Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bende çatlatma iğnesi yaptırdım fakat klomen ile değil menegon iğnesi vurulup sonrasında çatlatma iğnesi oldum fakat ikinci de tutmadı ve regl düzenimi de bozdu

Canım günün geçiyor ne güzel ama neden dün ultrasonla belli olmadı ki onu anlayamadım yada niye doktor kan tahlili istemedi....Benim de ağrılarım çok kafaya çok takmamak için girmiyorum akşamları haberdar olmak için bir bakarım kafam dağılsın diye.

Ayrıca kızıcam bak şimdi sana doktor yasaklamadı mı sana test yapmayı

Yasakladi ama dayanamadım canim hamileysem de daha yeni oldugu icin doktor suan hamileysende anlayamayiz dedi. Daha kese mese bisey yokturki. Sadece rahim kalin dedi. Testide adetin bes gun falan gecsin öle yapalım dedi.

Yasakladi ama dayanamadım canim hamileysem de daha yeni oldugu icin doktor suan hamileysende anlayamayiz dedi. Daha kese mese bisey yokturki. Sadece rahim kalin dedi. Testide adetin bes gun falan gecsin öle yapalım dedi.

Anladım canım ee iyi o zaman yine güzel inşallah daha fazla leken olmaz
Zaten sizin eczacı hiç olmazsa da senin sayende günü kurtarır

Kızlar sabah yine pembe leke geldi. Ben hastalandim sanıyorum kac gundur ama devami gelmiyor. Bi sabahlari bi kac damla dayanamadim test yaptim baksaniza sizce bozuk olabilirmi bugun adet gunumdu
Günaydın gülüm.ikinci çizgiyi bende görebiliyorum.ya acaba senin yerleşme kanaman mı .doktora gitsen bi.yada kan testi sana en doğru sonucu verecek.bence kan yaptır kesin.kafanda net cevap oluşur.

Günaydın gülüm.ikinci çizgiyi bende görebiliyorum.ya acaba senin yerleşme kanaman mı .doktora gitsen bi.yada kan testi sana en doğru sonucu verecek.bence kan yaptır kesin.kafanda net cevap oluşur.

Biraz daha geçsin diye bekliyorum bakalim bugün gelen giden olmazsa akşama belki veririim

Ben iğnenin 18.günündeyim adetimin 2.günü sadece lekem var hala sökülemedim.dün test yaptım negatif . .

Ben iğnenin 18.günündeyim adetimin 2.günü sadece lekem var hala sökülemedim.dün test yaptım negatif . .
Bende şimdi kan verdim akşam 9 da çıkıcak sonucu negatif biliyorum ama yarın doktor sorunca gösteririm diye verdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…