Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba üstteki resim iğnenin 11. Günü dün sabah ilk idrar ile yapıldı alttaki resimde bu sabah yani iğnenin 12. Günü ilk idrarla yapıldı bugünkü testte çizgi var gibi sanki resmi kırpmak zorunda kaldım yükleyebilmek için sizde farkettiniz mi hamile miyim acaba inşallah öyledir

Eklentiler

• F3790A89-88FE-48EA-868A-758434A24ED4.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 49
  • C20FD252-3480-4553-AAEC-23C359A5401D.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 54
Selamlar canım ben goremedım fotoda bellı olmayabılır ıkı gun daha hayırlısı neyse o olsun

Evet canım cok belli olmuyor resimde ama var gibi yarın daha net belli olur ins hamilesindir

Canım çok dikkatli bakınca görünüyor gibi akşam bir daha yap yarın da yine tekrarla derim ben inşallah hamilesindir

Kızlar bakın bekledikçe belirginleşti iğnenin 12. Günü vardır dimi bebek dün yaptım negatifti ama bilemedim yine de iğne etkisi olabilir mi

Eklentiler

• CC961F53-9254-46C6-A635-8FBE89F79742.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 53
Ay insallah sen olmazsin. Rabbim en hayirlisini bilir elbet sadece cok sıkıldım. 3 yil biticek neredeyse

Canım doktorlar sorun ile ilgili ne diyor tam olarak yanlış anlamazsan 3 yılda ne gibi tedaviler gördün
Yok canım ne yanlış anlayım :)) kızken geçirdiğim bi enfeksiyon yüzünden sol tüpüm aşırı hasar görmüş tedaviye geç kalındığı için maalesef laporoskopi oldum alındı. Sonrasında sorun kalmadı dediler bi sene daha bekledik tüp bebeğe başvurduk doktor bi problem yok rahme bakalım bi dedi iyiki de bakmış histeroskopi oldum rahimde de varmış enfeksiyon kürtaj gibi bişey oldum Rahmi temizledi. Onun dışında bende de eşimde de bi problem yok çok şükür. Histeroskopiden sonraki ilk denememiz bu daha bu raddeye gelene kadar iki buçuk yıl geçti. Şuan ne tüp bebek ne aşılamalık bi durumunuz yok diyor doktor da olur diyor ama bilmiyorum gerçekten çok yıprandım bu süreçte. Şimdilik olabildiğim kadar iğne ve ilaç tedavisi olucam eğer olmazsa da bakıcaz bi çaresine. Bunda da vardır bi hayır diyoruz çaresiz dert vermesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…