-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.141
5 inde vuruldum canım ben 20si bat oluyor benim salı çıkar Benim var mı yok muHmmm sen kaçında vuruldun cnm iğneyi 6 sındamı ben 7 sinde vuruldum
Ayyy benden çok arkadaşım merak ediyo cnm yaaa sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırmaya yanıma uğra kan alim bakalım dedi ondan soruyorum yaniKızlar zaten eğer varsa testlerınızı zaten tekrar edeceksınız ıkk gunde bır sıze tavsıyem 14. Gun ıdrar yapın olumluysa kan testı yaptırırsınz zaten yoksada bosuna kan testı heycanı yasamazsınız ama yınede sız bılırsınz tabii 14.gun onemlı az daha sabır kafanız rahat olsun ıstıyorsanız ıdrar testı yapın derım
Kesinlikle katılıyorum ben de öyle yapmayı düşünüyorum yıkım daha az oluyor en azındanKızlar zaten eğer varsa testlerınızı zaten tekrar edeceksınız ıkk gunde bır sıze tavsıyem 14. Gun ıdrar yapın olumluysa kan testı yaptırırsınz zaten yoksada bosuna kan testı heycanı yasamazsınız ama yınede sız bılırsınz tabii 14.gun onemlı az daha sabır kafanız rahat olsun ıstıyorsanız ıdrar testı yapın derım
Ayyyy walla böle beklemek zor yaaa en iyisi herşeyi kendi haline bırakmak yoksa psikoloji diye bişiy kalmicak bende sinirlerim çok yıprandı bu ilaçlardan iğneden kimseye laf söyletmiyorum iyi bişiy bile söleseler saldırasım geliyo etrafımdakilere5 inde vuruldum canım ben 20si bat oluyor benim salı çıkar Benim var mı yok mu
Ya sorma ben de aynıyım sığamıyorum hiçbi yereAyyyy walla böle beklemek zor yaaa en iyisi herşeyi kendi haline bırakmak yoksa psikoloji diye bişiy kalmicak bende sinirlerim çok yıprandı bu ilaçlardan iğneden kimseye laf söyletmiyorum iyi bişiy bile söleseler saldırasım geliyo etrafımdakilere
Aynennn bide heran adet olabilirim belirtiler arttı iyice en azından onun stresinden kurtulurum bari sonrasında oluruna bırakmayı düşünüyorum herşeyi rabbim büyük nasib etmişse illaki olur bu şekilde çok sıkıntı oluyo yüzüm sivilce tarlasına döndü resmenYa sorma ben de aynıyım sığamıyorum hiçbi yereher ay belirti aramıcam diyorum yine arıyorum günler geçmiyor resmen
Benim de hiç yok belirti olumlu olumsuz herkesin farklı oluyor demek kiAynennn bide heran adet olabilirim belirtiler arttı iyice en azından onun stresinden kurtulurum bari sonrasında oluruna bırakmayı düşünüyorum herşeyi rabbim büyük nasib etmişse illaki olur bu şekilde çok sıkıntı oluyo yüzüm sivilce tarlasına döndü resmen
Erwaaaa takipteyim seni.Aynennn bide heran adet olabilirim belirtiler arttı iyice en azından onun stresinden kurtulurum bari sonrasında oluruna bırakmayı düşünüyorum herşeyi rabbim büyük nasib etmişse illaki olur bu şekilde çok sıkıntı oluyo yüzüm sivilce tarlasına döndü resmen
Bende de dogum sancisi gibi gelip giden hafif kasik agrilarim basladi. Benim kendimden umidim yok acikcasi. BakicazAh canım nerdee bugüne kdr hiç pozitif göremedim maalesef12.gün kan baktırmıştım geçen yıl negatifti Yani 12.gün belli oluyor benim aslında ama cesaretim olmadığı için Salı’yı beklicem:) sende ne var ne yok şimdi :)
Aslında Benim de hiç yok regl olursam hiç sürpriz olmaz yani alıştım zaten hayırlısı olsun hepimiz için olana kdr pes etmeden dua etmek lazımBende de dogum sancisi gibi gelip giden hafif kasik agrilarim basladi. Benim kendimden umidim yok acikcasi. Bakicaz
Aman dikkat edinn saga sola cok saldirinca pek iyi olmuyo sonuYa sorma ben de aynıyım sığamıyorum hiçbi yereher ay belirti aramıcam diyorum yine arıyorum günler geçmiyor resmen
Aynen yaa ben bu ay olmazsa yine catlatma ignesi basliycam eger yine olmazsa aşılama yaptiricam ve yine olmazsa pes edicem. Son 2 ay yani buyuk konusmak gibi olmasin ama oyle iste.Aslında Benim de hiç yok regl olursam hiç sürpriz olmaz yani alıştım zaten hayırlısı olsun hepimiz için olana kdr pes etmeden dua etmek lazım
EŞim alıştı artık çok şükür bişey demiyorAman dikkat edinn saga sola cok saldirinca pek iyi olmuyo sonu
Öyle deme canım yaa benim de bikaç ay olmazsa direk tüp bebek olucak en azından imkansız gibi bi durumumuz yok buna da şükür. İnsanın psikolojisi bozuluyor tabi ister istemez haklısın vardır Allah’ın bi bildiği diyelimAynen yaa ben bu ay olmazsa yine catlatma ignesi basliycam eger yine olmazsa aşılama yaptiricam ve yine olmazsa pes edicem. Son 2 ay yani buyuk konusmak gibi olmasin ama oyle iste.
Evet evet aynen o kadar cok soru soruyorum ki bazen sadece dinler gibi yapiyoEŞim alıştı artık çok şükür bişey demiyor
Napsınlar onlar da stres olıyordur illa ama olan en çok bize oluyor tabi kırmızıları gören bizizEvet evet aynen o kadar cok soru soruyorum ki bazen sadece dinler gibi yapiyo
Allah büyük vardir bir vakit saat. Benim canim sıkılmaya basladi artik. Hamd olsun ne diyelim.Öyle deme canım yaa benim de bikaç ay olmazsa direk tüp bebek olucak en azından imkansız gibi bi durumumuz yok buna da şükür. İnsanın psikolojisi bozuluyor tabi ister istemez haklısın vardır Allah’ın bi bildiği diyelim
Pes etmek yokkkAllah büyük vardir bir vakit saat. Benim canim sıkılmaya basladi artik. Hamd olsun ne diyelim.