Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inşallah gülüm. bu arada yeniden başladın demi adetsin şuan.

Adetim bitti canım dün. Bugün 3. klomen hapını içtim. P.tesi dr a gidicem. Bakalım kaç yumurtam olacak , boyutu ne olacak walla merak ediyorum. Birde sürekli bunları düşünüyorum taktımı takıyorum yaaa

Kızlar bugün acaip halsizim ben başım dönüyo elim ayağım kesiliyo sanki iğnenin etkisi bukadar uzun sürermi anlamadım ben yaaa

Ben klomen kullanmıyorum ben femara tavsiye etti doktor.ama inşallah bundada kiste çevirme olayı yoktur.klomen bazen kiste çeviriyormuş

Gülüm sen bi doktora gitseydin keşke.bi muayene falan olsan.
Şuan istanbul dışındayım canım akşama dönücem inşaallah cuma kontrolüm var sabahtan beri bi halsizlik üzerimde düştüm düşücem yataktan kalkasım gelmiyo ama bugüne kadar sadece hafif kasık ağrısı olmuştu iğne batması gibi başka bi yan etki yoktu niye böyle oldum bende anlamadım canım

Hayırlara yoralım inşallah bence.....ya durumun kötüleşirse acile git .ihmal etme bence.

Hayırlara yoralım inşallah bence.....ya durumun kötüleşirse acile git .ihmal etme bence.
Giderim canım hastane evime çok yakın zaten ama bukadar yan etki olurmu onu anlamadım geçen ay yoktu böyle şeyler bide ara ara bi ateş basıyo terleme geliyo sonra bi üşüme geliyo menopoza giricem heralde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…