-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.381
Cnm n’aptın oldun mu iğne ben dün 5 gibi oldum hayırlısı bakalımcanım bizim seninle tarihlerimiz hep aynı. bende cumartesi günü iğne olacam.. inşallah hayırlı haberler alırız bu ay..
Bizim 36 saatimiz bu geceye denk geliyor ama biz geç saatte yapmayı düşünüyoruz sonrada salı sabah umarım denk getirebiliriz
Selamlar foto kalitesindenmi bılemedım goruntu ck net degıl ben anlayamadm hayırlısı olsun inşYavrular catlatma ignesinin 13. Gunu erken gebelik testi yaptim. Bu sekilde
Bende anlayamadım tekrar net bir foto çekin istersenizYavrular catlatma ignesinin 13. Gunu erken gebelik testi yaptim. Bu sekilde
Cnm 30.saat gibi ilişki olacak bizde sabaha karşı 36 saatim doluyor sabah çok erken kalkıp zaten işe gidiyoruz o saatlere bırakmak istemedim hem birazda ilişkiden sonra yat ak gerektiği içinNeden daha geç yapıyosunuz ?36 saati değerlendirin fırsatınız varsa bence daha önce çatladıysa birde 24 saat yaşıyor yumurtanız
Anladım xnm evet haklısın inşallah tutar :) sağlıklı bir bebeğin olur umarımCnm 30.saat gibi ilişki olacak bizde sabaha karşı 36 saatim doluyor sabah çok erken kalkıp zaten işe gidiyoruz o saatlere bırakmak istemedim hem birazda ilişkiden sonra yat ak gerektiği için
Bende anlayamadım tekrar net bir foto çekin isterseniz
Selamlar foto kalitesindenmi bılemedım goruntu ck net degıl ben anlayamadm hayırlısı olsun inş
Cnm eşim yanımda sadece iste o iki gün oldu 15 gün olamayacak yanımdaEvet bizde 36 saat sonra ve ertesi gün oldu sonra 2 gün ara verdik ama bizimde o iki günden birinden olmuştur yani hayırlısı herşeyin tabiki önmeli olan hamile kalabilmekte değil sağlıkla doğurabilmek umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz
Ve kesinlikle haklısın önemli olan sağlıklı kucağına alabilmek bir kayıp yaşadım çok zor kürtaj oluyorsun ertesi sabah hamileliğin tüm belirtilerini yasıyorsun ama biliyorsun ki bebeğin artık Yok o kadar acı kiEvet bizde 36 saat sonra ve ertesi gün oldu sonra 2 gün ara verdik ama bizimde o iki günden birinden olmuştur yani hayırlısı herşeyin tabiki önmeli olan hamile kalabilmekte değil sağlıkla doğurabilmek umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz
Bende oldum malesef 2 düşük bir kimyasal ama çok şükür 1 kızıö var 4 yaşında bu ikinci olacak Allahın izni ile inşallahVe kesinlikle haklısın önemli olan sağlıklı kucağına alabilmek bir kayıp yaşadım çok zor kürtaj oluyorsun ertesi sabah hamileliğin tüm belirtilerini yasıyorsun ama biliyorsun ki bebeğin artık Yok o kadar acı kisanki sadece yeniden hamile kalabilmek o acıyı unutturacak
Hayırlısı ile kucağına alirsin inss rabbim unutturur eski kötü günleri mutluluk ile :)Bende oldum malesef 2 düşük bir kimyasal ama çok şükür 1 kızıö var 4 yaşında bu ikinci olacak Allahın izni ile inşallah
cümlemize inşallahHayırlısı ile kucağına alirsin inss rabbim unutturur eski kötü günleri mutluluk ile :)
Bende göremedim insallah hamiledir arkadaş test icin erken olabilir kendisi görebiliyormu acaba bazen aşırı silik olunca fotoğrafta çıkmayabiliyorÇizgi varmı ben göremedim
Evet sanırom siliktir daha yeni olduğu içindir yarın ve diğer gğn tekrarlayın inşallah çizgi rengi koylaşacaktırBende göremedim insallah hamiledir arkadaş test icin erken olabilir kendisi görebiliyormu acaba bazen aşırı silik olunca fotoğrafta çıkmayabiliyor
İğneden sonra kaçıncı gününde testte çıktı sendeEvet sanırom siliktir daha yeni olduğu içindir yarın ve diğer gğn tekrarlayın inşallah çizgi rengi koylaşacaktır
Ben hergün yaptım 7.günden itibaren 7-8 çizgi belrigindi 10.gün çok çok azaldı 11.gün biraz koyulaştı 12-13 de baya koyulaştı artık 12 de kan testi yaptırdım 12 çıktı beta 14-15günlerde baya belirgin artık çizgi bugün 15.günİğneden sonra kaçıncı gününde testte çıktı sende