Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eğer sabah yaptırdıysan iğneyi o günüde saydım ben ama bi test daha yaptırırsan iki gün sonra artıyormu çıkıyormu diye o zaman anlarsın .benimde 3.90 dan 2.70 e düşmüş sonra sıfırlanmıştı.

Üzülme ilk çatlatma iğnesi biraz zor tutuyor diyor geneli.ikinci üçüncüsüne odaklan artık.ğecen ay aynısını ben yaşadım.

Canım ben bu ayda negatifim, Regl oldum. Sağ olsun bünyem test yapmama bile fırsat vermedi. 3 gün erkenden regl oldum. Sen n’aptın? Güzel haberler ver bizlere

Kanda 2.0 testler neden pozitif gözle görülebilecek kadar belirgin iğnenin etkisi olsa kanda da yüksek çıkmaz miydi yardım et rabbim

Kanda 2.0 testler neden pozitif gözle görülebilecek kadar belirgin iğnenin etkisi olsa kanda da yüksek çıkmaz miydi yardım et rabbim
Adet gününü bekle .biliyorum zor ama en net cevabı öyle alırsın güüm.kendinide yıpratma .dedigim gibi eğer gebelik varsa kan testini tekrarlaman gerekiyor artış varsa gebelik vardır.iki kan değer arasına bakmalısın. Ben 24 saat arayla yaptım 3.90 ilki ikincisi 2.70 e düşünce umudumu ozaman yitirdim.

canım sen çatlatmadan ne kadar zaman sonra yaptirdiğinda 3,90 çıkmıştı ?

benimde 9. günü iğnenin 2.74 çıktı.adetime de 4 gün var.benimde yükselmez büyük ihtimal.

Canım ben bu ayda negatifim, Regl oldum. Sağ olsun bünyem test yapmama bile fırsat vermedi. 3 gün erkenden regl oldum. Sen n’aptın? Güzel haberler ver bizlere
Canım hayırlsıı olsun bir sonraki denmede inş. umudunu kesme.Bende henüz bir gelişme yok belirtimde yok. Geçen ay deli gibi hamilelik belirtileri çekmiştim.Hasta oldum 3 gün gecikti ama.Doktorum yine 14. gün test yap dedi ama ben yapmayacagım.Regliyi bekleyecegim.Geçen ay inanılmaz hayal kırıklıgı yaşadım.Bu ay öyle çok kafamada takmadım düşünmemeye çalıştım.Hayırlısı bakalım beklemedeyim yani suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…