- 6 Mayıs 2017
- 494
- 301
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.261
İnsan ne kadr kafama takmayacağım dese de olmuyorki bir gün takmasan ertesi gün aklına geliyor. Neyse inşaallah burda sizlerden güzel haberler alırım da biraz keyfim yerine gelir :)Aynen öyle canım. Mutlaka zamanı vardır. Bende geçen ay çok kötü olmuştum regl olduğumda
İnsan ne kadr kafama takmayacağım dese de olmuyorki bir gün takmasan ertesi gün aklına geliyor. Neyse inşaallah burda sizlerden güzel haberler alırım da biraz keyfim yerine gelir :)
İğnenin etkisi tatlım bu bende 27 sinde oldum iğne hala bende de var çift çizgi bu kadar erken gebelik olmaz daha yumurtlamadan sonraki 7. Gün ancak 14.günd belli olurKızlar merhaba,
Ben test yaptım bugün silik çizgi çıktı. Bat 8 Şubat.
Çatlatma iğnesini de 26 ocakta vurundum.
Sizce iğnenin etkisi midir.
Geçen ayda çatlatma iğnesi vurunmuştum 8. günde test yapmıştım ama tek çizgiydi hep.
anım baya erken adet olmussun sen yerleşme falan olmasın kanaman nasılBenim 8.günde çok koyu bi çizgi vardı ama ben bugün regl oldum iğnenin 13. Günü benim de bat 9 şubattı erken oldum ama bende böyle oldu diye sende de olacak gibi bi durum yok inşaallah hamilesindir biraz daha sabret test için bence :)
İğnenin etkisi tatlım bu bende 27 sinde oldum iğne hala bende de var çift çizgi bu kadar erken gebelik olmaz daha yumurtlamadan sonraki 7. Gün ancak 14.günd belli olur
Sanmıyorum canım kahverengi lekelenmeyle başladı şuan henüz çok yoğun değil ama kırmızıya döndü ve çok sancım var ben de şey diye düşündüm acaba iğneden önce yumurta çatlamış mıydıC
anım baya erken adet olmussun sen yerleşme falan olmasın kanaman nasıl
Cok erken yaSanmıyorum canım kahverengi lekelenmeyle başladı şuan henüz çok yoğun değil ama kırmızıya döndü ve çok sancım var ben de şey diye düşündüm acaba iğneden önce yumurta çatlamış mıydı
Şuan kendi doktoruma gidemiyorum şehir dışındayım ama yarın hastaneye giderim belkiCok erken ya
Ewt çizgi var. Bnde testimi sabah yeniledim aynı böyle silik çıkmıştıKızlar çatlatma ipnesi 7.günü test böyle
Git gide azalıyor ama çizgi elimde testte kalmadı artık ayın 9 una kadar yapamıcam . Canım eger sen yaparsan at burdanEwt çizgi var. Bnde testimi sabah yeniledim aynı böyle silik çıkmıştı
Git gide azalıyor ama çizgi elimde testte kalmadı artık ayın 9 una kadar yapamıcam . Canım eger sen yaparsan at burdan
Bugün yaptıgını atarmısın sendeCanım ben internetten 30 tane gebelik testi almıştım. Hergün yaparım ben dayanamam. Hatta ovulasyon testide aldım 30 adet. Dün ovulasyon testide yaptım. 2. çizgi hiç yoktu.
Bugün yaptıgını atarmısın sende
selam kızlar, erken test yapmayın, ıgne bta hcg salgılıyor bu yuzden de cıft cızgı cıkabılırGit gide azalıyor ama çizgi elimde testte kalmadı artık ayın 9 una kadar yapamıcam . Canım eger sen yaparsan at burdan
Evet kacıncu gğnde yapmalıyız bnde kasık agrısı var iğneden mi acaba anlamadım 7.gün bugünselam kızlar, erken test yapmayın, ıgne bta hcg salgılıyor bu yuzden de cıft cızgı cıkabılır