm insBanada dr dememişti ssbah 9 30 vurulmuştum ertesi gün ilişki demişti sadece akşam 9:30 da oldu haberim yoktu tam 36 saatte olmuş ve üst üstte 3 gün inş güzel haberler alırız
Çatlatma iğnesiyle hamile kalan çok ama benimde bu ay ilk denemem nasip bakalımİnşallah arkadaşlar.ben pazartesi vurunacağım adetimin 13.günü oluyor .takvimde zaten yumurtlama 14.gün gözüküyor.inşallah bu ay tutar.acaba 36 saatte girip tutan oldumu ki.
Benimde ilk denemem ayın kaçında vuruldun iğneyiÇatlatma iğnesiyle hamile kalan çok ama benimde bu ay ilk denemem nasip bakalım
15 de vuruldum cnmBenimde ilk denemem ayın kaçında vuruldun iğneyi
Sen ne zamn vuruldunBenimde ilk denemem ayın kaçında vuruldun iğneyi
Hayır geçmemiş ciZgi varÇatlatma iğnesinin 8 günü bugün ovilasyon testi yaptım böyle çıktı iğnenin etkisinin geçtiği anlamına mı geliyor