Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence verir.benim şahsi düşüncem bazı doktorlar çatlatma iğnesi vermiyormuş çatlamamış olmasına rağmen ama insanlar oraya tedavi amaçlı gidiyor işini şansa bırakmamalılar.o yüzden vereceğini düşünüyorum çünkü bu süreç böyle işliyor.mesela benimde çatlayıp çatlamadığına bakmadan gözlemlemeden iğne yapmıştı yumlarım büyünce

Geçen ay yumurtam 18 mm di. Dr çatlatma iğnesi verdi. Ama olmadı. Bakalım bu ay ne olacak.

Canım merhaba bende senden 2 gün sonra oldum igneyi.İnanılmaz kasık agrım ve belime igne batmaları oluyor.Neyin belirtisi acaba?

Canım bende çatlatma iğnesinden sonra adetime yakın aşırı bel kasık ağrım olmuştu ama regl oldum.İğnenin etkisi olabilir

Adetime daha 11 gün var şimdiden adet belirtileri olmaz diye düşünyorum dediğin gibi ignenin yada yumurtaların catlaması sonucu oluşan bir agrı olabilir

Canım iğnenin etkisi diye düşünüyorum. Bende normalde adetime yakın bile çok kasık ve bel ağrım olmaz. Benimde şiddettli bel kasık ağrım oldu. Hatta hamileyim galiba diye düşündüm.Birde göğüslerim çok fena hassaslaşmıştı.

Adetime daha 11 gün var şimdiden adet belirtileri olmaz diye düşünyorum dediğin gibi ignenin yada yumurtaların catlaması sonucu oluşan bir agrı olabilir
Benımde 7 10 gun var ama belırtı olmazmı ben sanahtan berı uyumamak ıcın zor duruyorum ara sıra bel ve kasık agrısı oluyo sanahtanjel kıvamnda akıntım oldu

Canım merhaba bende senden 2 gün sonra oldum igneyi.İnanılmaz kasık agrım ve belime igne batmaları oluyor.Neyin belirtisi acaba?
Arkadaşlar iğnenin etkileri baya sürüyor.hatta ben eşime diyordum yine karnımın alt tarafından çalışmalar oluyor diyordum .iğne etkileri 13 14. Güne kadar sürüyor

Ben sanmıyorum ama 20.güne kadar bekleyin diyorlar. 3 gün daha bekliycem.inşallah olmazsa hamilelikten şüphelencem

Canım iğnenin etkisi diye düşünüyorum. Bende normalde adetime yakın bile çok kasık ve bel ağrım olmaz. Benimde şiddettli bel kasık ağrım oldu. Hatta hamileyim galiba diye düşündüm.Birde göğüslerim çok fena hassaslaşmıştı.
Aynı belirtiler bende de var cnm. Hakkımızda hayırlısı olsun.Herkesin rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün.

X