- 25 Temmuz 2015
- 33
- 17
- 32
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.341
C
anımm ben seninle dün konusmustum ya iğneden diye bugün testim koyulastı benim
Evet canım cuma günü yaptıracagım kan testini inşallah vardır bebekYaaa gerçekten mi? KAn testi yaptır canım bat günününde yada geçince
İnş. canım güzel haberler ver bize. İhtiyacım var.Evet canım cuma günü yaptıracagım kan testini inşallah vardır bebek
m bence biraz büyüsün yumurta dieri cok küçük daha iki güne diğeride büyürArkadaşlar merhaba, ben bugün doktordaydım. Çatlatma iğnesi verdi ama adetin başladığı gündemi itibaren sayarsak 17. Gün vurduralım dedi. Geç olur mu sizce? Yumurtalarımın ikisi 12 mm bir tanesi ise 18 mm imiş.
Hayırlısı umarım hamilesindir öyle gibi görünüyor ama :)11 i canım pazar günü
canım negatif görmek canını sıkmıyorsa testi yenile ben de hiç sabredemem :)Kızlarrrrrr 12. günüm testi yenilesem mi. NEgatif görmekten bıkmıyorum. KArnımda ağrıyor gerçi. Geçen ay adet olmadan 3 gün önceden lekelenmelerim başlamıştı. Bu ay sadece akıntım var.
Bence yenile daha 12.gün diyosun ve negatif çıksa bile daha sonrasında yine pozifif olabilir benimde karnım belim ağrımya başladı acaba regl mi olacağım ama 10.gündeyim daha erken olurmu bukadar normalde ben hep 30/32 günde bşr oluyorumKızlarrrrrr 12. günüm testi yenilesem mi. NEgatif görmekten bıkmıyorum. KArnımda ağrıyor gerçi. Geçen ay adet olmadan 3 gün önceden lekelenmelerim başlamıştı. Bu ay sadece akıntım var.
canım negatif görmek canını sıkmıyorsa testi yenile ben de hiç sabredemem :)
Bence yenile daha 12.gün diyosun ve negatif çıksa bile daha sonrasında yine pozifif olabilir benimde karnım belim ağrımya başladı acaba regl mi olacağım ama 10.gündeyim daha erken olurmu bukadar normalde ben hep 30/32 günde bşr oluyorum
cede yenile canımKızlarrrrrr 12. günüm testi yenilesem mi. NEgatif görmekten bıkmıyorum. KArnımda ağrıyor gerçi. Geçen ay adet olmadan 3 gün önceden lekelenmelerim başlamıştı. Bu ay sadece akıntım var.
Çatlatma iğnesi dışında yumurta geliştirici ilaç kullandıysan erken regl olabilirsin ben de Ortalama 31 günde bir oluyorum bu ay menogon iğne kullandım yumurta gelişimi için iğnenin 11.günü regl oldum canımBence yenile daha 12.gün diyosun ve negatif çıksa bile daha sonrasında yine pozifif olabilir benimde karnım belim ağrımya başladı acaba regl mi olacağım ama 10.gündeyim daha erken olurmu bukadar normalde ben hep 30/32 günde bşr oluyorum
klomen kullandım ve ovitrele çatlatma iğnesiÇatlatma iğnesi dışında yumurta geliştirici ilaç kullandıysan erken regl olabilirsin ben de Ortalama 31 günde bir oluyorum bu ay menogon iğne kullandım yumurta gelişimi için iğnenin 11.günü regl oldum canım
Ben de menogon ve ovitrelle kullandım canım yumurtaları normalden daha erken büyüttükleri için adet döngüsünde değişiklik olabiliyor... umarım adet olmazsınklomen kullandım ve ovitrele çatlatma iğnesi
Umarım şuan geçti gibi hafifledi anlamadım yarın belli olur benim regl olacağım gün ağrım olur birkaç gün öncesinde olmaz hiç çünkü bakalım hayırlısı gebelik ve adet belirtileride çok benziyor birazda psikolojik sanırım ya birdaha iğne fln olmayacağımBen de menogon ve ovitrelle kullandım canım yumurtaları normalden daha erken büyüttükleri için adet döngüsünde değişiklik olabiliyor... umarım adet olmazsın
Yok cnm ne kusuru sorunlarımızı mutluluklarımizi paylaşmak için burdayiz sonuçta. anlaşılan bu son 2 ay ben gibi sanada yaramamış hakkımızda hayırlısı cnm. hsg den korkma bence imkanın varsa anestezili ol ama yoksada öncesinde kasıp strese sokma kendini. Ben iki farklı şekilde de tecrübe edindiğim için diyorum cnm, hem acisa bile inan hemen gecio max.1 dk belki daha az sonrası azalıo zaten. Banada doktor rahmin kalinlasmamasının nedeni operasyon sonrası belki yapisiklik olmuştur tekrar histeroskopi gerekebilir dedi. daha geçtiğimiz aralık ayı hsg + histeroskopi oldum tekrar lafını duyunca cnm sıkıldı inş öyle bişey yoktur, olmazsa tüp doktorumla konuşucam. gerçi o tüp bebek yaptırma taraftarı ama bunu gelde eşime anlat sanki onca iğne ilaçları o indirecek vücuduna ama Ya Sabır diyip susuyorum yoksa iş farklı boyutlara gidio. Rabbim herkesin gönlüne göre, gönlundekini de hakkında hayırlı eylesin inşHadi ya çok geçmiş olsun canım nasip işte olmayınca olmuyor.. benim de olmadı tabi bir de üstüne üstlük adet düzenim allak bullak oldu 13 günde bir adet olmaya başladım 2 aydır böyle kafayı yedi. Doktora gittim lekelenmeler uzun sürdü bir gittim geldim tekrar gittim doktor çok karışık iğneye başlamak için kararsızım falan dedi bende hiç hamile kalmadım diyince hsg istedi çok pahalı olduğu için başka yerde çektirmeye gittim orda da cok hayal kırıklığı yaşadım hemen tüp bebek yap dediler amh kötü benim yanii yaşadığım bu kadar zor şeyler yetmezmiş gibi bir yeni hayal kırıklığı daha çok üzgünüm çok zor bir daha ki adette hsg çektiricem ondan da ayrı korkuyordum çekiniyorum ah ahh..baya uzun oldu kusura bakma
Ben de bu ay doktora gitmeme kararı aldım akışına bırakacağım hormonlar dengemizi iyice bozuyorUmarım şuan geçti gibi hafifledi anlamadım yarın belli olur benim regl olacağım gün ağrım olur birkaç gün öncesinde olmaz hiç çünkü bakalım hayırlısı gebelik ve adet belirtileride çok benziyor birazda psikolojik sanırım ya birdaha iğne fln olmayacağım