- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.521
Allah razı olsun Cnm sonuç be olursa olsun haber veririm mutlakaHayırlısı olsun ins vardır cnm haber ver mutlaka yaz
Bendede oldu.özellikle geceleri sıcak basıyordu.aynı belirtiler bendede oldu.iğne etkisini giderene kadar devam ediyor.adet olacağın zamanda ateşin birden düşüyorKızlar ya cumartesi otrivelle çatlatma iğnesi oldum pazar günü ilişki ve pazar gününden beri beni ara ara sıcak basması oluyo gece ter içinde kalıyorum oturduğum yerde sanki çatlayacak gibi sıcak basıyor ama yaklaşık 1 dk sürüp geçiyor bu ne böyle bsey yaşayan var mi
Arkadaşlar kan testide yanıltıcı oluyor ama değerinizin artıp artmadığını anlamak için iki kan testi değer arasına bakmalısınız eğer artış varsa gebelik vardır düşüş varsa yoktur.çünkü ben geçen ay iğninin 12 gününe kadar pozitif çıktı idrar testim.keza kan testimde yüksek çıktı .en son iğnenin üstünden 19 gün geçince kan değerim sıfırlanmıştı.o yüzden adet tarihinizi beklemenizi adet olmadıysanız o gün kan vermenizi veya geçmesini beklemenizi tavsiye ederim.ben geçen ay psikolojik olarak şahsen yıkıldım ve adet olamadım kiste çevirdi yumurtam
Bilgilerin için çok Tsk canm pozitif de görsek bir süre yine sevinmeyelim yaniArkadaşlar kan testide yanıltıcı oluyor ama değerinizin artıp artmadığını anlamak için iki kan testi değer arasına bakmalısınız eğer artış varsa gebelik vardır düşüş varsa yoktur.çünkü ben geçen ay iğninin 12 gününe kadar pozitif çıktı idrar testim.keza kan testimde yüksek çıktı .en son iğnenin üstünden 19 gün geçince kan değerim sıfırlanmıştı.o yüzden adet tarihinizi beklemenizi adet olmadıysanız o gün kan vermenizi veya geçmesini beklemenizi tavsiye ederim.ben geçen ay psikolojik olarak şahsen yıkıldım ve adet olamadım kiste çevirdi yumurtam
Estağfurullah yinide öyle demek istemedim.özellikle hani diyorya doktoryar adet tarihinizi bekleyin diye.ben geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi vurunduğumda çoğu kişi burda yazıyordu 12 ile 15 gün arası adet olunuyor test kesin çıkıyor diye.ben geçen ay adet bile olamadım.iğneden 19 gün geçmişti en son dayanamayıp doktora gittim ve o gün gittiğimde kan sonuçum bile 0.5 e kadar inmişti.ve hamile değildim.adet olamadığıma üzüleyim.12 13 güne kadad pozitif çıktığınamı kan değerim bile 3.90 çıkmıştı.doktor bile gebe degilsin diyemedi.inan en son doktorun yanına ağlayarak gittim ama bu ay kesinlikle böyle şeyler yapmayacağım çok yıprandım geçen ay.adet tarihimi bekleyeceğim .Bilgilerin için çok Tsk canm pozitif de görsek bir süre yine sevinmeyelim yani
Yani bu sıcak basması normal iğnenin yan etkisi işte psikolojk olduğu da söylenebilir aslında bir buçuk yıl oldu artık her ay hüsran ins bu ay kalırım ilk defa Klomen + iğne kullandımİdrar testleri yanıltıcı en iyi sonuç 14.gün kan testi yaptığınızda ve iki gün sonra tekrarladığınızda size kesin cevabı verecek.
Canım ilaç ve igneden kaynaklı bende aynı şeyleri yaşadım hatta ne bu dedim.Ben normalde inanılmaz üşüyen bir insanım böyle bir etki beni çok şaşırttı. Ama doktorum igne ve ilaçtan oldugunu söyledi.Hormonlar normalden daha fazla uyarıldıgı için öyle bir etki yapıyormuş.Kızlar ya cumartesi otrivelle çatlatma iğnesi oldum pazar günü ilişki ve pazar gününden beri beni ara ara sıcak basması oluyo gece ter içinde kalıyorum oturduğum yerde sanki çatlayacak gibi sıcak basıyor ama yaklaşık 1 dk sürüp geçiyor bu ne böyle bsey yaşayan var mi
Canım bana doktorum her defasında uyarıyor 14. günden önce test yapma ve mutlaka erken gebelik testi yap diye.Bence onlardan alıp bir yap 6 güün geriye kadar dogru snuc veriyor.Bide kendini bu kadar hırpalama bence çok takıyorsun.Normal gebelik testi de pozitif çıkıyor silik ama inanamıyorum korkuyorum bekliyorum
Yok balım nasıl psikolojik olsun bildiğin sıcak basıp terliyordum ben.hemde o soğuklarda ateşim bile yüksek oluyordu 37.8 lerdeydi.bana göre iyi bi yan etkiydi.çünkü havalar soğuktu.ben sıcak sıcak terledim açıkçası :)Yani bu sıcak basması normal iğnenin yan etkisi işte psikolojk olduğu da söylenebilir aslında bir buçuk yıl oldu artık her ay hüsran ins bu ay kalırım ilk defa Klomen + iğne kullandım
Adetine kac gun kaldi canim . yaptirsanda buyuk ihtimal cikar bende 10 sonra yapicamKızlar acil yardıma ihtiyacım var kimse varmi iğneden sonra 12 gün bitti kan tahlili yaptırsam çıkar mi
Doğru sonuç cikarmi peki 12 gün sonraAdetine kac gun kaldi canim . yaptirsanda buyuk ihtimal cikar bende 10 sonra yapicam
Kan tahlili dogru olur evetDoğru sonuç cikarmi peki 12 gün sonra
Cnm negatif çıktıKan tahlili dogru olur evet