Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar merhabalar bu çatlatma iğnesi hangi durumlarda kullanılıyor doktora ne zaman gitmek lazım

Herkese merhabalar.En kısa zamanda sağlıklı bebeklerinizi kucaginiza almaniz nasip olur umuyorum.
Ben persembe çatlatma iğnesi vurdum.15 saat sonra beraber olduk.Akşamında sol kasigimda bir ağrı başladı.Ertesi gün birkaç kez uzayan bir akıntı geldi.Yine cumartesi sağ kasigimda da ağrı başladı.Bu arada igneden önce klomen tedavisiyle 3 adet döllenmeye hazır yumurtam oluşmuştu.Sizce neler oluyor?

Yumurta çatlıyordur muhtemelen iğneden sonra sancıların olması normal bnm 10 gün boyunca ağrım oldu bel ve kasık ağrıları

Kızlar iğnenin 10.günü hala daha pozitif test . Artık iğnenin etkisinden mi yoksa hamilr miyim kafam karıstı

Eklentiler

• C1CFFC90-0E3A-4695-A400-5EEC48D2B3AD.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar iğnenin 10.günü hala daha pozitif test . Artık iğnenin etkisinden mi yoksa hamilr miyim kafam karıstı
Ayy cnm inş. hamilesindir ama bence fazla ümit bağlama derim.Sonra hüsrana ugramanı istemem. Ben 12. ve 17. günler arasında çıkan sonuçlar doğru diye biliyorum.2 gün daha bekle bakalım.Ne sonuç verecek testler.

Evet cankm sevinmedim zaten deddiğin gbi 2 gün sonra tekrarlayacagım testi bakalım. Kasık ağrım da var inş hamilryimdir .

Canım seni üzmek istemem ama iğnenin etkisidir. Bnm kanda bile pozitif çıktı idrar testlerimde hep silik çıkmıştı. Adetin geçsin ondan sonra test yap. İnsan ümitleniyo sonra daha çok üzülüyosun

Canım seni üzmek istemem ama iğnenin etkisidir. Bnm kanda bile pozitif çıktı idrar testlerimde hep silik çıkmıştı. Adetin geçsin ondan sonra test yap. İnsan ümitleniyo sonra daha çok üzülüyosun
Canm senin idrar testin de kaybolmustu öyle hatırlıyorum konusmustuk

Üzü
lmem ben varsa allahtan yoksada allahtan canım

Şahsen ben pozitif görünce çok sevinmiştim ama değer düşünce büyük hayal kırıklığına uğradım. Elbette Rabbimin elinde herşey verirsede vermezsede raZıyız. Ama insan ümitlenip negatif olduğunu görnce kötü oluyo. Yaşayan bilir neyse. Üzülmeyeceksen yapabilirsin yani

Senin kacıncı günün canm aramızda bir gün vardı galiba seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…