- 24 Ocak 2017
- 156
- 59
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.161
Yarin a olurum ya bekledikce karamsarlik oluyor tabi. Yinede hayirlisi hayirlisi hayirlisi.Pes etmek yokkkstresten öyle düşünüyorsun dur bakalım olmazsın belki ya iyi düşünelim ben de çok karamsarım gerçi de
İnşallah hayırlısı olurYarin a olurum ya bekledikce karamsarlik oluyor tabi. Yinede hayirlisi hayirlisi hayirlisi.
Yoo telefonda uygulama var. Ordaki periyoduma bakiyorum sadece.İnşallah hayırlısı olurateşini ölçmeyi denedin mi hiç canım
Ben indirmedim uygulama da genelde regl olcaksam düşüyor mutlaka ateşim ordan da anlıyorum ondan sordumYoo telefonda uygulama var. Ordaki periyoduma bakiyorum sadece.
Ayyy cnmm bende yok biliyorum heran adet olabilirim kasıklardaki batmalarda geçti tamamen adet belirtileri başladı eğer salıya kadar olmassam öle yaparım tek çizgi görmekten nefret ettim artık 11. Gündeyim bende yinede hayırlısı bakalımm inşaallah sende vardır cnmmm rabbim herkezin gönlüne göre versinnn inşaallahErwaaaa takipteyim seni.Aramizda bir gün var. Sen test yap ben de pazartesi baslayacam yapmaya :) 14une kadar tekrarlayacam testimi bu arada benim göğüs uclarimdaki acı hala gecmedi. Demekki ignenin etkisi hala sürüyor. Daha once hiç adete yakin böyle acim olmazdi. Ilk defa yasiyorum. Bakalim bugun 10.gunum. şafak 4
Ayyy ben bi eşime patlıyom garibimde alıştı artık hiç sesi çıkmıyo hep alttan alıyo önceleri regl olamamaktan olurdu şimdi bu durum çıktı rabbim sonumuzu hayır etsin artık nereye kadar bana sabreder bilemiyorummmAman dikkat edinn saga sola cok saldirinca pek iyi olmuyo sonu
Amin canim inşallah. Bekleyip görelim. Umutsuz olma sakın. Pazartesi yapacam bir test. Varsa da cikar heralde artik. :)Ayyy cnmm bende yok biliyorum heran adet olabilirim kasıklardaki batmalarda geçti tamamen adet belirtileri başladı eğer salıya kadar olmassam öle yaparım tek çizgi görmekten nefret ettim artık 11. Gündeyim bende yinede hayırlısı bakalımm inşaallah sende vardır cnmmm rabbim herkezin gönlüne göre versinnn inşaallah
Yinede olumsuz olmamaya çalış cnmmm inşaallah yanılıyoruzdur birbirimize güzel haberler veririz bellimi olur Rabbim büyük isteyen herkeze size bana hepimize nasib eder inşaallahYarin a olurum ya bekledikce karamsarlik oluyor tabi. Yinede hayirlisi hayirlisi hayirlisi.
İnşaallah cnmmm hayırlısı olsunnn güzel haberler bekliyorumm senden de hissediyomusun bişiy ben çok hissetmiyorum ama ne bilim aslında umutsuzda diilim yaaa adet belirtileri hernekadar başlasada içimde biyerlerde miniminnacık bi ışık var sanırsamAmin canim inşallah. Bekleyip görelim. Umutsuz olma sakın. Pazartesi yapacam bir test. Varsa da cikar heralde artik. :)
Evet canın ilk iğnem önce 2 ay sadece klomen kullanmıştım şimdi klomen+çatlatma iğnesi bakalım inşallah hayırlı haberleri alırız 6. Günüm ve hep ağrılarım var hayırlısı bakalımBence de bilinçaltımızdan görüyoruzdur büyük ihtimal ama yine de hayırolsun diyelim :) siz de mi iğne oldunuz bu ay
Bu sabah siddetli göğüs ucu acisiyla uyandim. Resmen biber sürülmüş gibi aciyordu. Ben hic boyle birsey yasamadim. Adete yakin hic olmazdi agrim. Kasigimda surekli batma var zaten. Supheleniyorum açıkçası.İnşaallah cnmmm hayırlısı olsunnn güzel haberler bekliyorumm senden de hissediyomusun bişiy ben çok hissetmiyorum ama ne bilim aslında umutsuzda diilim yaaa adet belirtileri hernekadar başlasada içimde biyerlerde miniminnacık bi ışık var sanırsam
İnşallah canım şnşallah hayırlısı ile en yakın kısa zamanda kavuşuruz bebeşşlerimizeCok sağol canim. Daha ilk ay sağlıklı olsun da beklemeye razıyım Allah'ın izniyle hepimizin sagliklibebekle ri olacak inş
Himm benim telefonda bildirim geliyor regl olabilirsiniz diye o gun de oluyorum.Ben indirmedim uygulama da genelde regl olcaksam düşüyor mutlaka ateşim ordan da anlıyorum ondan sordum
Amin tatlim yaYinede olumsuz olmamaya çalış cnmmm inşaallah yanılıyoruzdur birbirimize güzel haberler veririz bellimi olur Rabbim büyük isteyen herkeze size bana hepimize nasib eder inşaallah
Sabretsinler biz ne yapalim bizim stresimiz bizi yiyor zaten onlarida yemeliAyyy ben bi eşime patlıyom garibimde alıştı artık hiç sesi çıkmıyo hep alttan alıyo önceleri regl olamamaktan olurdu şimdi bu durum çıktı rabbim sonumuzu hayır etsin artık nereye kadar bana sabreder bilemiyorummm
Anladım canım hayırlısı inşallah.benim o günlerde ani kramplar girdi hep şimdi geçti hepsi. İnşallah olumlu olur hepimizinEvet canın ilk iğnem önce 2 ay sadece klomen kullanmıştım şimdi klomen+çatlatma iğnesi bakalım inşallah hayırlı haberleri alırız 6. Günüm ve hep ağrılarım var hayırlısı bakalım
Bilemez inşallah bu ay telefonHimm benim telefonda bildirim geliyor regl olabilirsiniz diye o gun de oluyorum.
YaaaniiiiSabretsinler biz ne yapalim bizim stresimiz bizi yiyor zaten onlarida yemeli
Benim tlf da geliyo bildirim ama ben 1 ay sonra oluyorum geneldeHimm benim telefonda bildirim geliyor regl olabilirsiniz diye o gun de oluyorum.
İnşaallah cnmmm hepimiz için güzel şeyler olsun bu ay inşaallahAmin tatlim ya