- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.221
9 şubat cnm
Ayyy benmde 8 Şubat :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 şubat cnm
Bunu yazmışsın gözümden kaçmış cnm kusura bakma inşaallah vardır benim de hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun :)Kan değerinize baktırdınız mı 11.günde öğrenmiştim ilk gebeliğimde ben
Slm cnm, baktığında gebelik var gözüküyo ama doktorun neden pazartesini bekliyoki 2 gün snra tahlili tekrarlatmali iki katına çıkmış mı yada düşüş varmı die ilk etapta bence bunu demeliydi die düşünüyorum tabi pazartesi muhakkak yine kontrolüne git.benim 7 ay önce kimyasal gebeligim olmuştu adwtime 3 gün kala 20 çıkmıştı 1 gün arayla tahlili tekrarlattim 12 ye düşmüştü bikaç gün gecikmeyle adet olmuştum. Doktorun demese bile tahlili tekrar yaptir derim, inş bebişin seninledr cnm:)Kizlar mrb icinizde yeniyim bi sorum olacak catlatma ignesi yaptim doktor adetin gecince gel dedi dun gittim 5 gun gecmisti ultrasonda goremedi kan tahlili istedi bhcg 22.41 cikti doktor bana %85hamilesin dedi %14 adet olacan %1 de dis gebelik gecirecen dedi kafami karıştırdı progestan ile folik asit verdi adet olmassan pazt gel dedi sizce ben gebe miyim ya
Canım pazartesi geç değil mi sen tahlil ver mesela bugün. Şayet beta hcg önceki değerinin günde yaklaşık 2 katı bir değer olarak yükselmişse hamilesin demektir. Dış gebelik ihtimalini dahil edip progestan vermesi ilginç ve kafa bulandırıcı. İnşallah hamilesindir. Max kimyasal gebeliktir.Kizlar mrb icinizde yeniyim bi sorum olacak catlatma ignesi yaptim doktor adetin gecince gel dedi dun gittim 5 gun gecmisti ultrasonda goremedi kan tahlili istedi bhcg 22.41 cikti doktor bana %85hamilesin dedi %14 adet olacan %1 de dis gebelik gecirecen dedi kafami karıştırdı progestan ile folik asit verdi adet olmassan pazt gel dedi sizce ben gebe miyim ya
Benim ilk bebeğimde o şekilde olmuştu. Şuan tekrar hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederseCnm sen hamile misin çok konu okuyorumda gözümden kaçmış olabilir kusura bakma iğne etkisiydi bunlar öyle diyorlar ben cuma günü kan vereyim diyorum
İnşaallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine :)Benim ilk bebeğimde o şekilde olmuştu. Şuan tekrar hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse
Ins teskkur ederim doktor dedi ki adet olabilirsin olmassan pazartesi gel anlamadim kafami cok bulandirdiSlm cnm, baktığında gebelik var gözüküyo ama doktorun neden pazartesini bekliyoki 2 gün snra tahlili tekrarlatmali iki katına çıkmış mı yada düşüş varmı die ilk etapta bence bunu demeliydi die düşünüyorum tabi pazartesi muhakkak yine kontrolüne git.benim 7 ay önce kimyasal gebeligim olmuştu adwtime 3 gün kala 20 çıkmıştı 1 gün arayla tahlili tekrarlattim 12 ye düşmüştü bikaç gün gecikmeyle adet olmuştum. Doktorun demese bile tahlili tekrar yaptir derim, inş bebişin seninledr cnm:)
Ne demek cnm elimizden geldigince hepimiz birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz ama burda yazilanlarda morelini bozmasin, biz yaşadıklarımıza ve ihtimallere karşı yorum yapip fikirlerimizi söylüyoruztekrar test yaparsan için rahatlar enazından, çünkü beyindeki acabalar insanı iyice strese sokuyo, inş sağlıklı bişekilde beta da yukselme olur cnmIns teskkur ederim doktor dedi ki adet olabilirsin olmassan pazartesi gel anlamadim kafami cok bulandirdi
Testlerini atmadıysan resim atar mısın?Kızlar ikinci çizgi belirmiş ben yok sanıyordum silik 2.çizgi var hala kaybolmamıs hcg benden de . 14.günü doktor a gidecem o zman çıkar dimi kanda
Senin ilk testin benim 8.gün testim gibi çıkmış ben de beklemedeyim cuma test yapcamAttım canım testleri
Belki de hamilesindir canım benim vücut cabuk atmıs demekki hcg yiSenin ilk testin benim 8.gün testim gibi çıkmış ben de beklemedeyim cuma test yapcam
İnşaallah hayırlısı olsun hakkımızdaBelki de hamilesindir canım benim vücut cabuk atmıs demekki hcg yi