Aşılama Çatlatma iğnesi kullananlar?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar
bende puregon yumurta büyütücü ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.Yumurta büyütücüyü evde kendim uyguladım ve yumurtalarım büyüdükten sonra çatlatma iğnesini de kendim evde göbekten vurdum.Doktorum göbekten vurabilirsin dedi.Ve ayrıva doktorum bana rapor çıkarttı ve hem yumurta büyütücü hemde çatlatma iğnesini ssk üzerinden alabildim.

peki sonuç hamilemisinn:)

Ya kızlar benim drumda bana bu ay için gelirsin iğne tedavisine başlarız dedi ama gitmedim. Tedaviye adetin 3. günümü başlanıo???? cvplarınızı bekliyorum

evetttttttttt ve bunu ilk defa burada açıklıyorum....Allah ıma şükürler olsun darısı sizlerin başına hayırlısıyla.... :))))

evetttttttttt ve bunu ilk defa burada açıklıyorum....Allah ıma şükürler olsun darısı sizlerin başına hayırlısıyla.... :))))

süperrrrrrrrrrrr cnm çok sevindim analı babalı sağlıklı evladın olsun inşallah ya bu 2.güzel haber bugün sizleri duydukca kendim için umudum artıyo:)hayırlı ugurlu olsun güzelim

çok sağol bende 1,5 senedir uğraşıyordum ama vakit saat bu zamana nasipmiş
Allah ım sizlere de nasip etsin hayırlı ve güzel evlatlar bana da kucağıma almayı hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah

amin tatlım amin bende daha geçen ay başladım tedavilere ilk aşılama geçen ay yapıldı ama tutmadı 2.ye başladık hayırlısıyla umarım hayırlısı olur :dance:

Allah tamamına erdirsin inş.
bende menogon sonrası pregnyl çatlatma iğnesi kullandım.reglime 1 hafta var merakla bekliyorum.umarım başarmışızdır.

merhaba gözdecim hayırlısı olsun canım.ben de senin gibi iğnelerimi kendim uyguladım.benimde dr.sskdan heyet raporu çıkarttı bana iğnelerimi ssk üzerinden aldım..kullananlar bilir baya pahalı iğneler çünkü.şimdi bende hamişim.darısı diğer arkadaşların başına .:sm_cool:

kıslar merhaba.bende yumurtlama ıcın ılac kullandım.5 gun kullandım ılacı doktorum ılac bıtınce estradıol hormonuna baktır dedı.(e2)dun baktırdım doktoruma sonucu soyledım yumurtan gelısmıs dedı.ama catlatma ıgnesı felan olmayackmısım kendınden catlar yumurta dedı.bu nasıl ıs anlamadım dogrusu herkes neden pekı catlatma ıgnesı vuruluyor?hadı catlamazsa..bu konuda bılıgısı olan varsa paylasırsa sevınırım..sevgıler..a.s.

Zaten herkes yumurtasının çatlayacagı günü bilse iğneyi alıpta doktora para veripte vurdurmaz.O ne saçmalıkmış öyleklava:

canım bazı durumlarda çatlatma iğnesinin gereksiz olduğu düşünülüyor sanırım bu yüzden vermedi doktorun çatlar dediyse mutlaka çatlar

canım biraz geç bir cevap oldu ama kusura bakma lütfen...

başlıycam canım pazartesi ya 1 ay 1 aydır diyorum sonrada olmazsa zaten tatile çıkıcam inş. orda kafamı dinlerim ne dersin

tatlım tedaviye devam etmene çok sevindim umarım ikimiz hamiş oluruz....bu ay olmazsa tatilde dinlenirsin mantıklı

Merhaba, bende bu ay ilkönce yumurtaları büyütmek için bir hap kullandım daha sonra adetimin 12.gününde çatlatma iğnesi vuruldum pregnyl diye bir iğne şimdi de duphaston diye bebeğin rahime kolayca tutunmasını sağlayan bir hap kullanıyorum.Umarım bu ay tutar bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı ama bakalım hayırlısı........ bende 2 senedir uğraşıyorum.

Merhaba, bende bu ay ilkönce yumurtaları büyütmek için bir hap kullandım daha sonra adetimin 12.gününde çatlatma iğnesi vuruldum pregnyl diye bir iğne şimdi de duphaston diye bebeğin rahime kolayca tutunmasını sağlayan bir hap kullanıyorum.Umarım bu ay tutar bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı ama bakalım hayırlısı........ bende 2 senedir uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…