Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim, bende bi hsg çektirip sonra biraz ata vermeyi düşünüyorum. Cuma günü görünecem doktora hsg için hayırlısı artık

İnsallah ama sanki artık olmayacak gibi
Hayırlısı olsun canım .. inşallah vardır .

Benimde iğne vurulalı 8 gün test falan yapmadım hiç progestanda kullanıyorum yumurta sağda demişti dr sağ taraf ağrıyor ani hareket yapınca daha da çok hatta başka da belirti yok baş dönmesi mide bulantısı var oda haptan allak bullak oldum elimde ovilasyon testleri var onları mı denesem acaba iğnenin etkisi geçmişmidir

Geçmemiştir Cnm yapma 12 günden sonra geçti etkisi insallah hamilesindir

Anladım canm işte bakalım ne olacak sonuç

Merhaba kızlar yeni geldim doktordan adetimin 9.günü.yumurtalarım büyümemiş femara kullanıyorum.iki tane var şuan 10 mm 6 mm.pazartesiye tekrar gidecem.geçen 4 yumuşum vardı bu ay ikiye düşmüş ve hiç büyümemiş gibiler.yavaş büyüyorlar

Canım benimde 9. Gün 10 mm idi 3 gün sonra tekrar gittim 18 olmuştu doktorum 10 a iyi demişti

Canım benimde 9. Gün 10 mm idi 3 gün sonra tekrar gittim 18 olmuştu doktorum 10 a iyi demişti
Gülüm herhangi birşey kullandınmı peki.ben femara kullanıyorum.bu ay geçen aya göre hem az yumurtlamışım hemde yumurtam büyümedi.geçen ay 12.günde 4 yumurtam vardı.büyüklerdi .bu ay 13.gününe randevu verdi.doktor çok yavaş büyüyor dedi.şahsen üzüldüm

Benim bu ay ilk tedavim canm bundan önce hep folik asit kullandım adetim 5. Gününde Klomene başladım sonra kontroller işte sevgim gibi 9. Günü kaç tane olduğunu söylemedi 10mm yumurtam var iyi bu dedi 3 gün sonra sağ tarafında 17 diğeri 18 mm dedi cuma günüydü gittiğimde c.tesi gününe ovitrelle çatlatma iğnesi verdi karnımdan vuruldum şuan beklemedeyim bugün 5. Günüm iğnenin etkisinden olmalı ki Bnde sıcak basması oluyo gece uyuyamıyorum kaç kez kalktım dün gece

İğne etkisinden oluyor sıcak basması.bende bir dahakini göbekten vurdurcam.diğerini koldan vurmuştu.peki sana saatmi verdi günmü.bana geçen ay gün vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…