Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bende bu ay ilkönce yumurtaları büyütmek için bir hap kullandım daha sonra adetimin 12.gününde çatlatma iğnesi vuruldum pregnyl diye bir iğne şimdi de duphaston diye bebeğin rahime kolayca tutunmasını sağlayan bir hap kullanıyorum.Umarım bu ay tutar bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı ama bakalım hayırlısı........ bende 2 senedir uğraşıyorum.
Teşekkür ederim inşallah,diğer kadınlar bunların hepsini doğal yollardan yapabiliyor ben ise şu kullandığım ilaçlarla anca.....tamamen suni, yani olsun ne yapalım inşallah olurda ...yalnız arkadaşlar bu ilaçlar çok fazla iştah açıyor.Her kullanana aynı mı acaba?
canım sağol bugün doktordaydım gonal f verdi ama bulamıyorum bacım eşim bir eczacı arkadaşına arattırıyor şimdi bakalım nolcak sen neler yapıyorsun ne kullanıyorsun?
canım sağol bugün doktordaydım gonal f verdi ama bulamıyorum bacım eşim bir eczacı arkadaşına arattırıyor şimdi bakalım nolcak sen neler yapıyorsun ne kullanıyorsun?
ilk ayın aynısı klomen verdi dün bitti yarın dr gidicem bakacak sanırım yine çatlatma iğnesi ve sperm enjektesi aşılama yani:) senin bu gonal f ne bu nasıl bi tedavi yöntemi tatlım merak ettim anlatırmısın...öptüm