Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar mrb icinizde yeniyim bi sorum olacak catlatma ignesi yaptim doktor adetin gecince gel dedi dun gittim 5 gun gecmisti ultrasonda goremedi kan tahlili istedi bhcg 22.41 cikti doktor bana %85hamilesin dedi %14 adet olacan %1 de dis gebelik gecirecen dedi kafami karıştırdı progestan ile folik asit verdi adet olmassan pazt gel dedi sizce ben gebe miyim ya

Kizlar mrb icinizde yeniyim bi sorum olacak catlatma ignesi yaptim doktor adetin gecince gel dedi dun gittim 5 gun gecmisti ultrasonda goremedi kan tahlili istedi bhcg 22.41 cikti doktor bana %85hamilesin dedi %14 adet olacan %1 de dis gebelik gecirecen dedi kafami karıştırdı progestan ile folik asit verdi adet olmassan pazt gel dedi sizce ben gebe miyim ya
Slm cnm, baktığında gebelik var gözüküyo ama doktorun neden pazartesini bekliyoki 2 gün snra tahlili tekrarlatmali iki katına çıkmış mı yada düşüş varmı die ilk etapta bence bunu demeliydi die düşünüyorum tabi pazartesi muhakkak yine kontrolüne git.benim 7 ay önce kimyasal gebeligim olmuştu adwtime 3 gün kala 20 çıkmıştı 1 gün arayla tahlili tekrarlattim 12 ye düşmüştü bikaç gün gecikmeyle adet olmuştum. Doktorun demese bile tahlili tekrar yaptir derim, inş bebişin seninledr cnm:)

Canım pazartesi geç değil mi sen tahlil ver mesela bugün. Şayet beta hcg önceki değerinin günde yaklaşık 2 katı bir değer olarak yükselmişse hamilesin demektir. Dış gebelik ihtimalini dahil edip progestan vermesi ilginç ve kafa bulandırıcı. İnşallah hamilesindir. Max kimyasal gebeliktir.

Son düzenleme:
Slm cnm, baktığında gebelik var gözüküyo ama doktorun neden pazartesini bekliyoki 2 gün snra tahlili tekrarlatmali iki katına çıkmış mı yada düşüş varmı die ilk etapta bence bunu demeliydi die düşünüyorum tabi pazartesi muhakkak yine kontrolüne git.benim 7 ay önce kimyasal gebeligim olmuştu adwtime 3 gün kala 20 çıkmıştı 1 gün arayla tahlili tekrarlattim 12 ye düşmüştü bikaç gün gecikmeyle adet olmuştum. Doktorun demese bile tahlili tekrar yaptir derim, inş bebişin seninledr cnm:)
Ins teskkur ederim doktor dedi ki adet olabilirsin olmassan pazartesi gel anlamadim kafami cok bulandirdi

Ins teskkur ederim doktor dedi ki adet olabilirsin olmassan pazartesi gel anlamadim kafami cok bulandirdi
Ne demek cnm elimizden geldigince hepimiz birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz ama burda yazilanlarda morelini bozmasin, biz yaşadıklarımıza ve ihtimallere karşı yorum yapip fikirlerimizi söylüyoruz:KK66:tekrar test yaparsan için rahatlar enazından, çünkü beyindeki acabalar insanı iyice strese sokuyo, inş sağlıklı bişekilde beta da yukselme olur cnm

Kızlar iğnenin 5.günü bugün test yaptım negatif çıktı hcg içeriyordu ya iğne 5.günde kaybolmus benden ilk gün 6.saaatte yapmıstım direk pozitif cıkmıstı şimdi negatif. Benden hemn kaybolmus başkalarında hala pozitif çıkıyordu

Kızlar ikinci çizgi belirmiş ben yok sanıyordum silik 2.çizgi var hala kaybolmamıs hcg benden de . 14.günü doktor a gidecem o zman çıkar dimi kanda

Attım canım testleri

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhabalar, ben iki aydır ilaca rağmen sonuç alamadım. Bu ay tekrar klomen kullanmaya başladım. Hatta dün bitti. Doktorum cumartesi günü tekrar çağırdı. Bakalım bu ay neler olacak

Hanımlar benim iğnemin 4.günü bugün ama iğne bana hiçbir etkide bulunmadı (hafif kasık ağrıları ve gaz sansıcı dışında)4/5 gün sonrasında eğer hamilelik belirtileri olursa yinede iğnenin etkisinden olabilirmi yoksa hamilelik olduğu içibmidir?

X