Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla gülüm doktorum iyi olduğu için gidiyorum en az 50 kişinin önerisi ile gittim.para göz değil doktorum.ilk önce benle konuşup direkt tedaviye başlamam dedi.önce eşimin sperminin testini yaparak başladı .sonra bana geçip hormon ve film ultrason mr la başladı.iki ay korundum 3.ay yumurta takibine başladı.çünkü önce onları tedavi edip halletti.sırayla gidiyor eleyerek.kimine 3 6 ay oyalıyorlar sonra sperm testi sonra rahim filmi istiyorlar.bi bakıyorsun sorun eşinde çıkıyor yada tüplerinde yazık değilmi uğraşılan o kadar aya.zaten insanın ömründen ömür gidiyor beklemekten.ben sistem olarak memnunum.inşallah sizlerde iyi doktorlara denk gelirsiniz.bizim tek sıkıntımız seviyeyi koruyor.hastalarıyla okadar çok konuşmuyor.muayene edip bilğilendirip ilaçlarını verip gönderiyor.

Kizlarrr doktordan çıktım iki yumurtanın var birisi buzusmus döllenmiş gbi dedi diğerinde çok güzel oluşmuş dedi bu akşam 6 da iğne vurulacak bu akşam ve cumartesi sabahı ilişki dedi diğeri dollenmediyse iyi olanı kacirmayalim dedi :)

Evet canım bende adet bitimini beklicem sonra başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum

Hadi hayırlısı canım inşaallah güzel haberlerini alırızzzz

Kesinlikle olması gereken bence hayırlısıyla sonuçlansın inş tedavın sen hangi ildesin cankm dr. Soracaktım ondan ilini merak ettim..direk hapa baslamak mantık hatası ben cok detaylı bılmıyordum kr ay hap kullandım sonra arstrdıkca ogrendm ce hapa devam etmemeye karar verdım once testlerı yaptırıp sonra ılacadevam etnem gerekırse edıcem benm vucudum benm kararım gereksız ılac yuklmesk olsn ıstemıyorum

Evet canım bende adet bitimini beklicem sonra başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum
Benim sana tavsiyem önerilen ve işini bilen doktor bulman ve onla sonuna kadar gitmen.şuan ama bi tedavi sürecin var istersen onu tamamla öyle git.benim param gidiyor ama en azından doktor hakkında şüphem yok

Ben istanbuldayım cnm şişli memorial a gidiyorum. Çok kolay kolay doktor begenmem bende. Hatta doktorum bana olmazsa bile tüp bebege göndermiycem seni yaşın genç deneyecegiz dogal yolla olucak merak etme dedi. Yani kolay yolu seçmemesi bni çok etkiledi. Ben rahim filmi çektirecegim zamanda boşuna vücuduna narkoz yükletme beni dinle sorunsuz atlatıcaksın dedi öyle de oldu çok şükür.

Benim sana tavsiyem önerilen ve işini bilen doktor bulman ve onla sonuna kadar gitmen.şuan ama bi tedavi sürecin var istersen onu tamamla öyle git.benim param gidiyor ama en azından doktor hakkında şüphem yok
Aynen canım yarın kontrole gidicem işte bu yarım kalmasın bitirim diyorumda eşim izin vermiyo biraz ara verelim diyo bakalım nolucak :/

Aynen canım yarın kontrole gidicem işte bu yarım kalmasın bitirim diyorumda eşim izin vermiyo biraz ara verelim diyo bakalım nolucak :/
.yarın inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.ümidimizi yitirmeyelim.ara vermek istersende kışın verme bence yazın tatile falan gittiğinde ver.yazın gezer tozar eğlenecek zaman kafanı dağıtacak şeyler bulursun ama kışın biraz yapacak etkinlik aslında fazla olmuyor.o yüzden ara vereceksende yazın ver.istanbuldasın en azından boğaz turu yapar yada eyüp sultana gider hem kendine hemde bizlere dua edersin.tabi bu benim sadece düşüncem.en iyi kararı tabikide aile olarak eşinle sen verirsin.ama ne kararı verirsen ver hakkında hayırlı olanı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…