-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.201
Anladım cnm bencede bir süre deneyin vücuda çok ilaç yüklemekten yanada degilim ben ama dogal yollarla olması en iyisi olmuyorsada yapıcak birşey yok tabiki.Benim doktorumda dogal yollarla hamile kalmamdan yana olmazsa ama tüp bebek tabiki sonu. Helal olsun cnm olur mu öyle sey.Azönce doktordan geldim cnm. Tahlil sonuçlarımı gosterdimde LH 2 çıkmış alt sınırda yani, onun dışında diğerlerinde bi sorun yok gibi. Geçen ayki rahmin kalinlaşma problemi büyük bi ihtimalle bundan olabilir dedi, oyüzden yarından itibaren estrofem başlıyıcam.yani yine benim sözüme geldi, dün kullanma 10.gün başlarsın dedi bugünde benim dediğime çıktı. Bakalım bugün 2 taneyle klomene basliyıcam hakkımızda hayırlısı. ama eşimdede morfoloji sorunu var buda gebeliği etkilio. Oğlum için baya uğraşmıştık şükür 2 seneyi geçtikten sonra tüp bebekle hamile kaldım ama oģlumdan snra fazla korunmadik nede olsa olmuo die. Hadi 2 yaşını doldurana kadarki zaman neysede son 2 senedir hâlâ olmama durumu olunca gerildim. 7 ay önce dondurulmuş 2 kaliteli embriyo transferim kimyasalla sonuçlandı ekimdede son hakkımızı kullanacaktikki transfer günüm embriyo kalitesinde dolayi iptal oldu. araliktada tekrardan eşimin ve benim tetkik ve tahlillerimiz yapıldı.kapalı olan tek tüpüm busefer açık çıkınca eşim tüp bebeğe yanaşmıyo, doktorumuzda bikaç ay kendiniz deneyin olmazsa gelin tekrar tüp yapalım dedi ama uzak bi ihtimal eşim bazı sebeplerden dolayi karşı çıkıyo. Habire ilac iç iç yoruldum şiştim valla, artık sonumuz ne olck Allah Kerim. Uzun oldu hakkını helal et cnm
Aynen cnm inş doğal yolla kalırız, klomenlede buay inş ki olur ama şayet yine olmazsa biay daha deneyip sonra tedavi konusunda uzun bi ara vermeyi düşünüyorum. Üst üste 3 aydan fazlada klomen almakta doğru gelmio bana, yani enazından benim açımdan öyle. İnş emeklerimizin karşılığını alırız. Siz nezamandr çocuk istoyodunuz cnm?Anladım cnm bencede bir süre deneyin vücuda çok ilaç yüklemekten yanada degilim ben ama dogal yollarla olması en iyisi olmuyorsada yapıcak birşey yok tabiki.Benim doktorumda dogal yollarla hamile kalmamdan yana olmazsa ama tüp bebek tabiki sonu. Helal olsun cnm olur mu öyle sey.
Kan değerinize baktırdınız mı 11.günde öğrenmiştim ilk gebeliğimde benİğne etkisi 10.Gün itibariyle geçti sanıyorum bundan sonraki testlerde herhangi bir yanılma olmaz dimi
Bizim yaklaşık 1 sene 2 ay gibi bir zaman oldu cnm deneyeli bende pko var işte onun dışında sıkıntı yok.Aynen cnm inş doğal yolla kalırız, klomenlede buay inş ki olur ama şayet yine olmazsa biay daha deneyip sonra tedavi konusunda uzun bi ara vermeyi düşünüyorum. Üst üste 3 aydan fazlada klomen almakta doğru gelmio bana, yani enazından benim açımdan öyle. İnş emeklerimizin karşılığını alırız. Siz nezamandr çocuk istoyodunuz cnm?
Anladım cnm , zor bir süreç Rabbim yardımcımız olsunBizim yaklaşık 1 sene 2 ay gibi bir zaman oldu cnm deneyeli bende pko var işte onun dışında sıkıntı yok.
Kişiden kişiye değişiyor. Benim hiç belirtim yoktu meselaBen de ilk kez bu ay sabah aksam klomen kullandim. 8 yumurta olustu ama gelismedi diye dr 4 gunde puregon igne yapmami istedi. Sagda 17.5mm solda 18 mm yumurtam olusunca ovitrille oldum. Ertesi gun ikisi de 20mm di ve dr gece iliski onermisti. Yine cagirdi, kesin catlamis ikisi de dedi. Simdi catlama uzerinden 7 gun gecti. Bekliyorum bakalim. Catlama gununden beri gogus ucu acisi hic gecmedi, yasayan oldu mu diye merak ettim. Sabah aksam da progestam kullaniyorum suan.
Tesekkur ederim ....Kişiden kişiye değişiyor. Benim hiç belirtim yoktu mesela
En az 15 diyorlar ama kişiden kişiye değişir oÇatlatma iğnesinden kaç gün sonra idrarda kesin çıkar kızlar
15 gün çok uzunEn az 15 diyorlar ama kişiden kişiye değişir o
Ztn 11. Güne kadar testler pozitif çıkıyor iğneden dolayı bende öyle oldu bugün 11. Gün 8.günde ve 10.günde test yptım 8de ikinci çizgi bayağa belirgin çıktı 10. Gün çok silik hayalet gibi bi çizgi oldu sonra yapmadım bi daha bekliyorum bakalım senin kaçıncı gün?15 gün çok uzun
Ztn 11. Güne kadar testler pozitif çıkıyor iğneden dolayı bende öyle oldu bugün 11. Gün 8.günde ve 10.günde test yptım 8de ikinci çizgi bayağa belirgin çıktı 10. Gün çok silik hayalet gibi bi çizgi oldu sonra yapmadım bi daha bekliyorum bakalım senin kaçıncı gün?
Bak ben sana benim yaptığım testlerin fotosunu atayım canım benim de 9 şubat takvimime göreCanım bnm geçen ay da çatlatma iğnesi vurdurmuştum 8. günde negatif çıkmıştı tek çizgiydi sadece
Bat 8 şubat bnm
turuncu_girl bak bunlar testlerim
Bak ben sana benim yaptığım testlerin fotosunu atayım canım benim de 9 şubat takvimime göre
Cnm sen hamile misin çok konu okuyorumda gözümden kaçmış olabilir kusura bakma iğne etkisiydi bunlar öyle diyorlar ben cuma günü kan vereyim diyorummimoza__ canım benim de 11.gün silikti. Öncesinde hiç bakmamıştım. 12., 13.gün de devam etmişti. O yüzden ben senden umutluyum.
9 şubat cnmTatlişim bat ın kaç snn?