Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şimdi sonucu aldım 0.60 çıkmış 0 dan yukarı çıkamıyo zaten hiç
Gülüm sendemi yaptırmıştın yeni farkettim.off ya üzalmeyin nolursunuz mayissinegi .yeni ay yeni umutlarımız var yılmak yok psikolojimizin önümüze geçmesine izin vermeyelim.olacak inanıyorum hepimis bir gün hamileyiz diyeceğiz inşallah hayırlısı ile

Kozlar dr dan coktm rahım duvarı kalın dedı cok kafaya takıyosn dıye bıkızdı bana kan verdm yumurtlama ocın oda ıkı saat sonra cokcak ıste oyle

Ewet canım benim lekelenmeler devam etmiyo yarın doktor ister diye bugünden yaptırdım sonuç ortada beklediğim gibi çıkmış :/

Ewet canım benim lekelenmeler devam etmiyo yarın doktor ister diye bugünden yaptırdım sonuç ortada beklediğim gibi çıkmış :/
Ben yarından korkuyorum zaten.ne diyecek diye.yarın iğnenin 19 .günü olacak .bir insan adet olamazmı bu kadar ya tam bir ay olacak yarın....korkuyorum sonuçtan ama yapacak birşeyimde yok.üzülmeyelim lütfen

Ben yarından korkuyorum zaten.ne diyecek diye.yarın iğnenin 19 .günü olacak .bir insan adet olamazmı bu kadar ya tam bir ay olacak yarın....korkuyorum sonuçtan ama yapacak birşeyimde yok.üzülmeyelim lütfen
Bende sökülemedim işte bakalım yarın ne dicek doktor gerçi o benim kiloma takıntılı biraz kilo verirsen bana ihtiyacın kalmicak hemen hamile kalıcaksın diyo hep bana ben ne güzel diyete başlamıştım veriyodumda ama bu ilaçlar yüzünden devam edemiyorumki çok şişkinlik yapıyo veremiyorum hiç aşırı bi kilomda yok belki o yüzden sorunun bende olduğunu düşünüyo sanırım anlamadım walla

Canım nerde yaşıyorsun nerde yaptırdın bende çektireceğim

Hayırlı akşamlar kızlar, pozitif sonuç alan varmı aranızda bikaç gündür pek takip edemedimde? ben cuma günü iğnemi olmuştum zaten onun öncesinde grip boğaz ağrısı başlamıştı ama hafifti takmayayim bişey olmaz dedim ama pazartesi sabah namazı vakti hasta olrk kalktım, ateş mide bulantısı, bide afedersiniz ishal acayip kötüyüm ve hâlâ tam iyileşemedim serum ilaç fayda etmedi.kac gündür bu halde olunca pek ümidim kalmadı kesin buay olmyck içime öyle doğuyo oyüzden ilaçlarımıda almıyorum bukadar rahatsızlığın üstüne acaba bi süpriz olurmuydu ilaçlarımı birakmasaydım diyorum ama her gebelik için tedavi gördüğüm zaman nedense böyle ağır hastalaniyorum, artık morelim bitti. inş sizlerde böyle bi durum olmaz kendinize dikkat edip üşütmemeye çalışın.

Öncelikle geçmiş olsun keşke bırakmasaydın ilaçlarını ne olur ne olmaz haklısın hastayken insan Canının derdine düşüyor gözü bir şey görmüyor ama yine de bırakmasaydın

İnşaallah canım sakinleştim artık yapıcak bişiy yok zamanı geri alıp sonucu değiştiremicemize göre önümüze bakıcaz mecburen :/

İnş canım inşallah

Tek ben değilmişim bu güzel ama hasta olmamız kötü tabi
Dün iğne vuruldum akşama ilişki dedi ben hatip uyudum boğazlarım çok kötü baş ağrısı ayrı bir durum ne yapacağımı bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…