Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy cnmm bende yok biliyorum heran adet olabilirim kasıklardaki batmalarda geçti tamamen adet belirtileri başladı eğer salıya kadar olmassam öle yaparım tek çizgi görmekten nefret ettim artık 11. Gündeyim bende yinede hayırlısı bakalımm inşaallah sende vardır cnmmm rabbim herkezin gönlüne göre versinnn inşaallah

Aman dikkat edinn saga sola cok saldirinca pek iyi olmuyo sonu
Ayyy ben bi eşime patlıyom garibimde alıştı artık hiç sesi çıkmıyo hep alttan alıyo önceleri regl olamamaktan olurdu şimdi bu durum çıktı rabbim sonumuzu hayır etsin artık nereye kadar bana sabreder bilemiyorummm

Amin canim inşallah. Bekleyip görelim. Umutsuz olma sakın. Pazartesi yapacam bir test. Varsa da cikar heralde artik. :)

Yarin a olurum ya bekledikce karamsarlik oluyor tabi. Yinede hayirlisi hayirlisi hayirlisi.
Yinede olumsuz olmamaya çalış cnmmm inşaallah yanılıyoruzdur birbirimize güzel haberler veririz bellimi olur Rabbim büyük isteyen herkeze size bana hepimize nasib eder inşaallah

Amin canim inşallah. Bekleyip görelim. Umutsuz olma sakın. Pazartesi yapacam bir test. Varsa da cikar heralde artik. :)
İnşaallah cnmmm hayırlısı olsunnn güzel haberler bekliyorumm senden de hissediyomusun bişiy ben çok hissetmiyorum ama ne bilim aslında umutsuzda diilim yaaa adet belirtileri hernekadar başlasada içimde biyerlerde miniminnacık bi ışık var sanırsam

Bu sabah siddetli göğüs ucu acisiyla uyandim. Resmen biber sürülmüş gibi aciyordu. Ben hic boyle birsey yasamadim. Adete yakin hic olmazdi agrim. Kasigimda surekli batma var zaten. Supheleniyorum açıkçası.

Sabretsinler biz ne yapalim bizim stresimiz bizi yiyor zaten onlarida yemeli

Evet canın ilk iğnem önce 2 ay sadece klomen kullanmıştım şimdi klomen+çatlatma iğnesi bakalım inşallah hayırlı haberleri alırız 6. Günüm ve hep ağrılarım var hayırlısı bakalım
Anladım canım hayırlısı inşallah.benim o günlerde ani kramplar girdi hep şimdi geçti hepsi. İnşallah olumlu olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…