- 10 Ocak 2018
- 63
- 37
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.921
Test falan yaptın mi psikolojiktir belki o yüzden olamiyosundur cnmBen iğnenin 18.günündeyim adetimin 2.günü sadece lekem var hala sökülemedim.dün test yaptım negatif . .
Yaptım gülüm ne gatif çıktı.yarın doktoruma gidecem.leke oluyorum gülüm ya çözülemedim yada bilmiyorum.Test falan yaptın mi psikolojiktir belki o yüzden olamiyosundur cnm
Öyle canım o benden meraklı ben gitmesem kendi arayıp çarıyo zaten ama her seferinde olumsuz olunca ne bilim yarın kontrol olmasaydı gidip vermezdim hiç doktor isterse orda bide sonuç beklemim diye verdim bugünden negatif olduğunu biliyorum ama kan değerine bakar en azından napimKız utanma ya çocukluk arkadaşınsa.allahtan benim öyle bi arkadaşım yok 3 günde bi rahatsız ederdim
Umraniyede anestezi verirlermi bilmiyorum 5 dk suruyosa dayanicaz artik birsekilde disardan kabul ederlerse ozeldede yaptirabilirim aslinda ne kadardi fiyati canimBen özel hastanede yaptırdım çünkü tedavim için özele gidiyorum.doktorum bana tedaviye başlamadan ilk rahim filmi çektirdi genel anestezi ile 5 dakika sürdü ben hiç birşey dahi hatırlamıyorum tüplerin açıkmı diye bakıyor.çok az da kan gelmişti.şükür ikiside açık çıkmıştı.
Canım ben özelde yaptırıdm narkoz hazırlattım özellikle alacagım diye çok korkuyordum.Doktorum gerek olmayacagını söyleyerek beni ikna etti.İyi ki de anestezii almamışım dayanılmıycak acı omuyor aynı kadın dogum muayenesi gibi.Bana önceden neyi merake diyorsan sor anlatacagımd edi süreci anlattı hadi şimdi başlayalım dedi. O kadar kötü şeyler duymama ragmen çok güzel geçti. Dokto ikna etmeseydi boşuna narkoz alaaktım vücuduma.Umraniyede anestezi verirlermi bilmiyorum 5 dk suruyosa dayanicaz artik birsekilde disardan kabul ederlerse ozeldede yaptirabilirim aslinda ne kadardi fiyati canim
Hayit tohumu ne oluyoki aktarda vardir heralde karsitiriyomusun nasil yapiyosun valla haklisin surekli ilac yukluyoruz birde hormon ilaclari bunlarŞimdi KAdınlar Kulübünde bi konuda bişey okudum canım. Bal çörek otu ve tarçın birde hayıt tohumuydu galiba. Bunları da bi araştır istersen. Bende şu an klomen kullanıyorum. Eğer ilaçlardan fayda göremezsem alternatif tıp a yönelicem.
Ben özelde 500 tl ye yaptırdım.uyutularak.acı falan hissetmedim çünkü anestezi yaptılar.ama uyutulmadan yapılanlarda fazla birşey hissetmiyorlarmış.ablam uyutulmadan yaptırdı 5 dakka sürdü acımadı dediUmraniyede anestezi verirlermi bilmiyorum 5 dk suruyosa dayanicaz artik birsekilde disardan kabul ederlerse ozeldede yaptirabilirim aslinda ne kadardi fiyati canim
Okadar tutuyomu canım yaaa baya çokmuş fiyatı devlet hastaneleri yaparmı doktorun istemesi lazım dimi ??Ben özelde 500 tl ye yaptırdım.uyutularak.acı falan hissetmedim çünkü anestezi yaptılar.ama uyutulmadan yapılanlarda fazla birşey hissetmiyorlarmış.ablam uyutulmadan yaptırdı 5 dakka sürdü acımadı dedi
İnsallah benimde guzel gecer devlette nasil olir bilemiyorum ama neler duydun paylasirmisin kadin muayenesinde pek aci olmuyoda o daha mi ilerisine bakiyorCanım ben özelde yaptırıdm narkoz hazırlattım özellikle alacagım diye çok korkuyordum.Doktorum gerek olmayacagını söyleyerek beni ikna etti.İyi ki de anestezii almamışım dayanılmıycak acı omuyor aynı kadın dogum muayenesi gibi.Bana önceden neyi merake diyorsan sor anlatacagımd edi süreci anlattı hadi şimdi başlayalım dedi. O kadar kötü şeyler duymama ragmen çok güzel geçti. Dokto ikna etmeseydi boşuna narkoz alaaktım vücuduma.
İstemesi lazim canim dr yonlendiriyo bana renkli ultrason cekilceksin dedi rahimede girebilir dedi gerekli gorurse gircek heralde insallah gerek kalmaz ama rahim filmonden sonra hamile kalan cok oldugunuda duydum hareketleniyomu ne oluyosaOkadar tutuyomu canım yaaa baya çokmuş fiyatı devlet hastaneleri yaparmı doktorun istemesi lazım dimi ??
Tıkalı tüp varsa onlar açılıyomuş canım yoksada en azından aklında bişiy kalmıyo ama rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var benim kuzenimde çok istiyodu eşiyle birlikte sürekli doktora gidiyolardı ikisindede bişiy yoktu en son rahim filmi çektirdi 2 ay sonra hamile kaldı şuan 8 aylık kızı varİstemesi lazim canim dr yonlendiriyo bana renkli ultrason cekilceksin dedi rahimede girebilir dedi gerekli gorurse gircek heralde insallah gerek kalmaz ama rahim filmonden sonra hamile kalan cok oldugunuda duydum hareketleniyomu ne oluyosa
Canım yani çok abartanlar olmuş öyle şeyler duydum ama normal kadın dogum muayenesi oalbiliyorsan aynısı ben kadın dogum muayenesinde bile gerilen kasılan insanım ki rahim filmini çok rahat atlattım.İnsallah benimde guzel gecer devlette nasil olir bilemiyorum ama neler duydun paylasirmisin kadin muayenesinde pek aci olmuyoda o daha mi ilerisine bakiyor
Cekilelim o zaman ne diyim olsunda artik bazi acilara dayancaz napalim keske olsaTıkalı tüp varsa onlar açılıyomuş canım yoksada en azından aklında bişiy kalmıyo ama rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var benim kuzenimde çok istiyodu eşiyle birlikte sürekli doktora gidiyolardı ikisindede bişiy yoktu en son rahim filmi çektirdi 2 ay sonra hamile kaldı şuan 8 aylık kızı var
Sıkınti yok o zaman bosuna korkmiyim cok sagol canim ya bilmedigin icin insan tedirgin oluyoCanım yani çok abartanlar olmuş öyle şeyler duydum ama normal kadın dogum muayenesi oalbiliyorsan aynısı ben kadın dogum muayenesinde bile gerilen kasılan insanım ki rahim filmini çok rahat atlattım.
Walla canım ben geçen ay söyledim doktoruma 3 ay ilaç iğne tedavisi uygulicam canım gebelik olmassa rahim filmi ve sperm testi isticem dedi bende başka bi doktora gitmeyi düşünüyodum eşim kızdı çok üzülüyosun kafana takıyosun biraz ara verelim tamam ben şimdi çocuk istemiyorum dedi bana napıcam bilmiyorum yatın kontrol var klomen vericek muhtemelen ama kullanmicam sanırımCekilelim o zaman ne diyim olsunda artik bazi acilara dayancaz napalim keske olsa
Bnede kesinlikle senin gibi düşünüyorum cnm benım doktorum aynı bu şekilde ilerledi.Önce eşim ve bana gerekli testler yaptı kist dışında bende birşey göremeyince 1 sene denememizi söyledi sonrasında ise igne ve klomene başlattı.Herkese selamlar kızlar uzun zamandır gırmıyordum bır selam vereyim istedim yazımaları bıraz okuyabıldım bence doktorlar sondan baslıyor once rahım fılmı ve sperm testı sınrasnda yumurta takıbı ılac ıgne olmalı ...Allah korusun tıkanıklık varsa bosu bosuna horman alınıyor veya eslern kullanması gereken bır hap varsa kadın yune bosu bosuna o kadar agır ılacları ıcmıs oluyor son yazısmları okuyunca fıkrımı soylemek ıstedım herkese hayırlısı neyse o nasıp olsun ıns
Hayit tohumu ne oluyoki aktarda vardir heralde karsitiriyomusun nasil yapiyosun valla haklisin surekli ilac yukluyoruz birde hormon ilaclari bunlar
Valla benim o kadar tutmuştu ama benim onu yaptırmam çok iyi oldu tüplerimde sorun çıkmadı.tam tersi büyük bir yaramın olduğu ortaya çıktı onada operasyon yaptı yaramı yaktı.malum özelde herşeye para alıyorlar. Devlette yapıyor diye biliyorum ama doktorun istemesi lazım .birde şöyle birşey var devlette süre uzun oluyor.mesela benim doktorum rahim filmi ve hormonlarıma bakmadan asla tedaviye başlamadı.Okadar tutuyomu canım yaaa baya çokmuş fiyatı devlet hastaneleri yaparmı doktorun istemesi lazım dimi ??
Benden de ilk hormon testi istedi ama ilk gittiğimde pko ve yumurta tembelliği var dedi acaba o yüzdenmi önce ilaç ve iğne tedavisi uyguladı bana eşim hiç gitmedi onunda görünmesi gerekmiyomu bi doktora dedim ben önce ilaç ve iğne tedavisi uyguluyorum 3 ay sonuç alamassam tahim filmi ve sperm testi istiyorum şuan için gerek yok ama basit bişiy istiyosanız yaptırın dedi geçen ay bende doktoru değiştirsemmi diyorum ama bakalımValla benim o kadar tutmuştu ama benim onu yaptırmam çok iyi oldu tüplerimde sorun çıkmadı.tam tersi büyük bir yaramın olduğu ortaya çıktı onada operasyon yaptı yaramı yaktı.malum özelde herşeye para alıyorlar. Devlette yapıyor diye biliyorum ama doktorun istemesi lazım .birde şöyle birşey var devlette süre uzun oluyor.mesela benim doktorum rahim filmi ve hormonlarıma bakmadan asla tedaviye başlamadı.