- 19 Ocak 2017
- 187
- 43
- 32
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.861
Kizlar klomen falan kullandim da yumurtaliklarda hic mi hic gelisme olmamis renkli ultrason cekilceksin dedi rahim filmide cekilebilirsin hazirlikli gel dedi ultrason neysede rahim fiomi nasil oluyo umraniye egitim arastirmada cekilcem 14 subatta korkmuyorum desem yalan olur
Ayni durumdayım canım .iki gündür akintida kan var bugün test yaptım negatif çıktı ve hala cok sancim oluyor. Sende bu durum var miKızlar igneden snra 14.gun idrar testinde negatf grup snra dan hamiş cikanlar oldu mu lutfen yardmci olun
Adetime de 7 gun kaldi
Sancm yok canim ama ben igneyi ilk kez vruldm iki gn snrasi hep leke oldu hala da devam edyr doktorum normal dedi...Ayni durumdayım canım .iki gündür akintida kan var bugün test yaptım negatif çıktı ve hala cok sancim oluyor. Sende bu durum var mi
Bende ilk kez vuruldum canım. Benim asiri derece duzensizligim var. Enson 21nde adet oldum 3 ocakta igne oldum. Benim lekeler yeni basladiSancm yok canim ama ben igneyi ilk kez vruldm iki gn snrasi hep leke oldu hala da devam edyr doktorum normal dedi...
Beklemekte ne zor sen kacnci gundesin cnm adetine kac gn var ?
Doktorunuzun size günleri vermesi lazım... bize vurulduğumuz günden itibaren 3 gün ard arda bir gün ara ile bir tane daha ilişki demişti.toplam 4 gün yani.Merhaba kızlar beş gün femara kullandım bugün çatlatma iğnesi vuruldum sizce ne zaman ilişki olmalı ???
Arkadaşlar bendede var çözülemedim 17.gündeyim.az önce test yaptım yine negatif kafayı yiycem yaAyni durumdayım canım .iki gündür akintida kan var bugün test yaptım negatif çıktı ve hala cok sancim oluyor. Sende bu durum var mi
Benim başladı canımArkadaşlar bendede var çözülemedim 17.gündeyim.az önce test yaptım yine negatif kafayı yiycem ya
Ben özel hastanede yaptırdım çünkü tedavim için özele gidiyorum.doktorum bana tedaviye başlamadan ilk rahim filmi çektirdi genel anestezi ile 5 dakika sürdü ben hiç birşey dahi hatırlamıyorum tüplerin açıkmı diye bakıyor.çok az da kan gelmişti.şükür ikiside açık çıkmıştı.Kizlar klomen falan kullandim da yumurtaliklarda hic mi hic gelisme olmamis renkli ultrason cekilceksin dedi rahim filmide cekilebilirsin hazirlikli gel dedi ultrason neysede rahim fiomi nasil oluyo umraniye egitim arastirmada cekilcem 14 subatta korkmuyorum desem yalan olur
Benim başladı canım[/QUOT benimde başlayacak bundan adım gibi eminim.çünkü git gide çogalıyor çünkü lekelerim.17.gün bu kadar uzun sürmesi benim beynimi meşgul eden.
Ya üzülme canım arkadaşım allahBenim başladı canım
Aynen canım doktorum çok olumlu konuşmuştu ne bilim içten içe umutlanmışım sanırım üzüldüm çokYa üzülme canım arkadaşım allahbüyüktür. Önümüzdeki aya bakacaz artık
Valla doktorların hepsi öyle umut vaad ediyorlar.çünkü adet gören her kadının çocuk doğurma umudu illaki varddır bide rahiminin olması ...o yüzden umut veriyorlar.rabbim daha beterinden korusun.şuan en başındayız.çatlatma iğnesi ile deniyorlar bunun sonu aşılama aşılamanın ardı tüp bebek.eğer bunlardanda olmuyorsa allaha tevvekkül etmek düşer.Aynen canım doktorum çok olumlu konuşmuştu ne bilim içten içe umutlanmışım sanırım üzüldüm çok
Tabiki canım ama işte her olumsuzlukta insan üzülüyo birazValla doktorların hepsi öyle umut vaad ediyorlar.çünkü adet gören her kadının çocuk doğurma umudu illaki varddır bide rahiminin olması ...o yüzden umut veriyorlar.rabbim daha beterinden korusun.şuan en başındayız.çatlatma iğnesi ile deniyorlar bunun sonu aşılama aşılamanın ardı tüp bebek.eğer bunlardanda olmuyorsa allaha tevvekkül etmek düşer.
doktor veriyor gülümArkadaşlar doktorunuz mu çatlatma iğnesi tavsiye ediyor yoksa siz mi istiyorsunuz yani buna neye göre karar veriliyor?
Ignenn kacinci gunundesiniz cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah adetine kac gun var ? Ben ikinci cizgiyi goruyrm ama ins bebis vardr kan tahlili yaptrdnz miKızlar sabah yine pembe leke geldi. Ben hastalandim sanıyorum kac gundur ama devami gelmiyor. Bi sabahlari bi kac damla dayanamadim test yaptim baksaniza sizce bozuk olabilirmi bugun adet gunumdu