- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.961
Kizceler sonuc kocamaaaan 0
Kuzu üzülmek yok önümüzdeki aylarda bakacağız artık yarın direk doktoruna git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şimdi sonucu aldım 0.60 çıkmış 0 dan yukarı çıkamıyo zaten hiç
Gülüm sendemi yaptırmıştın yeni farkettim.off ya üzalmeyin nolursunuz mayissinegi .yeni ay yeni umutlarımız var yılmak yok psikolojimizin önümüze geçmesine izin vermeyelim.olacak inanıyorum hepimis bir gün hamileyiz diyeceğiz inşallah hayırlısı ileBende şimdi sonucu aldım 0.60 çıkmış 0 dan yukarı çıkamıyo zaten hiç
Zaten yatın kontrolüm var canım lekelenmeler devam etmiyo sonucuda alıcam bakalım ne dicek belki söktürücü bişiy verirSende al sonucu doğru doktora gençler ümidimiz kaybetmiyoruz :)
Ewet canım benim lekelenmeler devam etmiyo yarın doktor ister diye bugünden yaptırdım sonuç ortada beklediğim gibi çıkmış :/Gülüm sendemi yaptırmıştın yeni farkettim.off ya üzalmeyin nolursunuz mayissinegi .yeni ay yeni umutlarımız var yılmak yok psikolojimizin önümüze geçmesine izin vermeyelim.olacak inanıyorum hepimis bir gün hamileyiz diyeceğiz inşallah hayırlısı ile
Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşaallah bakalım sonuç ne çıkıcakKozlar dr dan coktm rahım duvarı kalın dedı cok kafaya takıyosn dıye bıkızdı bana kan verdm yumurtlama ocın oda ıkı saat sonra cokcak ıste oyle
Ben yarından korkuyorum zaten.ne diyecek diye.yarın iğnenin 19 .günü olacak .bir insan adet olamazmı bu kadar ya tam bir ay olacak yarın....korkuyorum sonuçtan ama yapacak birşeyimde yok.üzülmeyelim lütfenEwet canım benim lekelenmeler devam etmiyo yarın doktor ister diye bugünden yaptırdım sonuç ortada beklediğim gibi çıkmış :/
Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşaallah bakalım sonuç ne çıkıcak
İnşaallah canım sakinleştim artık yapıcak bişiy yok zamanı geri alıp sonucu değiştiremicemize göre önümüze bakıcaz mecburen :/Tamm canım sen sakin ol stresli olma sakın bak herşey güzel olacak inş
Bende sökülemedim işte bakalım yarın ne dicek doktor gerçi o benim kiloma takıntılı biraz kilo verirsen bana ihtiyacın kalmicak hemen hamile kalıcaksın diyo hep bana ben ne güzel diyete başlamıştım veriyodumda ama bu ilaçlar yüzünden devam edemiyorumki çok şişkinlik yapıyo veremiyorum hiç aşırı bi kilomda yok belki o yüzden sorunun bende olduğunu düşünüyo sanırım anlamadım wallaBen yarından korkuyorum zaten.ne diyecek diye.yarın iğnenin 19 .günü olacak .bir insan adet olamazmı bu kadar ya tam bir ay olacak yarın....korkuyorum sonuçtan ama yapacak birşeyimde yok.üzülmeyelim lütfen
Canım nerde yaşıyorsun nerde yaptırdın bende çektireceğimBen özelde 500 tl ye yaptırdım.uyutularak.acı falan hissetmedim çünkü anestezi yaptılar.ama uyutulmadan yapılanlarda fazla birşey hissetmiyorlarmış.ablam uyutulmadan yaptırdı 5 dakka sürdü acımadı dedi
Öncelikle geçmiş olsun keşke bırakmasaydın ilaçlarını ne olur ne olmaz haklısın hastayken insan Canının derdine düşüyor gözü bir şey görmüyor ama yine de bırakmasaydınHayırlı akşamlar kızlar, pozitif sonuç alan varmı aranızda bikaç gündür pek takip edemedimde? ben cuma günü iğnemi olmuştum zaten onun öncesinde grip boğaz ağrısı başlamıştı ama hafifti takmayayim bişey olmaz dedim ama pazartesi sabah namazı vakti hasta olrk kalktım, ateş mide bulantısı, bide afedersiniz ishal acayip kötüyüm ve hâlâ tam iyileşemedim serum ilaç fayda etmedi.kac gündür bu halde olunca pek ümidim kalmadı kesin buay olmyck içime öyle doğuyo oyüzden ilaçlarımıda almıyorum bukadar rahatsızlığın üstüne acaba bi süpriz olurmuydu ilaçlarımı birakmasaydım diyorum ama her gebelik için tedavi gördüğüm zaman nedense böyle ağır hastalaniyorum, artık morelim bitti. inş sizlerde böyle bi durum olmaz kendinize dikkat edip üşütmemeye çalışın.
Çankırıda özel bir hastanede yaptırdım zaten bir tane var gülüm.Canım nerde yaşıyorsun nerde yaptırdın bende çektireceğim
İnşaallah canım sakinleştim artık yapıcak bişiy yok zamanı geri alıp sonucu değiştiremicemize göre önümüze bakıcaz mecburen :/
Hayırlı akşamlar kızlar, pozitif sonuç alan varmı aranızda bikaç gündür pek takip edemedimde? ben cuma günü iğnemi olmuştum zaten onun öncesinde grip boğaz ağrısı başlamıştı ama hafifti takmayayim bişey olmaz dedim ama pazartesi sabah namazı vakti hasta olrk kalktım, ateş mide bulantısı, bide afedersiniz ishal acayip kötüyüm ve hâlâ tam iyileşemedim serum ilaç fayda etmedi.kac gündür bu halde olunca pek ümidim kalmadı kesin buay olmyck içime öyle doğuyo oyüzden ilaçlarımıda almıyorum bukadar rahatsızlığın üstüne acaba bi süpriz olurmuydu ilaçlarımı birakmasaydım diyorum ama her gebelik için tedavi gördüğüm zaman nedense böyle ağır hastalaniyorum, artık morelim bitti. inş sizlerde böyle bi durum olmaz kendinize dikkat edip üşütmemeye çalışın.
Canım igne oldugun gün ilişki olmuyor diye biliyorum ben yani en azından doktorum bana ertesi gün dedi o akşam ilişki olmasın dedi.Çünkü ignenin yumurtaları çatlaması anca oluyormuş galibaKızlar bugün iğne oldum ama o iş için halim kalmadı şaka gibi ya