Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım az önce baika bir topic te okudum birinin 10.gününde 2 çıkmış değer 14.günde 38 ve şuan 28haftalık hamile yani belki seninde ilerleyen günlerde baktırsan daha sağlıklı olacak

Hiç zannetmiyorum canım yaa. Dr umu aradım anlattım. Ben sana erken yapma sakın demiştim dedi. Kdıncazğızda biliyo tezcanlı olduğumu. Zaten pkodan dolayı 3-4 ayda cevap verir diyo.Adetimin 2. yada 3. günü tekrar gidicem. Ya klomen yada iğneye başlıcaz dedi.

Hayırlısı tabi ama allahtan ümit kesilmez yinede söylediğim gibi değerlerin değişebilir umarım öyle olur

selam kızlar, bende bu grubun ılklerındenım. cok sukur ılk catlatma ıgnemde hamıle kaldım. ben bıraz tez canlıyım hemen olsun ıstedım. prolaktın tedavısı gordum bır yıl bu yuzden sonrasında beklemek ıstemedım. esıme kecı boynuzu pekmezı , bal , muz cevız fındık duzenlı olarak yedırdım 1 ay. kendımde yedım aynı sekılde. bır de ılıskıden sonra kalkmadım zaten yumurta takıbı yaptıgınız ıcın hangı taraftakı yumurtanızın gelıstıgını bılıyorsunuz. mumkunse o yone yatıp uyuyun. bır cok arkadasım bu sekılde hamıle kaldı. erken test kesınlıkle yapmayın benım ılk korunmayı bıraktıgımda kımyasal gebelık oldu deger 14 cıktı adet gunumden 1 gun once ,ıkı gun sonra dustu ve regl oldum. moralım bozuldu ve bır suru sey gelıyor ınsanın aklına. erkegın sperm hareketı ve sızın yumurta kalıtenız cok onemlı. ınofolıc , femera ve catlatma ıgnesı ucunu kullandım 2 ıgne verdı doktorum genelde tek kullananları duyuyorum. umarım ısteyen herkes bebek sahıbı olur ,

Ben bu ay ovulasyon testide kullanıcam ama nasıl kullanılır bilmiyorum ki

Ayyy canım ne güzel yaa. Tebrik ederim. Canım bişey sorucam sana. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ne zaman ilişki olmalı

yumurtalama dan sonra 14. gun ıgneden 16. falandı. yanı bekledıgım adet gunumde. 28 gunde bır oluyorum ben. ıdrarda pozıtıof gorunde ertesı aksam kanda baktırdım, 70 e yakın bır deger cıktı doktorum onda bıle hamılesın demedı 2 gun sonra kan testı ıkıye katlarsa olumlu dedı cok sukur katladı. onun ıcın erken test yapmak sadece moral mozuyor. sabredın bence sonrası guzel olur.

doktorun yanlıs bılgı vermıs, spermler 36 saatte bır kendını toparlıyor. bana 36. saat dedı salı gunduz 11:30 da vuruldum sarsamba gece 11:30 dedı.

İşte dr um bana saat söylemiyor ki. İğneden önce ilişki olsun, iğneyi vurunduğun yok ilişki olmayacak, iğneden sonraki gün ilişki olacak dedi. Şimdi ben ne zaman ilişkiye girmeliyim. Biz şansa bırakmadık yanlış mı yaptık acaba.

canım spermler 2 gun yasayabılıyormus. yumurtan ıgneyle 36. saatte catlıyor. 36. saatte ılıskıye gırmen en fazla sansın oldugu an. sonrasında gun asırı deneyebılırsın. ama oncesını yapma bence. benım doktorum perınatolojı uzmanı tecrubelı bır prof. guvendım ona sozunu dınledım cok sukur. sen doktoruna sor soylemıyorsa ınternetten arastır. benım doktorum soru sorunca yanıt verıyor. melih atahan guven adı. ınstagramda , facebookta yada ultra gebelık dıye bır sıtesı var ordan sorabılırsın

Canım tşk ederim. Aslında benm dr um da ne sorsam cevaplar. Hatta her zaman arayabiliyorum. Mutlaka geri dönüş yapar. Sabırla dinler. Bu ay sorucam. Birde dr um yumurta belli boyuta gelene kadar takibini yapıyo. Yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bakmıyo. Net bi saat verse banada keşke.Bu ay konuşucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…