- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.541
Canım eğer sabah yaptırdıysan iğneyi o günüde saydım ben ama bi test daha yaptırırsan iki gün sonra artıyormu çıkıyormu diye o zaman anlarsın .benimde 3.90 dan 2.70 e düşmüş sonra sıfırlanmıştı.
Canım ben bu ayda negatifim, Regl oldum. Sağ olsun bünyem test yapmama bile fırsat vermedi. 3 gün erkenden regl oldum. Sen n’aptın? Güzel haberler ver bizlereCanım ilaç ve igneden kaynaklı bende aynı şeyleri yaşadım hatta ne bu dedim.Ben normalde inanılmaz üşüyen bir insanım böyle bir etki beni çok şaşırttı. Ama doktorum igne ve ilaçtan oldugunu söyledi.Hormonlar normalden daha fazla uyarıldıgı için öyle bir etki yapıyormuş.
İlk değildiÜzülme ilk çatlatma iğnesi biraz zor tutuyor diyor geneli.ikinci üçüncüsüne odaklan artık.ğecen ay aynısını ben yaşadım.
Adet gününü bekle .biliyorum zor ama en net cevabı öyle alırsın güüm.kendinide yıpratma .dedigim gibi eğer gebelik varsa kan testini tekrarlaman gerekiyor artış varsa gebelik vardır.iki kan değer arasına bakmalısın. Ben 24 saat arayla yaptım 3.90 ilki ikincisi 2.70 e düşünce umudumu ozaman yitirdim.Kanda 2.0 testler neden pozitif gözle görülebilecek kadar belirgin iğnenin etkisi olsa kanda da yüksek çıkmaz miydiyardım et rabbim
Çıkar evet benim 12 çıktı 12.günü iğneninKızlar acil yardıma ihtiyacım var kimse varmi iğneden sonra 12 gün bitti kan tahlili yaptırsam çıkar mi
canım sen çatlatmadan ne kadar zaman sonra yaptirdiğinda 3,90 çıkmıştı ?Canım eğer sabah yaptırdıysan iğneyi o günüde saydım ben ama bi test daha yaptırırsan iki gün sonra artıyormu çıkıyormu diye o zaman anlarsın .benimde 3.90 dan 2.70 e düşmüş sonra sıfırlanmıştı.
Cnm moralini bozma yükselebilir tabiki 2 gün sonra tekrarla testini eğer bekleyemem dersen adet gününnün geçmesiniNolur birşey diyim yükselme imkanı varmi
Cnm benim 2.0 çıktı olmadıÇıkar evet benim 12 çıktı 12.günü iğnenin
Cnmm zaten negatif tekrarlamanın bi anlamı yokkiCnm moralini bozma yükselebilir tabiki 2 gün sonra tekrarla testini eğer bekleyemem dersen adet gününnün geçmesini
Cnm eğer olsaydi biraz daha yüksek çıkardı zaten artık sanmıyorumCnm moralini bozma yükselebilir tabiki 2 gün sonra tekrarla testini eğer bekleyemem dersen adet gününnün geçmesini
Canim benim üzülme Allahtan umit kesilmez bidahaki aya olur insallahCnm negatif çıktı2.0 umudum kalmadı bitti
Balım ben 11 ve 12 gün yaptırdım ve 19.gün kan testimde 0.5 e anca sıfırladı.ve adet olmadım.kiste çevirdi.bir ay ara verdik .doğum kontrol hapı vererek onu yok ettik.canım sen çatlatmadan ne kadar zaman sonra yaptirdiğinda 3,90 çıkmıştı ?
Canım hayırlsıı olsun bir sonraki denmede inş. umudunu kesme.Bende henüz bir gelişme yok belirtimde yok. Geçen ay deli gibi hamilelik belirtileri çekmiştim.Hasta oldum 3 gün gecikti ama.Doktorum yine 14. gün test yap dedi ama ben yapmayacagım.Regliyi bekleyecegim.Geçen ay inanılmaz hayal kırıklıgı yaşadım.Bu ay öyle çok kafamada takmadım düşünmemeye çalıştım.Hayırlısı bakalım beklemedeyim yani suan.Canım ben bu ayda negatifim, Regl oldum. Sağ olsun bünyem test yapmama bile fırsat vermedi. 3 gün erkenden regl oldum. Sen n’aptın? Güzel haberler ver bizlere