Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim benden güzel haber alamadik. Hadi senden bekliyorum
Adete tam dönüştümü gülüm seninki.en son doktora gitcem demiştin.olsun umudunu yitirme önümüzdeki ay inşallah olur.bende 17.gün iğnenin bugün azıcık bi lekelerim var ama adet olacam sanırım ..bende üzgünüm bugün biraz

Tatlim benden güzel haber alamadik. Hadi senden bekliyorum
İnşallah gülüm.aynı haberlerini sendende bekliyorum.
E güzel konuşuyosunuz kızlar ama bende de lekelenme var dün kahverengi geldi devamı yok ama geçen ayki gibi olıcak muhtemelen yarın sabah kan vericem cuma doktor isticek muhtemelen orda yaptırmaktansa sağlık ocağında yaptırim onu gösteririm doktora gerçi kan değerlerimde hep 0 lı ama bakalım hayırlısı kendimi kaptırmak istemiyorum

Ama adete çevirmediği sürüce hep bir umut vardır.geçen ay nasıl olmuştu ki senin.hem ikincide tutma şansı daha çok diyorlar.valla bende ilk 12 gün paso test yaptım.şimdide negatifi görüp etkilencem diye çok korkuyorum...oturduğum yerden kalkmak bile istemiyorum adet olucam diye

Evet canım bu sabah adete döndü. Yarin tekrar femaraya baslicsm

Ben en son cumartesi sabah test yapmıştım 9. Günde negatifti o zamandan sonra hiç yapmadım bendede dün öğlen sadece kahverengi lekelenme oldu devamı yok henüz geçen ay ara ara lekelenme olmuştu ama şuan hafif sarımsı gibi bi akıntı var sadece bel kasık ağrısı göğüs ve koku hassasiyeti var bide ayy ne karmaşık bi durum saymadığım bişiy kaldımı ki :/

valla kalmadı.ayy inşallah hamilesin sen .çok güzel belirtilerin var ikinci ve üçancade tutma şansı çok oluyor demişlerdi.maşallah.dönğüne kadar sabret bakalım

valla kalmadı.ayy inşallah hamilesin sen .çok güzel belirtilerin var ikinci ve üçancade tutma şansı çok oluyor demişlerdi.maşallah.dönğüne kadar sabret bakalım
Geçen ay iğnenin 12. Günü olmuştum işte adetin 23. Günüydü ama az önce lavaboya gittim renk değişmiş kırmızılar gelmeye başlıyo canım

Sanırım çatlatma iğnesi ile hamile kalamılacağız mı???kistelerimizden dolayımı olmuyor iğneler fayde etmiyor.bunun başka yolu yokmu.aşılamaya mı geçsem direkt tutma oranı daha mı yüksek....

Walla canım inan korkuma bi sabah bi akşam gidiyorum lavoboya bende ama yapcak bişiy yok kesilirmi sence ihtimal varmı ???
Valla gülüm çok yoğunlaşmadığı sürece hep bir ümit vardır.çünkü adet kanamasını yerleşme kanamasından ayıran yoğunluğudur ve rengidir pembe ve kahverengi

Valla gülüm çok yoğunlaşmadığı sürece hep bir ümit vardır.çünkü adet kanamasını yerleşme kanamasından ayıran yoğunluğudur ve rengidir pembe ve kahverengi
Yawaş yawaş sökülmeye başladı benim cnm bu ayda boş geçti malesef

Selam kızlar,

Bende geçen ay çatlatma iğnesi vurundum ama adet oldum malesef klomene başladım.
Acaba dr yine çatlatma iğnesi vurdurur mu?

Selam kızlar,

Bende geçen ay çatlatma iğnesi vurundum ama adet oldum malesef klomene başladım.
Acaba dr yine çatlatma iğnesi vurdurur mu?
Bence verir.benim şahsi düşüncem bazı doktorlar çatlatma iğnesi vermiyormuş çatlamamış olmasına rağmen ama insanlar oraya tedavi amaçlı gidiyor işini şansa bırakmamalılar.o yüzden vereceğini düşünüyorum çünkü bu süreç böyle işliyor.mesela benimde çatlayıp çatlamadığına bakmadan gözlemlemeden iğne yapmıştı yumlarım büyünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…