Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar zaten eğer varsa testlerınızı zaten tekrar edeceksınız ıkk gunde bır sıze tavsıyem 14. Gun ıdrar yapın olumluysa kan testı yaptırırsınz zaten yoksada bosuna kan testı heycanı yasamazsınız ama yınede sız bılırsınz tabii 14.gun onemlı az daha sabır kafanız rahat olsun ıstıyorsanız ıdrar testı yapın derım

Ayyy benden çok arkadaşım merak ediyo cnm yaaa sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırmaya yanıma uğra kan alim bakalım dedi ondan soruyorum yani

Kesinlikle katılıyorum ben de öyle yapmayı düşünüyorum yıkım daha az oluyor en azından

5 inde vuruldum canım ben 20si bat oluyor benim salı çıkar Benim var mı yok mu
Ayyyy walla böle beklemek zor yaaa en iyisi herşeyi kendi haline bırakmak yoksa psikoloji diye bişiy kalmicak bende sinirlerim çok yıprandı bu ilaçlardan iğneden kimseye laf söyletmiyorum iyi bişiy bile söleseler saldırasım geliyo etrafımdakilere

Ya sorma ben de aynıyım sığamıyorum hiçbi yere her ay belirti aramıcam diyorum yine arıyorum günler geçmiyor resmen

Ya sorma ben de aynıyım sığamıyorum hiçbi yere her ay belirti aramıcam diyorum yine arıyorum günler geçmiyor resmen
Aynennn bide heran adet olabilirim belirtiler arttı iyice en azından onun stresinden kurtulurum bari sonrasında oluruna bırakmayı düşünüyorum herşeyi rabbim büyük nasib etmişse illaki olur bu şekilde çok sıkıntı oluyo yüzüm sivilce tarlasına döndü resmen

Benim de hiç yok belirti olumlu olumsuz herkesin farklı oluyor demek ki aslında bu ay da oluruna bırakmam lazımdı ama yine de stres yapıyor insan ister istemez engel olamıyorum kendime ben de. Zaten yapılması gereken her şeyi yapıyoruz Rabbimin ol demesini bekliyoruz

Benim bat bugündü olmadım bakalım ne olacak kızlar. Ben klomen kullandim Ama çatlatma iğnesi vurmadı doktor kendi çatlar dedi batma felan oluyor ama geçen ayda vardı bi hafta geçmeden kan vermeyeceğim

Erwaaaa takipteyim seni. Aramizda bir gün var. Sen test yap ben de pazartesi baslayacam yapmaya :) 14une kadar tekrarlayacam testimi bu arada benim göğüs uclarimdaki acı hala gecmedi. Demekki ignenin etkisi hala sürüyor. Daha once hiç adete yakin böyle acim olmazdi. Ilk defa yasiyorum. Bakalim bugun 10.gunum. şafak 4

Bende de dogum sancisi gibi gelip giden hafif kasik agrilarim basladi. Benim kendimden umidim yok acikcasi. Bakicaz

Aslında Benim de hiç yok regl olursam hiç sürpriz olmaz yani alıştım zaten hayırlısı olsun hepimiz için olana kdr pes etmeden dua etmek lazım
Aynen yaa ben bu ay olmazsa yine catlatma ignesi basliycam eger yine olmazsa aşılama yaptiricam ve yine olmazsa pes edicem. Son 2 ay yani buyuk konusmak gibi olmasin ama oyle iste.

Aynen yaa ben bu ay olmazsa yine catlatma ignesi basliycam eger yine olmazsa aşılama yaptiricam ve yine olmazsa pes edicem. Son 2 ay yani buyuk konusmak gibi olmasin ama oyle iste.
Öyle deme canım yaa benim de bikaç ay olmazsa direk tüp bebek olucak en azından imkansız gibi bi durumumuz yok buna da şükür. İnsanın psikolojisi bozuluyor tabi ister istemez haklısın vardır Allah’ın bi bildiği diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…