Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.çünkü ben geçen ay sadace bana gün verdi .3 gün üst üste.bu ay ben 24 ve 36 saati değerlendirme kararı aldım.çünkü günde tutmuyor sanırım.her nekadar sperm 72 saat duruyor deselerde.bence oda aynı insandan insana farkediyor.yumurtlama saatidi 24 saat yaşıyor diyorlar o yüzden saatin önemli olduğunu düşünayorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.çünkü ben geçen ay sadace bana gün verdi .3 gün üst üste.bu ay ben 24 ve 36 saati değerlendirme kararı aldım.çünkü günde tutmuyor sanırım.her nekadar sperm 72 saat duruyor deselerde.bence oda aynı insandan insana farkediyor.yumurtlama saatidi 24 saat yaşıyor diyorlar o yüzden saatin önemli olduğunu düşünayorum.
Nasip eden Allah bunlar sadece vesile Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins zor bi durum dönem bu yaşadığımız bakalım bu ay sonuç ne olacak bende . Rabbim umudumuzu daim kılsın

Banada dr dememişti ssbah 9 30 vurulmuştum ertesi gün ilişki demişti sadece akşam 9:30 da oldu haberim yoktu tam 36 saatte olmuş ve üst üstte 3 gün inş güzel haberler alırız

İnşallah arkadaşlar.ben pazartesi vurunacağım adetimin 13.günü oluyor .takvimde zaten yumurtlama 14.gün gözüküyor.inşallah bu ay tutar.acaba 36 saatte girip tutan oldumu ki.

Selam kizlar catlatma ignesinin 4. Gunundeyim siddetli karin sancisi ve sisligii yasadim ilk iki gun. Iliskide dahi baski oldukca inanilmaz sancim oldu. Hala da tamamen gecmis degil. Yasayan varmi boylebir durum normal mi acaba kiste donustumu diyede korkuyorum

Çatlatma iğnesinin 8 günü bugün ovilasyon testi yaptım böyle çıktı iğnenin etkisinin geçtiği anlamına mı geliyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 58
X