- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.941
Valla gülüm doktorum iyi olduğu için gidiyorum en az 50 kişinin önerisi ile gittim.para göz değil doktorum.ilk önce benle konuşup direkt tedaviye başlamam dedi.önce eşimin sperminin testini yaparak başladı .sonra bana geçip hormon ve film ultrason mr la başladı.iki ay korundum 3.ay yumurta takibine başladı.çünkü önce onları tedavi edip halletti.sırayla gidiyor eleyerek.kimine 3 6 ay oyalıyorlar sonra sperm testi sonra rahim filmi istiyorlar.bi bakıyorsun sorun eşinde çıkıyor yada tüplerinde yazık değilmi uğraşılan o kadar aya.zaten insanın ömründen ömür gidiyor beklemekten.ben sistem olarak memnunum.inşallah sizlerde iyi doktorlara denk gelirsiniz.bizim tek sıkıntımız seviyeyi koruyor.hastalarıyla okadar çok konuşmuyor.muayene edip bilğilendirip ilaçlarını verip gönderiyor.Benden de ilk hormon testi istedi ama ilk gittiğimde pko ve yumurta tembelliği var dedi acaba o yüzdenmi önce ilaç ve iğne tedavisi uyguladı bana eşim hiç gitmedi onunda görünmesi gerekmiyomu bi doktora dedim ben önce ilaç ve iğne tedavisi uyguluyorum 3 ay sonuç alamassam tahim filmi ve sperm testi istiyorum şuan için gerek yok ama basit bişiy istiyosanız yaptırın dedi geçen ay bende doktoru değiştirsemmi diyorum ama bakalım