Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar klomen falan kullandim da yumurtaliklarda hic mi hic gelisme olmamis renkli ultrason cekilceksin dedi rahim filmide cekilebilirsin hazirlikli gel dedi ultrason neysede rahim fiomi nasil oluyo umraniye egitim arastirmada cekilcem 14 subatta korkmuyorum desem yalan olur :110:

Kizlar klomen falan kullandim da yumurtaliklarda hic mi hic gelisme olmamis renkli ultrason cekilceksin dedi rahim filmide cekilebilirsin hazirlikli gel dedi ultrason neysede rahim fiomi nasil oluyo umraniye egitim arastirmada cekilcem 14 subatta korkmuyorum desem yalan olur :110:

Şimdi KAdınlar Kulübünde bi konuda bişey okudum canım. Bal çörek otu ve tarçın birde hayıt tohumuydu galiba. Bunları da bi araştır istersen. Bende şu an klomen kullanıyorum. Eğer ilaçlardan fayda göremezsem alternatif tıp a yönelicem.

Kızlar igneden snra 14.gun idrar testinde negatf grup snra dan hamiş cikanlar oldu mu lutfen yardmci olun :KK43:
Adetime de 7 gun kaldi

Ayni durumdayım canım .iki gündür akintida kan var bugün test yaptım negatif çıktı ve hala cok sancim oluyor. Sende bu durum var mi
Sancm yok canim ama ben igneyi ilk kez vruldm iki gn snrasi hep leke oldu hala da devam edyr doktorum normal dedi...
Beklemekte ne zor sen kacnci gundesin cnm adetine kac gn var ?

Sancm yok canim ama ben igneyi ilk kez vruldm iki gn snrasi hep leke oldu hala da devam edyr doktorum normal dedi...
Beklemekte ne zor sen kacnci gundesin cnm adetine kac gn var ?
Bende ilk kez vuruldum canım. Benim asiri derece duzensizligim var. Enson 21nde adet oldum 3 ocakta igne oldum. Benim lekeler yeni basladi

Ben özel hastanede yaptırdım çünkü tedavim için özele gidiyorum.doktorum bana tedaviye başlamadan ilk rahim filmi çektirdi genel anestezi ile 5 dakika sürdü ben hiç birşey dahi hatırlamıyorum tüplerin açıkmı diye bakıyor.çok az da kan gelmişti.şükür ikiside açık çıkmıştı.

Aynen canım doktorum çok olumlu konuşmuştu ne bilim içten içe umutlanmışım sanırım üzüldüm çok :KK43:
Valla doktorların hepsi öyle umut vaad ediyorlar.çünkü adet gören her kadının çocuk doğurma umudu illaki varddır bide rahiminin olması ...o yüzden umut veriyorlar.rabbim daha beterinden korusun.şuan en başındayız.çatlatma iğnesi ile deniyorlar bunun sonu aşılama aşılamanın ardı tüp bebek.eğer bunlardanda olmuyorsa allaha tevvekkül etmek düşer.

Valla doktorların hepsi öyle umut vaad ediyorlar.çünkü adet gören her kadının çocuk doğurma umudu illaki varddır bide rahiminin olması ...o yüzden umut veriyorlar.rabbim daha beterinden korusun.şuan en başındayız.çatlatma iğnesi ile deniyorlar bunun sonu aşılama aşılamanın ardı tüp bebek.eğer bunlardanda olmuyorsa allaha tevvekkül etmek düşer.
Tabiki canım ama işte her olumsuzlukta insan üzülüyo biraz :KK43:

Arkadaşlar doktorunuz mu çatlatma iğnesi tavsiye ediyor yoksa siz mi istiyorsunuz yani buna neye göre karar veriliyor?

Kızlar sabah yine pembe leke geldi. Ben hastalandim sanıyorum kac gundur ama devami gelmiyor. Bi sabahlari bi kac damla dayanamadim test yaptim baksaniza sizce bozuk olabilirmi bugun adet gunumdu

Eklentiler

• IMG_20180117_211033.jpg
    IMG_20180117_211033.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar sabah yine pembe leke geldi. Ben hastalandim sanıyorum kac gundur ama devami gelmiyor. Bi sabahlari bi kac damla dayanamadim test yaptim baksaniza sizce bozuk olabilirmi bugun adet gunumdu
Ignenn kacinci gunundesiniz cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah adetine kac gun var ? Ben ikinci cizgiyi goruyrm ama ins bebis vardr kan tahlili yaptrdnz mi

X