- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.881
Bugun adet gunum iki gundur bu sekilde leke geliyor. İgnenin ondördüncü gunuIgnenn kacinci gunundesiniz cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah adetine kac gun var ? Ben ikinci cizgiyi goruyrm ama ins bebis vardr kan tahlili yaptrdnz mi
Testin silik ckmis kan verirsen daha iyi olur dktrunla gorusurdun ins hayirlisiyla vardr bebisinBugun adet gunum iki gundur bu sekilde leke geliyor. İgnenin ondördüncü gunu
Canım ben 2. Çizgiyi görebiliyorum ama yarın tekrar yap yada kan ver bakalım hayırlısı olsun hadi sen bari güzel haber ver benim bu ayda boş geçti
Canım günün geçiyor ne güzel ama neden dün ultrasonla belli olmadı ki onu anlayamadım yada niye doktor kan tahlili istemedi....Benim de ağrılarım çok kafaya çok takmamak için girmiyorum akşamları haberdar olmak için bir bakarım kafam dağılsın diye.
Canım günün geçiyor ne güzel ama neden dün ultrasonla belli olmadı ki onu anlayamadım yada niye doktor kan tahlili istemedi....Benim de ağrılarım çok kafaya çok takmamak için girmiyorum akşamları haberdar olmak için bir bakarım kafam dağılsın diye.
Ayrıca kızıcam bak şimdi sana doktor yasaklamadı mı sana test yapmayı
Canım ben 2. Çizgiyi görebiliyorum ama yarın tekrar yap yada kan ver bakalım hayırlısı olsun hadi sen bari güzel haber ver benim bu ayda boş geçti
Ewet canım malesef öyle olduHastalandinmiii
Yasakladi ama dayanamadımcanim hamileysem de daha yeni oldugu icin doktor suan hamileysende anlayamayiz dedi. Daha kese mese bisey yokturki. Sadece rahim kalin dedi. Testide adetin bes gun falan gecsin öle yapalım dedi.
sadece 5 6 gün birlikte olun dedi olun canımDoktorunuzun size günleri vermesi lazım... bize vurulduğumuz günden itibaren 3 gün ard arda bir gün ara ile bir tane daha ilişki demişti.toplam 4 gün yani.
Bencede iğnenin etkisi olabilir yaa çünkü adet belirtisi olması için çok erken bence yumurtada bi kaç gün geçtikten sonra çatlamazmış zatenCanım merhaba bende senden 2 gün sonra oldum igneyi.İnanılmaz kasık agrım ve belime igne batmaları oluyor.Neyin belirtisi acaba?
Arkadaşların yazmasına göre iğnenin etkisi olabilirmiş canım bende bu aralar kendimi hamile gibi hissediyorum bir hafta sonra belli olacak gerçi herseyyCanım merhaba bende senden 2 gün sonra oldum igneyi.İnanılmaz kasık agrım ve belime igne batmaları oluyor.Neyin belirtisi acaba?
Günaydın gülüm.ikinci çizgiyi bende görebiliyorum.ya acaba senin yerleşme kanaman mı .doktora gitsen bi.yada kan testi sana en doğru sonucu verecek.bence kan yaptır kesin.kafanda net cevap oluşur.Kızlar sabah yine pembe leke geldi. Ben hastalandim sanıyorum kac gundur ama devami gelmiyor. Bi sabahlari bi kac damla dayanamadim test yaptim baksaniza sizce bozuk olabilirmi bugun adet gunumdu
Anladım canım ee iyi o zaman yine güzel inşallah daha fazla leken olmaz
Zaten sizin eczacı hiç olmazsa da senin sayende günü kurtarır
Günaydın gülüm.ikinci çizgiyi bende görebiliyorum.ya acaba senin yerleşme kanaman mı .doktora gitsen bi.yada kan testi sana en doğru sonucu verecek.bence kan yaptır kesin.kafanda net cevap oluşur.
Bende şimdi kan verdim akşam 9 da çıkıcak sonucu negatif biliyorum ama yarın doktor sorunca gösteririm diye verdimBen iğnenin 18.günündeyim adetimin 2.günü sadece lekem var hala sökülemedim.dün test yaptım negatif . .
Bende şimdi kan verdim akşam 9 da çıkıcak sonucu negatif biliyorum ama yarın doktor sorunca gösteririm diye verdim
Ya benimde mı sokulemiyor acabaBen iğnenin 18.günündeyim adetimin 2.günü sadece lekem var hala sökülemedim.dün test yaptım negatif . .