- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.361
Nasıl yani birde yapışıklığa mı neden oluyormuşYok cnm ne kusuru sorunlarımızı mutluluklarımizi paylaşmak için burdayiz sonuçta. anlaşılan bu son 2 ay ben gibi sanada yaramamış hakkımızda hayırlısı cnm. hsg den korkma bence imkanın varsa anestezili ol ama yoksada öncesinde kasıp strese sokma kendini. Ben iki farklı şekilde de tecrübe edindiğim için diyorum cnm, hem acisa bile inan hemen gecio max.1 dk belki daha az sonrası azalıo zaten. Banada doktor rahmin kalinlasmamasının nedeni operasyon sonrası belki yapisiklik olmuştur tekrar histeroskopi gerekebilir dedi. daha geçtiğimiz aralık ayı hsg + histeroskopi oldum tekrar lafını duyunca cnm sıkıldı inş öyle bişey yoktur, olmazsa tüp doktorumla konuşucam. gerçi o tüp bebek yaptırma taraftarı ama bunu gelde eşime anlat sanki onca iğne ilaçları o indirecek vücuduna ama Ya Sabır diyip susuyorum yoksa iş farklı boyutlara gidio. Rabbim herkesin gönlüne göre, gönlundekini de hakkında hayırlı eylesin inş
Histeroskopiden sonra bazen yaşanabiliyomuş dedi, tabi bu nadir bi durumdur die tahmin ediyorum. Daha 2 ay önce yapıldı bidaha yaptırmak gerekebilir lafı canımı sıktı zaten, yoksa tüp doktorum özel sağlık sigortasinin karşılaması için yardımcı oluo, e operasyondada uyuduğun için anlamıyosun sonraki sancilarda bişey değil alıştım artık. Bakalım yarınki kontrolde ne diyecek onagöre hareket edicez artık.Nasıl yani birde yapışıklığa mı neden oluyormuş
Aminn cnm sağolasın.Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inş, gelen O'ndan yapacak bişey yok...Anladım canim... Ne çok aşama ne çok dert varmış zamanla daha neler neler görecek bu gözler... İnşallah herşey istediğin gibi olur
İnşallah canım bu ay güzel haber veren çok. Bereketli ayKızlar bugün doktora gittim klomenden sonra çagırmıştı. 4 tane yumurtam varmış.14 cm 16 cm boyutlarında cumartesi igne için gel dedi. Hayırlısı inş bu ay güzel haber alanlardan olurum.
canım bizim seninle tarihlerimiz hep aynı. bende cumartesi günü iğne olacam.. inşallah hayırlı haberler alırız bu ay..Kızlar bugün doktora gittim klomenden sonra çagırmıştı. 4 tane yumurtam varmış.14 cm 16 cm boyutlarında cumartesi igne için gel dedi. Hayırlısı inş bu ay güzel haber alanlardan olurum.
İnşallah güzel haberler alırsın canımKızlar bugün doktora gittim klomenden sonra çagırmıştı. 4 tane yumurtam varmış.14 cm 16 cm boyutlarında cumartesi igne için gel dedi. Hayırlısı inş bu ay güzel haber alanlardan olurum.
İnş cnm güzel haberler ile geri dönerizcanım bizim seninle tarihlerimiz hep aynı. bende cumartesi günü iğne olacam.. inşallah hayırlı haberler alırız bu ay..
Bende tek yumurta ile ilk seferde hamile kaldım :) Ama klomen de kullndım ben klomensizde iğne kullanılır sanırımAyrıca tek yumurtam oluştu şansım azalır mi ama istenilen büyüklüğe geldi
Çok tsklr cevabın icin insss inss :))) yumurtam bu ay büyüdüğü icin yumurta geliştirici vermedi bazi nedenlerden dolayı yumurtlamamın erken olması gerekiyordu o yüzden çatlatma iğnesi yapıldı 18 yada 20 mm de yapıldı iğneBende tek yumurta ile ilk seferde hamile kaldım :) Ama klomen de kullndım ben klomensizde iğne kullanılır sanırım
İğneden 36 saat sonra ilişki olsun mutlakaKızlar herkes nerde neden kimse Yokbiraz sohbet edip rahatlayalım
O oldu ertesi gün de oldu ama sonra olamiycak bazi hayat şartlarıİğneden 36 saat sonra ilişki olsun mutlaka
Evet bizde 36 saat sonra ve ertesi gün oldu sonra 2 gün ara verdik ama bizimde o iki günden birinden olmuştur yani hayırlısı herşeyin tabiki önmeli olan hamile kalabilmekte değil sağlıkla doğurabilmek umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririzO oldu ertesi gün de oldu ama sonra olamiycak bazi hayat şartlarıama olacaksa olur herhalde kısmet be yapayım
Bizim 36 saatimiz bu geceye denk geliyor ama biz geç saatte yapmayı düşünüyoruz sonrada salı sabah umarım denk getirebilirizİğneden 36 saat sonra ilişki olsun mutlaka