Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şimdi kan verdim akşam 9 da çıkıcak sonucu negatif biliyorum ama yarın doktor sorunca gösteririm diye verdim
...öncelikle hayırlısı ne ise o olsun gülüm.inşallah gönlünün muradı olan çıksın.neden 9 da çıkıyor geç değilmi gülüm.yinede umutlu ve mutlu haberlerini bekliyorum.bende doktora mesaj yazdım bakalım bende ona göre gidip yada gitmiycem

Ya benimde mı sokulemiyor acaba
Bilmiyom ki gülüm valla bende dakka başı tuvalete gidip bakmaktan bıktım.ayy valla dün artık kocama dedim keşke kadın doğum doktoru falan olsaydında hemen bi bakıverseydin hamile olup olmadığıma diyorum.bu belirsizlik beni maf edecek.doktora mesaj yazdım yarına çağırırsa gidecem yoksa pazartesi gel derse pazartesi gidecem

Hahah onu bende diyorum benimkine ya su leke kesilsin hamile olalim. Yda adet olalim belirsizlik insani daha cok deli ediyor. Kiz aksam ikimizde kan verelim mi :))(

Amin canım hepimiz hakkında inşaallah kanlar 12 de alınıyo akşam 9 dan sonra sisteme giriyolarmış canım özelde verseydim şimdiye alırdım ama şuan için gerek yok yarın doktor ister diye verdim

Guzel haberler varmı kızlarrr nasışsınız ben aksam dr a gıdıcem yumurtlamam olmusmu dıye cok korkuyorum duanedın bana

Hahah onu bende diyorum benimkine ya su leke kesilsin hamile olalim. Yda adet olalim belirsizlik insani daha cok deli ediyor. Kiz aksam ikimizde kan verelim mi :))(
Doktora mesaj çektim.yarın gelde bakalım dedi.yarın sabah doktora gidecem.inşallah kist falan olmamıştır.yada doktoru duyunca benim kiler korkudan adet olurmuşum.

Amin canım hepimiz hakkında inşaallah kanlar 12 de alınıyo akşam 9 dan sonra sisteme giriyolarmış canım özelde verseydim şimdiye alırdım ama şuan için gerek yok yarın doktor ister diye verdim
Amaa adam çatlar ya o zamana kadar.....her ilin farklı demekki bizim burdaki sağlık ocaklarıda 10 dan sonra kan almıyorlar akşam 4 te çıkıyor sonuç en geç.

Amaa adam çatlar ya o zamana kadar.....her ilin farklı demekki bizim burdaki sağlık ocaklarıda 10 dan sonra kan almıyorlar akşam 4 te çıkıyor sonuç en geç.
Bizimkinde de 10.30 a kadar kan alınıyo canım allahtan hemşire arkadaşım takip nosu verdi akşam 9 dan sonra bak açıklanır dedi

Bizimkinde de 10.30 a kadar kan alınıyo canım allahtan hemşire arkadaşım takip nosu verdi akşam 9 dan sonra bak açıklanır dedi
Her eve lazım bi hemşire gibi olduk valla yada kadın doğum uzmanı...benimde tanıdık olsa hemen baktırcam ama yarın randevu aldım doktordan.neden adet olmadım hala diye...

Her eve lazım bi hemşire gibi olduk valla yada kadın doğum uzmanı...benimde tanıdık olsa hemen baktırcam ama yarın randevu aldım doktordan.neden adet olmadım hala diye...
Ewet canım ben artık utanarak geliyorum kızın yanına halbuki çocukluk arkadaşım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…