- 24 Ekim 2016
- 555
- 480
- 35
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.101
2 gun daha bekliycem once ki aylar kan aldirmaktan süzgeç e dönmüştüm. Bezdim vallaTekrar test yaptn mi canim. Kanda fln baktir artik kesinlesir hamilelik varsa
Yarinda benim 17. Gunum ve regli gunum bakalim ne olacakİğnenin 17. Günü ve ben adet oldum hem de iki gün önceden belirtilerin hepsi iğne kaynakliymis bi daha adet olana kadar kendimi dinlemiycem pazartesi de kuzu kuzu Dr a gidilecek artık bakalım neler olacak
Umarım olmazsın mutlu haberler verirsin bizeYarinda benim 17. Gunum ve regli gunum bakalim ne olacak
Evet cnmm
Bende hep rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum bazen emzirirken görüyorum bazen kendimi hamile görüyorum sürekli bu yata şeyler düşündüğüm için sanırım psikolojik olarak görüyorum galibaBen de oğlum olduğunu gördüm nasıl emziriyorum süt taşıyor göğüslerimden:)) hayrolsun rüyan inşallah nasıl bilinç altımıza işlediyse artık
Ben adet olucağım zaman göğüslerimde bi fark olmaz bel ağrım da olmaz bakalım bu ay ne olucak acabaYok cnmm beklemiyorum zaten artık kesin adet olucam belim ve karnım ağrımaya başladı adet için erken daha 21. Gün normalde 1,5 2 ay bekliyorum ama ilaçlardan sanırım denge iyice bozuldu bel ağrım tam adet ağrısı gibi şuan itibari ile
Üzülmemeye çalışcanım herşeyin hayırlısı inşallsh diğer ay bebişin gelir Allah’ın izni ileİğnenin 17. Günü ve ben adet oldum hem de iki gün önceden belirtilerin hepsi iğne kaynakliymis bi daha adet olana kadar kendimi dinlemiycem pazartesi de kuzu kuzu Dr a gidilecek artık bakalım neler olacak
Cok sağol canim. Daha ilk ay sağlıklı olsun da beklemeye razıyım Allah'ın izniyle hepimizin sagliklibebekle ri olacak inşÜzülmemeye çalışcanım herşeyin hayırlısı inşallsh diğer ay bebişin gelir Allah’ın izni ile
Bence de bilinçaltımızdan görüyoruzdur büyük ihtimal ama yine de hayırolsun diyelim :) siz de mi iğne oldunuz bu ayBende hep rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum bazen emzirirken görüyorum bazen kendimi hamile görüyorum sürekli bu yata şeyler düşündüğüm için sanırım psikolojik olarak görüyorum galiba
Yok yok yükselmesi imkansız ilaç etkisiyle aksine düşmesi lazım. Hamilesin hamilesin gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canımKızlar şarjım bitmişti girip sonucumu yazamadım sizelere. Sonucum 1 günde 48.49'dan 79.25'e yükseldi. Doktorumla görüştüm ilacın etkisi midir diye ilacın etkisi normalde bu zamana kadar kalmaz dedi. Büyük olasılıkla gebesiniz ama yanılma payı olmaması adına 48 saat sonra bi kan testi daha yapalım ondan sonra görüşelim dedi. öyle diyince yanılma payı olayı kafamı karıştırdı oysaki ben 79.25i görünce deli gibi sevinmiştim
inşallah canım yaaa pazartesi doktorun ağzından duyucam galiba anca öyle rahatlayacağım. bi türlü inanamadım ya. ilk ay pozitif çıktıktan sonra sanırım takıntılı oldumYok yok yükselmesi imkansız ilaç etkisiyle aksine düşmesi lazım. Hamilesin hamilesin gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canım
15 günden sonraki sonuçlar hep doğru çıktı bugüne kadar yüreğini ferah tut sen :) ilk ay kaçıncı gün pozitif çıkmıştıinşallah canım yaaa pazartesi doktorun ağzından duyucam galiba anca öyle rahatlayacağım. bi türlü inanamadım ya. ilk ay pozitif çıktıktan sonra sanırım takıntılı oldum
11. gün pozitif çıkmıştı canım. şimdi zaten 12. gün idrar 13. ve 14. gün kan testi yaptım ama iğnenin etkisini düşünmüyorum artıkta doktorum yanılma payı olabilir diyince acaba mı dedim15 günden sonraki sonuçlar hep doğru çıktı bugüne kadar yüreğini ferah tut sen :) ilk ay kaçıncı gün pozitif çıkmıştı
Aman doktorlar hep garantici oluyor zaten benimki de öyle boşver takma kafana stres yapma:) kaçında olmuştun iğneyi canım11. gün pozitif çıkmıştı canım. şimdi zaten 12. gün idrar 13. ve 14. gün kan testi yaptım ama iğnenin etkisini düşünmüyorum artıkta doktorum yanılma payı olabilir diyince acaba mı dedim
2 Aralıkta oldum canım ben iğnemiAman doktorlar hep garantici oluyor zaten benimki de öyle boşver takma kafana stres yapma:) kaçında olmuştun iğneyi canım
Anladım canım inşallah ptesi de iyi haberler alırsın bize de umut olur :)2 Aralıkta oldum canım ben iğnemi
inşallah canım rabbim hepimizi sevindirsin inşallahAnladım canım inşallah ptesi de iyi haberler alırsın bize de umut olur :)
Amiiininşallah canım rabbim hepimizi sevindirsin inşallah