- 11 Haziran 2008
- 542
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi tatli.cadi
canım hadi hayırlısı sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah allah
valla bende biraz yıkıldım ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık 1-0 mağlubuz şuan :)
Merhaba arkadaşlar
bende puregon yumurta büyütücü ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.Yumurta büyütücüyü evde kendim uyguladım ve yumurtalarım büyüdükten sonra çatlatma iğnesini de kendim evde göbekten vurdum.Doktorum göbekten vurabilirsin dedi.Ve ayrıva doktorum bana rapor çıkarttı ve hem yumurta büyütücü hemde çatlatma iğnesini ssk üzerinden alabildim.
Ya kızlar benim drumda bana bu ay için gelirsin iğne tedavisine başlarız dedi ama gitmedim. Tedaviye adetin 3. günümü başlanıo???? cvplarınızı bekliyorum
evetttttttttt ve bunu ilk defa burada açıklıyorum....Allah ıma şükürler olsun darısı sizlerin başına hayırlısıyla.... :))))
çok sağol bende 1,5 senedir uğraşıyordum ama vakit saat bu zamana nasipmiş
Allah ım sizlere de nasip etsin hayırlı ve güzel evlatlar bana da kucağıma almayı hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah
evetttttttttt ve bunu ilk defa burada açıklıyorum....Allah ıma şükürler olsun darısı sizlerin başına hayırlısıyla.... :))))
Merhaba arkadaşlar
bende puregon yumurta büyütücü ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.Yumurta büyütücüyü evde kendim uyguladım ve yumurtalarım büyüdükten sonra çatlatma iğnesini de kendim evde göbekten vurdum.Doktorum göbekten vurabilirsin dedi.Ve ayrıva doktorum bana rapor çıkarttı ve hem yumurta büyütücü hemde çatlatma iğnesini ssk üzerinden alabildim.
canım slm naber naptın dün doktorda ne dedi başladı mı ikinci aşılamaya
kıslar merhaba.bende yumurtlama ıcın ılac kullandım.5 gun kullandım ılacı doktorum ılac bıtınce estradıol hormonuna baktır dedı.(e2)dun baktırdım doktoruma sonucu soyledım yumurtan gelısmıs dedı.ama catlatma ıgnesı felan olmayackmısım kendınden catlar yumurta dedı.bu nasıl ıs anlamadım dogrusu herkes neden pekı catlatma ıgnesı vuruluyor?hadı catlamazsa..bu konuda bılıgısı olan varsa paylasırsa sevınırım..sevgıler..a.s.
ınsallah catlar canım..:çok üzgünüm:canım bazı durumlarda çatlatma iğnesinin gereksiz olduğu düşünülüyor sanırım bu yüzden vermedi doktorun çatlar dediyse mutlaka çatlar
canım biraz geç bir cevap oldu ama kusura bakma lütfen...
başlıycam canım pazartesi ya 1 ay 1 aydır diyorum sonrada olmazsa zaten tatile çıkıcam inş. orda kafamı dinlerim ne dersin