- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.401
Valla mi başlasam mi bende 7 ci gününden itibaren heyecanlandım şimdi yedinci günü yaptığın testin hatta testlerin resmî varmiBen hergün yaptım 7.günden itibaren 7-8 çizgi belrigindi 10.gün çok çok azaldı 11.gün biraz koyulaştı 12-13 de baya koyulaştı artık 12 de kan testi yaptırdım 12 çıktı beta 14-15günlerde baya belirgin artık çizgi bugün 15.gün
Twst aldım ben internetten 25 adet 18tlye kargo dahil n11den sizde öyle alın :)Valla mi başlasam mi bende 7 ci gününden itibaren heyecanlandım şimdi yedinci günü yaptığın testin hatta testlerin resmî varmi
Evet heyecanlı olıyor biranönce ertesi gün olsunda yapiyim diye:)Twst aldım ben internetten 25 adet 18tlye kargo dahil n11den sizde öyle alın :)
Ben iste almıştım daha önce çok uyguna da tarihi geçmişti testlerin bakalım :)Twst aldım ben internetten 25 adet 18tlye kargo dahil n11den sizde öyle alın :)
Cnm n’aptın oldun mu iğne ben dün 5 gibi oldum hayırlısı bakalım
eri attım ama 11.günden itibaren var pnları çekip atarım eve geçince 1 saate kadarValla mi başlasam mi bende 7 ci gününden itibaren heyecanlandım şimdi yedinci günü yaptığın testin hatta testlerin resmî varmi
Bende pco yok ben yumurtlama gününü bulmak için kullanmak istedim ben teklif ettim doktoruma çatlatma iğnesini ama klomende kullanman gerek dedi öylw kullandım ve ilk seferdede hamile kldım çok şükürKızlar klomeni ne için kullandınz? Dr ne üzerine verdi pcosu olanlar dışında bir de kaçıncı gün
çok tsklr Cnm insallah rabbim banada kısmet eder hayırlısı ile böyle çift çizgiyi görmeyi
İnşallah canım umarım hamile kalırsınçok tsklr Cnm insallah rabbim banada kısmet eder hayırlısı ile böyle çift çizgiyi görmeyi
Sence hangi gün başlayayım test yapmaya karar veremiyorum bir olumsuz oluyorum bir olumlu be hissedeceğimi bilmiyorum bu gün iğnenin 4 cu günüİnşallah canım umarım hamile kalırsın
Daha çok erken ama 10.gün başla bence genelde 10.gün wtkisini kaybediyormuş iğne etkileri bendede öyle olmuştu ama bazen 12-13 e kadar negatif çıkıyor hamile olduğun halde oda var geç döllenmeyse eğerSence hangi gün başlayayım test yapmaya karar veremiyorum bir olumsuz oluyorum bir olumlu be hissedeceğimi bilmiyorum bu gün iğnenin 4 cu günühiçbir değişiklik Yok
Bilmiyorum Cnm eğer internetten uyguna test alırsam 7 ci günden başlarım takibe :)Daha çok erken ama 10.gün başla bence genelde 10.gün wtkisini kaybediyormuş iğne etkileri bendede öyle olmuştu ama bazen 12-13 e kadar negatif çıkıyor hamile olduğun halde oda var geç döllenmeyse eğer
Tebrıkler canım allah saglıkla tamamına erdirsin inş