- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.901
Ayy hadi güzel haberler ver canım. Bi belirtin var miBende şimdi kan verdim akşam 9 da çıkıcak sonucu negatif biliyorum ama yarın doktor sorunca gösteririm diye verdim
Sağlık ocağında verdim canım takip nosu aldım akşam 9 da çıkıcakNasıl bir tahlil 9 da çıkar güzelim ya 2 saate cikiyor
Yok canım hiç bi belirtim yok 2 gündür lekenlenmeler var hatta yarın doktor ister belki diye verdim işteAyy hadi güzel haberler ver canım. Bi belirtin var mi
Hakkinda hayırlısı kuzumYok canım hiç bi belirtim yok 2 gündür lekenlenmeler var hatta yarın doktor ister belki diye verdim işte
...öncelikle hayırlısı ne ise o olsun gülüm.inşallah gönlünün muradı olan çıksın.neden 9 da çıkıyor geç değilmi gülüm.yinede umutlu ve mutlu haberlerini bekliyorum.bende doktora mesaj yazdım bakalım bende ona göre gidip yada gitmiycemBende şimdi kan verdim akşam 9 da çıkıcak sonucu negatif biliyorum ama yarın doktor sorunca gösteririm diye verdim
Bilmiyom ki gülüm valla bende dakka başı tuvalete gidip bakmaktan bıktım.ayy valla dün artık kocama dedim keşke kadın doğum doktoru falan olsaydında hemen bi bakıverseydin hamile olup olmadığıma diyorum.bu belirsizlik beni maf edecek.doktora mesaj yazdım yarına çağırırsa gidecem yoksa pazartesi gel derse pazartesi gidecemYa benimde mı sokulemiyor acaba
Bilmiyom ki gülüm valla bende dakka başı tuvalete gidip bakmaktan bıktım.ayy valla dün artık kocama dedim keşke kadın doğum doktoru falan olsaydında hemen bi bakıverseydin hamile olup olmadığıma diyorum.bu belirsizlik beni maf edecek.doktora mesaj yazdım yarına çağırırsa gidecem yoksa pazartesi gel derse pazartesi gidecem
Amin canım hepimiz hakkında inşaallah kanlar 12 de alınıyo akşam 9 dan sonra sisteme giriyolarmış canım özelde verseydim şimdiye alırdım ama şuan için gerek yok yarın doktor ister diye verdim...öncelikle hayırlısı ne ise o olsun gülüm.inşallah gönlünün muradı olan çıksın.neden 9 da çıkıyor geç değilmi gülüm.yinede umutlu ve mutlu haberlerini bekliyorum.bende doktora mesaj yazdım bakalım bende ona göre gidip yada gitmiycem
Sağlık ocağında verdim canım takip nosu aldım akşam 9 da çıkıcak
Ewet canım sağlık ocağı acelem yok nede olsa beklerim sonucu bildiğim için :/ olsun bidahaki aya nasip kısmet ne diyelimAnladım canım sağlık ocağı ise doğrudur
Doktora mesaj çektim.yarın gelde bakalım dedi.yarın sabah doktora gidecem.inşallah kist falan olmamıştır.yada doktoru duyunca benim kiler korkudan adet olurmuşum.Hahah onu bende diyorum benimkineya su leke kesilsin hamile olalim. Yda adet olalim belirsizlik insani daha cok deli ediyor. Kiz aksam ikimizde kan verelim mi :))(
Amaa adam çatlar ya o zamana kadar.....her ilin farklı demekki bizim burdaki sağlık ocaklarıda 10 dan sonra kan almıyorlar akşam 4 te çıkıyor sonuç en geç.Amin canım hepimiz hakkında inşaallah kanlar 12 de alınıyo akşam 9 dan sonra sisteme giriyolarmış canım özelde verseydim şimdiye alırdım ama şuan için gerek yok yarın doktor ister diye verdim
Doktora mesaj çektim.yarın gelde bakalım dedi.yarın sabah doktora gidecem.inşallah kist falan olmamıştır.yada doktoru duyunca benim kiler korkudan adet olurmuşum.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımGuzel haberler varmı kızlarrr nasışsınız ben aksam dr a gıdıcem yumurtlamam olmusmu dıye cok korkuyorum duanedın bana
Bizimkinde de 10.30 a kadar kan alınıyo canım allahtan hemşire arkadaşım takip nosu verdi akşam 9 dan sonra bak açıklanır dediAmaa adam çatlar ya o zamana kadar.....her ilin farklı demekki bizim burdaki sağlık ocaklarıda 10 dan sonra kan almıyorlar akşam 4 te çıkıyor sonuç en geç.
Her eve lazım bi hemşire gibi olduk valla yada kadın doğum uzmanı...benimde tanıdık olsa hemen baktırcam ama yarın randevu aldım doktordan.neden adet olmadım hala diye...Bizimkinde de 10.30 a kadar kan alınıyo canım allahtan hemşire arkadaşım takip nosu verdi akşam 9 dan sonra bak açıklanır dedi
Ewet canım ben artık utanarak geliyorum kızın yanına halbuki çocukluk arkadaşım yaniHer eve lazım bi hemşire gibi olduk valla yada kadın doğum uzmanı...benimde tanıdık olsa hemen baktırcam ama yarın randevu aldım doktordan.neden adet olmadım hala diye...
Kız utanma ya çocukluk arkadaşınsa.allahtan benim öyle bi arkadaşım yok 3 günde bi rahatsız ederdimEwet canım ben artık utanarak geliyorum kızın yanına halbuki çocukluk arkadaşım yani