Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavrular catlatma ignesinin 13. Gunu erken gebelik testi yaptim. Bu sekilde

Eklentiler

• IMG_20180211_204938.jpg
    IMG_20180211_204938.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 66
Neden daha geç yapıyosunuz ?36 saati değerlendirin fırsatınız varsa bence daha önce çatladıysa birde 24 saat yaşıyor yumurtanız
Cnm 30.saat gibi ilişki olacak bizde sabaha karşı 36 saatim doluyor sabah çok erken kalkıp zaten işe gidiyoruz o saatlere bırakmak istemedim hem birazda ilişkiden sonra yat ak gerektiği için

Cnm 30.saat gibi ilişki olacak bizde sabaha karşı 36 saatim doluyor sabah çok erken kalkıp zaten işe gidiyoruz o saatlere bırakmak istemedim hem birazda ilişkiden sonra yat ak gerektiği için
Anladım xnm evet haklısın inşallah tutar :) sağlıklı bir bebeğin olur umarım

Evet bizde 36 saat sonra ve ertesi gün oldu sonra 2 gün ara verdik ama bizimde o iki günden birinden olmuştur yani hayırlısı herşeyin tabiki önmeli olan hamile kalabilmekte değil sağlıkla doğurabilmek umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz :KK43:
Cnm eşim yanımda sadece iste o iki gün oldu 15 gün olamayacak yanımda :KK43: kısmet olacağı varsa olur insallah

Evet bizde 36 saat sonra ve ertesi gün oldu sonra 2 gün ara verdik ama bizimde o iki günden birinden olmuştur yani hayırlısı herşeyin tabiki önmeli olan hamile kalabilmekte değil sağlıkla doğurabilmek umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz :KK43:
Ve kesinlikle haklısın önemli olan sağlıklı kucağına alabilmek bir kayıp yaşadım çok zor kürtaj oluyorsun ertesi sabah hamileliğin tüm belirtilerini yasıyorsun ama biliyorsun ki bebeğin artık Yok o kadar acı ki :KK43: sanki sadece yeniden hamile kalabilmek o acıyı unutturacak :KK43:

Ve kesinlikle haklısın önemli olan sağlıklı kucağına alabilmek bir kayıp yaşadım çok zor kürtaj oluyorsun ertesi sabah hamileliğin tüm belirtilerini yasıyorsun ama biliyorsun ki bebeğin artık Yok o kadar acı ki :KK43: sanki sadece yeniden hamile kalabilmek o acıyı unutturacak :KK43:
Bende oldum malesef 2 düşük bir kimyasal ama çok şükür 1 kızıö var 4 yaşında bu ikinci olacak Allahın izni ile inşallah

Şimdi iki saat sonra 4 cu günüm mü olacak :))))) aslında o kadar çok bunaldım ki sanki hamile olursam yeni bir umut olacakmış gibi geliyor :) yada ona inanmak istiyorum

İğneden sonra kaçıncı gününde testte çıktı sende
Ben hergün yaptım 7.günden itibaren 7-8 çizgi belrigindi 10.gün çok çok azaldı 11.gün biraz koyulaştı 12-13 de baya koyulaştı artık 12 de kan testi yaptırdım 12 çıktı beta 14-15günlerde baya belirgin artık çizgi bugün 15.gün

X