Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan ne kadr kafama takmayacağım dese de olmuyorki bir gün takmasan ertesi gün aklına geliyor. Neyse inşaallah burda sizlerden güzel haberler alırım da biraz keyfim yerine gelir :)

Bu ay olmazsa diğer ay olur canım. Ne mucizeler okuyoruz görüyoruz.

Kızlar merhaba,
Ben test yaptım bugün silik çizgi çıktı. Bat 8 Şubat.
Çatlatma iğnesini de 26 ocakta vurundum.
Sizce iğnenin etkisi midir.
Geçen ayda çatlatma iğnesi vurunmuştum 8. günde test yapmıştım ama tek çizgiydi hep.
İğnenin etkisi tatlım bu bende 27 sinde oldum iğne hala bende de var çift çizgi bu kadar erken gebelik olmaz daha yumurtlamadan sonraki 7. Gün ancak 14.günd belli olur

C
Benim 8.günde çok koyu bi çizgi vardı ama ben bugün regl oldum iğnenin 13. Günü benim de bat 9 şubattı erken oldum ama bende böyle oldu diye sende de olacak gibi bi durum yok inşaallah hamilesindir biraz daha sabret test için bence :)
anım baya erken adet olmussun sen yerleşme falan olmasın kanaman nasıl

C

anım baya erken adet olmussun sen yerleşme falan olmasın kanaman nasıl
Sanmıyorum canım kahverengi lekelenmeyle başladı şuan henüz çok yoğun değil ama kırmızıya döndü ve çok sancım var ben de şey diye düşündüm acaba iğneden önce yumurta çatlamış mıydı

Kızlar çatlatma ipnesi 7.günü test böyle

Eklentiler

• E0F4E3B1-B661-44DD-A27D-40D7E742B0B3.jpeg
    E0F4E3B1-B661-44DD-A27D-40D7E742B0B3.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 52
Git gide azalıyor ama çizgi elimde testte kalmadı artık ayın 9 una kadar yapamıcam . Canım eger sen yaparsan at burdan

Canım ben internetten 30 tane gebelik testi almıştım. Hergün yaparım ben dayanamam. Hatta ovulasyon testide aldım 30 adet. Dün ovulasyon testide yaptım. 2. çizgi hiç yoktu.

Selam herkese bugün idrar testi yaptım 7.günüm iğnenin ikinci çizgi çıktı silik ve iki gğndür ateşim 37 normalde 36.2gibiyd ateşte gebelik belirtisimidir?

X