Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle geçmiş olsun keşke bırakmasaydın ilaçlarını ne olur ne olmaz haklısın hastayken insan Canının derdine düşüyor gözü bir şey görmüyor ama yine de bırakmasaydın
Çok sağol cnm. Yaptığım doğru değil ama Herhalde birazda olumsuzluklar üst üste gele gele bi bıkkınlık oldu buda hasta halime denk geldi işte. Rabbim hayırlısı neyse onu versin nasipte varsa bişekilde oluverir artık ne diyeyim.

Çok geçmiş olsun cnm. 1 haftadr gribim geçmedi hatta bu sabah kalktığımda tekrar geri dönmüş gibi habire hapşırıyorm boğazım yanıyo herkes bu durumda, sende dikkat et Allah korusun kolay kolay gitmio. Ayrıca igneyi olduğun günü ilişki zaten olmuoki.mesela ben cuma öğlen 12 de oldum cumartesi gece 12 de ilişki oldu ve pazar günüde dahil. Ama bende diğer gün ki ilişkileri gercekleştiremedim.geri cumartesi gecesi buyuk bi ihtimalle catlamisti agridan anladım yani. Oyüzden sende kaçırmış değilsin bugünü mutlaka değerlendir

Dur bakalım hep böyle ters zamanlarda olur ya zaten belli mi olur aynen küçük bşe olduğunda hemen olumsuzluğa kapılıyoruz bi olaya olumlu tarafından bakmak toplumca kanımızda yok galiba ben de adet olcam 21i beklenen batım bu ay da tutmadı adet belirtilerim başladı bile

Aynen doğru diyosun valla ilk ilk olrk hemen negatife yöneliyoruz..ben oğlumda bile taki kan test yaptirana kadar ki sabredip evde bitane bile kendim test yapmamştm onda bile inanamadım, ağrım çoktu adet olcak gibiydim die. Sende kirmizilari görmeden şimdiden kasma kendini cnm belkide vardır nerden bilicen

Haklısın canım da insan kendi bedenini bilir bence ya ben adet olacağımı mesela sancıyı falan geçtim karnım kasıklarım sanki gaz var gibi guruldar ordan bilirim hiç yanıltmaz beni Rahim filmi çektircem bu ay fiyatlar uçuk ya

Hayırlısı olsun canım bu ay guzel haberler alamadik desene.. önümüzdeki aya insallah. Sonuc cikinca yaz yinede
0.5 gebe değilim doktor bu ay adet olmayacaksın dedi.yumurtamın biri çatlamamış kiste çevirmiş o yüzden ginera hapına başlıycam önümüzdeki ay adetimin 3.günü gedip tedaviye devam edecek.bir ay ertelendi yani.

Gecen ay benimde ole olmustu canim. Benim doktorumda bana ginera verdi. Hayirlisi buymuş demekki napalim

Gecen ay benimde ole olmustu canim. Benim doktorumda bana ginera verdi. Hayirlisi buymuş demekki napalim
Amin gülüm valla adet düzenimide anlamadım.bende adetim geçti diye seviniyordum.doktor hormonların ve kistin etkisiyle adet olmayacaksın diyince bi an anlayamadım ama bu bana ders oldu.adetim 10 gün geçince gidecem bide benim döngüm 26 gündü onuda baz almıycam çünkü anladım ki bu tedavi süreçlerinde adet döngüm değişiyormuş.en son adet günümü baz alıp 40 gün bekliycem .sonra direkt idrar testleri ilede uğraşmıycam kan tahlili verecem.psikolojim bozuldu vallahi..

Aynen benimde psikolojim bozuldu. Bende bu ay asla idrar midrar ugrasmicam. Adet olamzsam.kan vericem Direk

Aynen benimde psikolojim bozuldu. Bende bu ay asla idrar midrar ugrasmicam. Adet olamzsam.kan vericem Direk
Ne kadar alttan muayene ederse etsin hocalarda direkt kana gönderiyor.kanda sıfır çıkınca adet olmazsın sadece arada lekelerin olur.martın adetinde gelecem artık ne zaman olursam.allah büyüktür valla dayanamdım doktorun yanında ağladım

Aynen öyle yapalım valla .paramızada yazık 100 tl harcadım sırf testlere erken gebeliğinden tut diğirlerine kadar.çok bozuldum 0.5 i görünce

Gecen gittigimde ben de nerdeyse agliyordum valla gozlerim doldu. Bende pko var doktorum bana cok zor bi hastasin dedi. İki ay daha denicek simdi olmazsa tup bebek diyor. Tup bebekte bile iki uc deneneyi gozden cikar dedi.

Gecen gittigimde ben de nerdeyse agliyordum valla gozlerim doldu. Bende pko var doktorum bana cok zor bi hastasin dedi. İki ay daha denicek simdi olmazsa tup bebek diyor. Tup bebekte bile iki uc deneneyi gozden cikar dedi.
Valla gülüm az önce doktorum bizle uzun uzun konuştu.bide bu konularada değindi.ben dedi direkt aşılama yada tüp bebekte yaparım ama dedi yüzde oranları verdi normal bir kadının gebe kalma olasığı zaten yüzde 10 15 dedi hadi çatlatma iğnesi ilede aynı dedi aşılama ile yüzde 20 tüp bebekle yüzde 40 dedi ama yüzde 60 da kalmama oranı var dedi 10 milyar 20 milyarın gider dedi.ben sırayla 3 en fazla 5 kere deniycem dedi.ondan sonra aşılamaya geçerim en son çare tüp bebek dedi. Oyüzden biraz sabırlı olalım dedi.sabret dedi rahat ol dedi olmaz diye birşey yok dedi. İnşallah onlara gerek kalmaz.dedim belki ablamın 3 denemezinde hamila kaldı çatlatma iğnesinde zaten ilk denemede ümit bekleme diye ablamda demişti

Canım ben doktorum aşılama ya sicak bakmıyor. Oyle bi durumda direk tüp bebek diyor. Asilama zaten bi nevi dogal gibi bisey. Bosuna hem nakit hem vakit kaybi diyor. Asilama da başarı orani 15 20 arasiymis. Bende oke bi durumda direk tup bebek isterim

Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar moralinizi bozmayın bende sabah gittim kontrole doktorum bu 3. Ayımız olucak üzülmek moral bozmak yok ilacı kullandıkça etkisi artar dedi 3 kutu klomen verdi günde 6 tane içiceksin canım dedi 27 ocakta tekrar muayene dedi 2. 3. Ayda sonuç alınıyo genelde dedi bakalım hayırlısı nasip kısmet artık çarşamba lekelenme olmuştu sonrasında devamı gelmedi kist ve iltihap yok bu güzel dedi

Gunde 6 tanemii?? Canim benim doktorum klomen rahmi inceltiyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…