- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.601
Normalde yumurta takibi yaparkende hep silik çıkıyordu ondan bilememiştim tam saol canımHayır geçmemiş ciZgi var
2 gün daha bekle cnm tekrarla testi 2 değer çıkmaz normalde mesela ben ne zaman kan testi yaptırsam 0.100 çıkar .. seninde değer varsa yüksele bilirKızlar basına gelen yokmu nolur cvp versin iğneden 12 gün sonra kan tahlili yaptırdım 2.0 çıktı umudum varmi yukselir mi varsa zaten çıkarmıydi
Canım hastaneye göre değişiyor değer tabloları. Bazısı 0.100 negatif oluyor bazısında 2.0 negatif. Ben kaç ay hep gittim yaptırdım 2.0 ile döndüm hamile kalamadım. Ama sen erken yaptırmışsın testi. İdrarda görmeden kan vermeye gitme çok üzülüyor insanKızlar basına gelen yokmu nolur cvp versin iğneden 12 gün sonra kan tahlili yaptırdım 2.0 çıktı umudum varmi yukselir mi varsa zaten çıkarmıydi
Ben bilmiorm cnm ama hala çizgicizgi varsa vardır etkisiÇatlatma iğnesinin 8 günü bugün ovilasyon testi yaptım böyle çıktı iğnenin etkisinin geçtiği anlamına mı geliyor
İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır.bende pazartezi olacağım.doktorun saatmi verdi yoksa günmüBende dün ovitrele oldum.Hergün test yapmak bu kdar odaklanmak da iyi değil aslında.ikinci klomen+ovitrele kuşlanışım.ilkinde iğneden 16 gün sonra regl oldum.bakalım bu ay ne olacak.hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Bende ilk kez yaptırdım bugüm 9 günbakalum nasip kasık ağrısından baska birşey yok illa akıntı olması gerekiyor mu ben de olmadı fark etmemiş olabilirmiyimBende dün ovitrele oldum.Hergün test yapmak bu kdar odaklanmak da iyi değil aslında.ikinci klomen+ovitrele kuşlanışım.ilkinde iğneden 16 gün sonra regl oldum.bakalım bu ay ne olacak.hepimiz güzel haberler alalım inşallah
İğne olduğum gün başlayarak gün aşırı dedi.İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır.bende pazartezi olacağım.doktorun saatmi verdi yoksa günmü
Bence bu tarz şeyler kalıplaştırılmamalı.Herkeste etkisi farklı olabilir.ben iğneden sonra hiçbir sancı hissetmedim mesela.ama kasık ağrılarından bahsedenler var.Her kişide farklı etki yaratabilir.o sebeple akıntım olmadı yumurtlamadım diye düşünmek doğru değil.zamanından önce test yapmayın.kendinizi yupratmaktan başka birşey değil benceBende ilk kez yaptırdım bugüm 9 günbakalum nasip kasık ağrısından baska birşey yok illa akıntı olması gerekiyor mu ben de olmadı fark etmemiş olabilirmiyim
Her doktor farklı söylüyor.hepsi kendi deneyimince şu gün ilişki olsun diyor.doktorunuzu dinlemek önemli bence.benimki 36 saat sonra demedi hatta 36 saat sonra planlanmış ilişkim bile yok.olacağı varsa zaten olacak arkadaşlar.tek seferle bile olacak.doktorunuza güvenin yada güvendiğiniz bir doktora gidin.o nasıl yönlendiriyorsa doğrudur.sonuçta her birimizin bünyesi farklı kimi 14 günde yumurtluyor kimi 16-18.döngü uzadıkça farklılık gösteriyor.deneyimlerimizi paylaşmak çok önemli ancak birbirimizden etkilenerek doktorun tavsiyesi dışına çıkmamamız gerekiyor bence.herşey güzel olacak diye düşünelimİğne olduğum gün başlayarak gün aşırı dedi.
Gebelik testi yapmadım iğnenin etkisi 10 gün sürüyor dedikleri için açıkcası meraktan ovilasyon testi yaptım iğnenin etkisi geçmemiş olsaydı koyu çıkardı diye düşündüm sadeceBence bu tarz şeyler kalıplaştırılmamalı.Herkeste etkisi farklı olabilir.ben iğneden sonra hiçbir sancı hissetmedim mesela.ama kasık ağrılarından bahsedenler var.Her kişide farklı etki yaratabilir.o sebeple akıntım olmadı yumurtlamadım diye düşünmek doğru değil.zamanından önce test yapmayın.kendinizi yupratmaktan başka birşey değil bence
Evet benim 16 la 18 arası regli uzunlupuna bağlı sanırım 30 günde bir regl oluyorum çünküHer doktor farklı söylüyor.hepsi kendi deneyimince şu gün ilişki olsun diyor.doktorunuzu dinlemek önemli bence.benimki 36 saat sonra demedi hatta 36 saat sonra planlanmış ilişkim bile yok.olacağı varsa zaten olacak arkadaşlar.tek seferle bile olacak.doktorunuza güvenin yada güvendiğiniz bir doktora gidin.o nasıl yönlendiriyorsa doğrudur.sonuçta her birimizin bünyesi farklı kimi 14 günde yumurtluyor kimi 16-18.döngü uzadıkça farklılık gösteriyor.deneyimlerimizi paylaşmak çok önemli ancak birbirimizden etkilenerek doktorun tavsiyesi dışına çıkmamamız gerekiyor bence.herşey güzel olacak diye düşünelim
Öyle tabi canım geçen ay erken gebelik testi aldım arkadaşlar yap dedi 6 gün öncesini gösteriyor falan yazıyor diye üzerinde neyse yaptım test pozitif havalara ucuyoruz tabi ertesi hün tekrar yaptım bu sefer daha koyu dediler git kan ver gittim kan verdim negatif :) ağzımın payını aldım tabi çok şükür bi evladım var bu yüzden pek üzülmedim .. oğlum soruyor ne zmn kardeşim olacak diye ona anlatmak biraz güç oluyor okadar çok istiyorki bazen sürekli konuşuyor özledim ne zmn olacak neden gelmedi yatağımda yatmam kardeşim gelsin sonra birsürü laf inşallah oluncada sever :)En güzeli sabretmek ve regl gecikirse yapmak.dayanmak güç olsada 10 günde hamilelik varsa testtede çıkmayabilir,yada testte ilaç etkisiyle çıkar ama hamile drğilsindir daha çok üzülürsün.
Bence çok sever :) kardeş gibisi varmı :)Öyle tabi canım geçen ay erken gebelik testi aldım arkadaşlar yap dedi 6 gün öncesini gösteriyor falan yazıyor diye üzerinde neyse yaptım test pozitif havalara ucuyoruz tabi ertesi hün tekrar yaptım bu sefer daha koyu dediler git kan ver gittim kan verdim negatif :) ağzımın payını aldım tabi çok şükür bi evladım var bu yüzden pek üzülmedim .. oğlum soruyor ne zmn kardeşim olacak diye ona anlatmak biraz güç oluyor okadar çok istiyorki bazen sürekli konuşuyor özledim ne zmn olacak neden gelmedi yatağımda yatmam kardeşim gelsin sonra birsürü laf inşallah oluncada sever :)
Aynen öyle rabbim herkesi farklı sınıyor işteBence çok sever :) kardeş gibisi varmı :)
Hayırlı zamanda olsun inşallah.kimi dünyaya getirip sokaklara atıyor kimide bir evladı olsun diye böyle çabalıyor işte