Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benide aranıza alın sonunda buldum güzel bi topik.bende iki ay çatlatma iğnesi vuruldum olmadı üstüne bide nurtopu gibi kistim oldu bu ay dinlen dedi dr.bide kilo ver dedi ya adetimde kesildi kisten sebep ateşler basiyor beni

gunaydın
catlama durumuna benımde bakmadı boyutuna bakıp ertesı gun ıgne vurdu. sonrasında kontrol etmedık hamıle kalıp gıttım

Kızlar burayada sorayım dedim . Üstteki bugün alttaki dün ilk idrar ile yapılan test . Koyulasma olmus mu sizce ? Yorumlar mısınız ?

Eklentiler

• 0C0BAC32-2B44-4EE3-9010-05547DCC2BD6.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 57
T tugba_89 canım beraber iğne vurulmuştuk.. güzel haberler var mı
Yok cnm nerdee. geçen ay hadi olmadı buay belki bi umut dedim ama şimdiden aksilikler baş gösterdi. şimdi hastanedeyim oğlum 3 gündür hasta 2 saatten fazladr serum takılı acilde yatiyoruz oyüzden kendimi unuttum artık. Öğlen kontrolümde vardı klomenden sonraki ilk kontroldü ama pek iç açıcı değildi 1 haftadr estrofem kullanmama rağmen rahmin hâlâ adetliymişsin gibi ince dedi. Bide busefer günde 2 klomen almama rağmen olgunluğa erisecek 1 yumurta var gibi gözüküo diğer yumurtalar çok küçük dedi. Hadi yumurta tamam bitane oluşur ama önemli olan rahmin kalınlığı perşembe tekrar gel duruma göre hareket ederiz dedi. Yani yine pek bi beklentim yok yoruldum tükendim artık bu gidişle ugraşmayıp akışına birakıcam, durum onu gösterio. Sen naptın peki hiç yazmadın?

Hadi ya çok geçmiş olsun canım nasip işte olmayınca olmuyor.. benim de olmadı tabi bir de üstüne üstlük adet düzenim allak bullak oldu 13 günde bir adet olmaya başladım 2 aydır böyle kafayı yedi. Doktora gittim lekelenmeler uzun sürdü bir gittim geldim tekrar gittim doktor çok karışık iğneye başlamak için kararsızım falan dedi bende hiç hamile kalmadım diyince hsg istedi çok pahalı olduğu için başka yerde çektirmeye gittim orda da cok hayal kırıklığı yaşadım hemen tüp bebek yap dediler amh kötü benim yanii yaşadığım bu kadar zor şeyler yetmezmiş gibi bir yeni hayal kırıklığı daha çok üzgünüm çok zor bir daha ki adette hsg çektiricem ondan da ayrı korkuyordum çekiniyorum ah ahh..baya uzun oldu kusura bakma

Kzlar,
Ç
Benim bugün silindi çizgi artık 10.günüm etkisi geçti yani iğnemin bakalım şimdiden sonra artık ne çıkacak

Ayyyyyy ben o çatlatma iğnesine sinir oldum bu ay çünkü benm idrra testlerimide hep pozitif çıkardı. KAn testimide 7.50 çıkarmıştı. Gün geçtikçe silikleşip kayboldu. Kan değerimde 2 günde 3 e düşmüştü.

Benimkide kayboldu artık ama göğüslerim gerildi biraz arada kasıklarımda batma yanma oluyor ve sık idrara çıkma başladı ama ben adet günüm geçince pozitif görmeden inanmayacağım sanırım

Benimkide kayboldu artık ama göğüslerim gerildi biraz arada kasıklarımda batma yanma oluyor ve sık idrara çıkma başladı ama ben adet günüm geçince pozitif görmeden inanmayacağım sanırım

Benimde öyle adete yakın göğüslerim acımaya başladı. Kasıklarımda ağrı var idrara 10 gündür sık sık çıkıyorum.Hep iğneden hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…