Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gayet ıyı gıdıyor binin ustune cıktıgında ve duzenlı artıs oldugunda dahda sevınceksın ıns. Sakın ol hamılesın yedıgıne ıctıgıne dıkkat et agır ıs yapma kendıne dıkkat et canm

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah keseni de görürsünüz en yakın zamanda bi sorum var idrar testi yapmış mıydın bende 2 Aralık’ta oldum
Evet canım düzenli bi şekilde ayın 14ünden beri idrar testi de yapıyorum. ilk olarak erken gebelik testi yaptım iğnenin 12. günüydü pozitif çıktı. 13. günü ayın 15inde normal gebelik testi yaptım ilk idrarımla yine pozitif çıktı. Bu sabah 14. gün olarak yine normal bi test yaptım düne nazaran daha koyulaşmış bir çizgi vardı. Psikopat gibi test yapıyorum sanırım :)

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Kasıklarımda bir ağrı var sadece. Annem normal olduğunu söyledi o anneyse herşeyi bilir, bilirsiniz

Hayırlı olsun canım senin adına darısı başımıza çok sevindim ilk iğnen miydi bu arada bende bugün test yaptım ama negatif adeti bekliyorum

Hayırlı olsun canım senin adına darısı başımıza çok sevindim ilk iğnen miydi bu arada bende bugün test yaptım ama negatif adeti bekliyorum
hayır canım benim 3. ayım klomen tedavisinde ilk ay vuruldum, ikinci ay yumurtam oluşmadı hiç, bu ay 2.ye vuruldum. ama bu ay 3 tane yumurtam gelişmişti. çok ümitliydim

hayır canım benim 3. ayım klomen tedavisinde ilk ay vuruldum, ikinci ay yumurtam oluşmadı hiç, bu ay 2.ye vuruldum. ama bu ay 3 tane yumurtam gelişmişti. çok ümitliydim
Darısı başımıza olsun canım inşallah dinlen sen ağır falan kaldırma yemene içmene iyi bak

Canim benim ne yanilmasi yaa onemli olan degerin yukselmesi ve masallah yukselmiste. Lutfen sakin ol ve tadini cikar anne olacaksin insallah Allahin izniyle.

Canim benim ne yanilmasi yaa onemli olan degerin yukselmesi ve masallah yukselmiste. Lutfen sakin ol ve tadini cikar anne olacaksin insallah Allahin izniyle.
ay öyle yazınca ağlattın beni kız :) inşallah rabbim bu sitede, yeryüzünde ne kadar isteyen varsa hepsine nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı göstersin inşallah

Bize bolca dua et. Hamilelerin duasi kabul olur. Saglikla sıhhatle dogsun inşallah. Takilma hiçbirşeye.

Hayırlı olsun cnm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşaallah

Ayyy salı günü 13. Günüm benimde kan versemmi bişiy varsa çıkarmı acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…