- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.241
anm benimde ipneyi vuralı 6.gün oldu bende de cok yok ara sıra geliyor kasık agrısı o kadar bide ben progestan içiyorum o hemen agrıyı alıyor . Sen ne zaman test yapacaksın takipleşelim senleKızlar geçen ay ki çatlatma iğnesi felaket ağrı sancı göğüs hassasiyeti bel bacak ağrı bile yapmıştı. Bu ay ki çatlatma iğneside o kadar değil. Bugün kasık ağrım ve mide bulantım başladı. İğne vurulalı bugün 6 gün oldu. Geçen ay iğneyi vurur vurulmaz ağrılar sanclar göğüs hassasiyeti başlamıştı.
C
anm benimde ipneyi vuralı 6.gün oldu bende de cok yok ara sıra geliyor kasık agrısı o kadar bide ben progestan içiyorum o hemen agrıyı alıyor . Sen ne zaman test yapacaksın takipleşelim senle
Kızlar selam ben bugün klomene başladım umarım bu ay hayırlı olur bnm için. Bittikten sonrası içinde doktoruma randevu aldım.
Regl bekleyenler varmı bir gelişme.[/QUOTE
Ben dün yapmıstım canm benim silikti dün ipneden kaynaklı öyle cıkıyor ne yazıkki gönül ister ki 14.günde de böyle cıksınCanım bende şimdi test yaptım ve silik çizgi var.Sende yapsana bakalım ne çıkacak
Benimde 5.günüm bugün bende de pek belirti yok şuanlık ben 10gün sonra yapacağım idrar testi adet olmasizsam bat 10 şubatC
anm benimde ipneyi vuralı 6.gün oldu bende de cok yok ara sıra geliyor kasık agrısı o kadar bide ben progestan içiyorum o hemen agrıyı alıyor . Sen ne zaman test yapacaksın takipleşelim senle
Ben dün yapmıstım canm benim silikti dün ipneden kaynaklı öyle cıkıyor ne yazıkki gönül ister ki 14.günde de böyle cıksın
Seninde aynıymıs canım inşallah hamileyizdirBenimde 5.günüm bugün bende de pek belirti yok şuanlık ben 10gün sonra yapacağım idrar testi adet olmasizsam bat 10 şubat
Ben ilk klomen kullandıgımda hamile kalmıstım ama düşük yaptım inş yine hamile kalırım ve bu sfer saglıklı plurGeçen ay bende 8 gün kala yapmıştım negatifti. Bu ay silik çizgiyi gördüm ama ilk kez. Belkide öyledir bilemiyorum canım.
Benim 8.günde çok koyu bi çizgi vardı ama ben bugün regl oldum iğnenin 13. Günü benim de bat 9 şubattı erken oldum ama bende böyle oldu diye sende de olacak gibi bi durum yok inşaallah hamilesindir biraz daha sabret test için bence :)Buda testim kızlar
Sizce?
Benim 8.günde çok koyu bi çizgi vardı ama ben bugün regl oldum iğnenin 13. Günü benim de bat 9 şubattı erken oldum ama bende böyle oldu diye sende de olacak gibi bi durum yok inşaallah hamilesindir biraz daha sabret test için bence :)
Ben mengon iğne kullanmıştım bu ay canım ilk defa ilaç ve çatlatma iğnesi kullandm ama nasip değilmişCanım ben geçen ayda yapmıştım ama tek çizgiydi. Bu ay böyle çıkınca umutlanmıştım. Bakalım hayırlısı cnm. Klomen kullanmışmıydın
Ben mengon iğne kullanmıştım bu ay canım ilk defa ilaç ve çatlatma iğnesi kullandm ama nasip değilmiş
İlk bikaç saat biraz kabullenmekte zorlandım ama şuan iyiyim ne yapalım herşey Allah’tanHayırlısı canım diğer ay olur inş. stress yapma sakın
İlk bikaç saat biraz kabullenmekte zorlandım ama şuan iyiyim ne yapalım herşey Allah’tan