- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.121
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah keseni de görürsünüz en yakın zamanda bi sorum var idrar testi yapmış mıydın bende 2 Aralık’ta oldum2 Aralıkta oldum canım ben iğnemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah keseni de görürsünüz en yakın zamanda bi sorum var idrar testi yapmış mıydın bende 2 Aralık’ta oldum2 Aralıkta oldum canım ben iğnemi
Canım gayet ıyı gıdıyor binin ustune cıktıgında ve duzenlı artıs oldugunda dahda sevınceksın ıns. Sakın ol hamılesın yedıgıne ıctıgıne dıkkat et agır ıs yapma kendıne dıkkat et canmKızlar şarjım bitmişti girip sonucumu yazamadım sizelere. Sonucum 1 günde 48.49'dan 79.25'e yükseldi. Doktorumla görüştüm ilacın etkisi midir diye ilacın etkisi normalde bu zamana kadar kalmaz dedi. Büyük olasılıkla gebesiniz ama yanılma payı olmaması adına 48 saat sonra bi kan testi daha yapalım ondan sonra görüşelim dedi. öyle diyince yanılma payı olayı kafamı karıştırdı oysaki ben 79.25i görünce deli gibi sevinmiştim
Evet canım düzenli bi şekilde ayın 14ünden beri idrar testi de yapıyorum. ilk olarak erken gebelik testi yaptım iğnenin 12. günüydü pozitif çıktı. 13. günü ayın 15inde normal gebelik testi yaptım ilk idrarımla yine pozitif çıktı. Bu sabah 14. gün olarak yine normal bi test yaptım düne nazaran daha koyulaşmış bir çizgi vardı. Psikopat gibi test yapıyorum sanırım :)Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah keseni de görürsünüz en yakın zamanda bi sorum var idrar testi yapmış mıydın bende 2 Aralık’ta oldum
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Kasıklarımda bir ağrı var sadece. Annem normal olduğunu söyledi o anneyse herşeyi bilir, bilirsinizCanım gayet ıyı gıdıyor binin ustune cıktıgında ve duzenlı artıs oldugunda dahda sevınceksın ıns. Sakın ol hamılesın yedıgıne ıctıgıne dıkkat et agır ıs yapma kendıne dıkkat et canm
Hayırlı olsun canım senin adına darısı başımıza çok sevindim ilk iğnen miydi bu arada bende bugün test yaptım ama negatif adeti bekliyorumEvet canım düzenli bi şekilde ayın 14ünden beri idrar testi de yapıyorum. ilk olarak erken gebelik testi yaptım iğnenin 12. günüydü pozitif çıktı. 13. günü ayın 15inde normal gebelik testi yaptım ilk idrarımla yine pozitif çıktı. Bu sabah 14. gün olarak yine normal bi test yaptım düne nazaran daha koyulaşmış bir çizgi vardı. Psikopat gibi test yapıyorum sanırım :)
hayır canım benim 3. ayım klomen tedavisinde ilk ay vuruldum, ikinci ay yumurtam oluşmadı hiç, bu ay 2.ye vuruldum. ama bu ay 3 tane yumurtam gelişmişti. çok ümitliydimHayırlı olsun canım senin adına darısı başımıza çok sevindim ilk iğnen miydi bu arada bende bugün test yaptım ama negatif adeti bekliyorum
Darısı başımıza olsun canım inşallah dinlen sen ağır falan kaldırma yemene içmene iyi bakhayır canım benim 3. ayım klomen tedavisinde ilk ay vuruldum, ikinci ay yumurtam oluşmadı hiç, bu ay 2.ye vuruldum. ama bu ay 3 tane yumurtam gelişmişti. çok ümitliydim
Valla hic umudum yok.Umarım olmazsın mutlu haberler verirsin bize
Canim benim ne yanilmasi yaa onemli olan degerin yukselmesi ve masallah yukselmiste. Lutfen sakin ol ve tadini cikar anne olacaksin insallah Allahin izniyle.Kızlar şarjım bitmişti girip sonucumu yazamadım sizelere. Sonucum 1 günde 48.49'dan 79.25'e yükseldi. Doktorumla görüştüm ilacın etkisi midir diye ilacın etkisi normalde bu zamana kadar kalmaz dedi. Büyük olasılıkla gebesiniz ama yanılma payı olmaması adına 48 saat sonra bi kan testi daha yapalım ondan sonra görüşelim dedi. öyle diyince yanılma payı olayı kafamı karıştırdı oysaki ben 79.25i görünce deli gibi sevinmiştim
Canim ya senin sonuclar hep idrarda mi pozitif cikti.15 günden sonraki sonuçlar hep doğru çıktı bugüne kadar yüreğini ferah tut sen :) ilk ay kaçıncı gün pozitif çıkmıştı
ay öyle yazınca ağlattın beni kız :) inşallah rabbim bu sitede, yeryüzünde ne kadar isteyen varsa hepsine nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı göstersin inşallahCanim benim ne yanilmasi yaa onemli olan degerin yukselmesi ve masallah yukselmiste. Lutfen sakin ol ve tadini cikar anne olacaksin insallah Allahin izniyle.
inşallah canım inşallah çok dua ediyorum hep. rabbim herkesin yüzünü güldürsün. çok teşekkür ederimDarısı başımıza olsun canım inşallah dinlen sen ağır falan kaldırma yemene içmene iyi bak
Bize bolca dua et. Hamilelerin duasi kabul olur. Saglikla sıhhatle dogsun inşallah. Takilma hiçbirşeye.ay öyle yazınca ağlattın beni kız :) inşallah rabbim bu sitede, yeryüzünde ne kadar isteyen varsa hepsine nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı göstersin inşallah
Hayırlı olsun cnm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşaallahhayır canım benim 3. ayım klomen tedavisinde ilk ay vuruldum, ikinci ay yumurtam oluşmadı hiç, bu ay 2.ye vuruldum. ama bu ay 3 tane yumurtam gelişmişti. çok ümitliydim
Ah canım nerdee bugüne kdr hiç pozitif göremedim maalesef 12.gün kan baktırmıştım geçen yıl negatifti Yani 12.gün belli oluyor benim aslında ama cesaretim olmadığı için Salı’yı beklicem:) sende ne var ne yok şimdi :)Canim ya senin sonuclar hep idrarda mi pozitif cikti.
Ayyy salı günü 13. Günüm benimde kan versemmi bişiy varsa çıkarmı acaba ??Ah canım nerdee bugüne kdr hiç pozitif göremedim maalesef 12.gün kan baktırmıştım geçen yıl negatifti Yani 12.gün belli oluyor benim aslında ama cesaretim olmadığı için Salı’yı beklicem:) sende ne var ne yok şimdi :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Kasıklarımda bir ağrı var sadece. Annem normal olduğunu söyledi o anneyse herşeyi bilir, bilirsiniz [/QUOTE
Canım benim allah söyletti diyelim
Ayy bilemedim ki varsa kesin çıkar bence yanı benim belli oluyor olup olmadığı ben salı idrar testi yapıp negatifse de en azından kendimi hazırlamayı düşünüyorum zaten aramızda bi gün var senle yakınız :)Ayyy salı günü 13. Günüm benimde kan versemmi bişiy varsa çıkarmı acaba ??
Hmmm sen kaçında vuruldun cnm iğneyi 6 sındamı ben 7 sinde vuruldumAyy bilemedim ki varsa kesin çıkar bence yanı benim belli oluyor olup olmadığı ben salı idrar testi yapıp negatifse de en azından kendimi hazırlamayı düşünüyorum zaten aramızda bi gün var senle yakınız :)