- 25 Temmuz 2015
- 33
- 17
- 32
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.561
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim, bende bi hsg çektirip sonra biraz ata vermeyi düşünüyorum. Cuma günü görünecem doktora hsg için hayırlısı artıkCanım hayırlsıı olsun bir sonraki denmede inş. umudunu kesme.Bende henüz bir gelişme yok belirtimde yok. Geçen ay deli gibi hamilelik belirtileri çekmiştim.Hasta oldum 3 gün gecikti ama.Doktorum yine 14. gün test yap dedi ama ben yapmayacagım.Regliyi bekleyecegim.Geçen ay inanılmaz hayal kırıklıgı yaşadım.Bu ay öyle çok kafamada takmadım düşünmemeye çalıştım.Hayırlısı bakalım beklemedeyim yani suan.
Ben onu çektirdim cnm benim suan herşey normal sadece kist var. Umut kesilmez allahtanİnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim, bende bi hsg çektirip sonra biraz ata vermeyi düşünüyorum. Cuma günü görünecem doktora hsg için hayırlısı artık
Bikaç kişininde negatif çıkmış adet olacakları gün yapmışlar pozitif miş adet olmadıkça ümit kesilmez13 gün oldu iğneyi yapılalı artık testler negatif çıkıyor silik ciZgi bile Yok
İnsallah ama sanki artık olmayacak gibiBikaç kişininde negatif çıkmış adet olacakları gün yapmışlar pozitif miş adet olmadıkça ümit kesilmez
Hayırlısı olsun canım .. inşallah vardır .İnsallah ama sanki artık olmayacak gibi
Geçmemiştir Cnm yapma 12 günden sonra geçti etkisi insallah hamilesindirHayırlısı olsun canım .. inşallah vardır .
Benimde iğne vurulalı 8 gün test falan yapmadım hiç progestanda kullanıyorum yumurta sağda demişti dr sağ taraf ağrıyor ani hareket yapınca daha da çok hatta başka da belirti yok baş dönmesi mide bulantısı var oda haptan allak bullak oldum elimde ovilasyon testleri var onları mı denesem acaba iğnenin etkisi geçmişmidir
Tmm canım seninde varmı böyle şikayetlerin iğneden dolayı mı bu kasık ağrısı sağ ayağımı karnıma doğru çekersem bile birşey sıkışıyor gibi ağrıyorGeçmemiştir Cnm yapma 12 günden sonra geçti etkisi insallah hamilesindir
Yok Cnm bende olmadıTmm canım seninde varmı böyle şikayetlerin iğneden dolayı mı bu kasık ağrısı sağ ayağımı karnıma doğru çekersem bile birşey sıkışıyor gibi ağrıyor
Canım bayada olmuş ama bu testlerin markası nedir
Anladım canm işte bakalım ne olacak sonuçCanım ilaç ve igneden kaynaklı bende aynı şeyleri yaşadım hatta ne bu dedim.Ben normalde inanılmaz üşüyen bir insanım böyle bir etki beni çok şaşırttı. Ama doktorum igne ve ilaçtan oldugunu söyledi.Hormonlar normalden daha fazla uyarıldıgı için öyle bir etki yapıyormuş.
Canım umudunu kaybetme nolur hayırlısı olsun ins yükselir belki geç döllenme olur belke sabretNolur birşey diyim yükselme imkanı varmi
Canım benimde 9. Gün 10 mm idi 3 gün sonra tekrar gittim 18 olmuştu doktorum 10 a iyi demiştiMerhaba kızlar yeni geldim doktordan adetimin 9.günü.yumurtalarım büyümemiş femara kullanıyorum.iki tane var şuan 10 mm 6 mm.pazartesiye tekrar gidecem.geçen 4 yumuşum vardı bu ay ikiye düşmüş ve hiç büyümemiş gibiler.yavaş büyüyorlar
Gülüm herhangi birşey kullandınmı peki.ben femara kullanıyorum.bu ay geçen aya göre hem az yumurtlamışım hemde yumurtam büyümedi.geçen ay 12.günde 4 yumurtam vardı.büyüklerdi .bu ay 13.gününe randevu verdi.doktor çok yavaş büyüyor dedi.şahsen üzüldümCanım benimde 9. Gün 10 mm idi 3 gün sonra tekrar gittim 18 olmuştu doktorum 10 a iyi demişti
Benim bu ay ilk tedavim canm bundan önce hep folik asit kullandım adetim 5. Gününde Klomene başladım sonra kontroller işte sevgim gibi 9. Günü kaç tane olduğunu söylemedi 10mm yumurtam var iyi bu dedi 3 gün sonra sağ tarafında 17 diğeri 18 mm dedi cuma günüydü gittiğimde c.tesi gününe ovitrelle çatlatma iğnesi verdi karnımdan vuruldum şuan beklemedeyim bugün 5. Günüm iğnenin etkisinden olmalı ki Bnde sıcak basması oluyo gece uyuyamıyorum kaç kez kalktım dün geceGülüm herhangi birşey kullandınmı peki.ben femara kullanıyorum.bu ay geçen aya göre hem az yumurtlamışım hemde yumurtam büyümedi.geçen ay 12.günde 4 yumurtam vardı.büyüklerdi .bu ay 13.gününe randevu verdi.doktor çok yavaş büyüyor dedi.şahsen üzüldüm
İğne etkisinden oluyor sıcak basması.bende bir dahakini göbekten vurdurcam.diğerini koldan vurmuştu.peki sana saatmi verdi günmü.bana geçen ay gün vermiştiBenim bu ay ilk tedavim canm bundan önce hep folik asit kullandım adetim 5. Gününde Klomene başladım sonra kontroller işte sevgim gibi 9. Günü kaç tane olduğunu söylemedi 10mm yumurtam var iyi bu dedi 3 gün sonra sağ tarafında 17 diğeri 18 mm dedi cuma günüydü gittiğimde c.tesi gününe ovitrelle çatlatma iğnesi verdi karnımdan vuruldum şuan beklemedeyim bugün 5. Günüm iğnenin etkisinden olmalı ki Bnde sıcak basması oluyo gece uyuyamıyorum kaç kez kalktım dün gece
saat verdi cnm 11 buçukta dedi öğlenİğne etkisinden oluyor sıcak basması.bende bir dahakini göbekten vurdurcam.diğerini koldan vurmuştu.peki sana saatmi verdi günmü.bana geçen ay gün vermişti