Sık idrar göbekte gerginlik yani şişlik gazdan galiba hala da gazım var.ayağı kalktığım ani sancılar son zamanlarda sadece meme uclarımın gerginleşip sızlaması bir de sabah uyandığım gibi mide de gaz oluyordu açlıktan kazınır gibi bi ağrıNe gibi belirtin vardı cnm
Canım çok güzel artmış değerin, maşallah.İyi akşamlar hanımlar bende klomen attı ovitrelle kullandım ve ilk kullanımımdı şuan gebeyim. Rabbim nasip etsin size de. 11ekimde iğneyi yaptırmıştım. Doktor sonraki üç günü değerlendirin dedi ama biz sadece pazarı değerlendirebildik. 29ekimde direk kan testi verdim belirtilerimden dolayı beta hcg 334 idi bu gün yine kan verdim 718 çıktı gerçekten hiç ümidim yoktu gelecek ayı hesaplamaya başlamıştım belirtileri hep psikolojiktir diye görmezden geldim şükür Rabbime duam kabul oldu. İnşllah sizden de yakın zamanda hayırlı haberler gelir
Yarın bi test yapcam bnde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bnde acıkıyorum karnım gurulduyor bu nedir?Sık idrar göbekte gerginlik yani şişlik gazdan galiba hala da gazım var.ayağı kalktığım ani sancılar son zamanlarda sadece meme uclarımın gerginleşip sızlaması bir de sabah uyandığım gibi mide de gaz oluyordu açlıktan kazınır gibi bi ağrı
Evet ama gala korkuyorum rabbim sağlık sıhbat versin inşallah keseyi ve kalp atışını da duyarızCanım çok güzel artmış değerin, maşallah.
Bende aynen öyleydi bildiğin gurulduyor ama yendiği. Şeyler tad vermiyor yedikten sonra da afedersin geğirme hissiyle dolaşıyorum inşallah vardır kuzucukYarın bi test yapcam bnde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bnde acıkıyorum karnım gurulduyor bu nedir?
Insallah duyarsın canım stres yapma artık. Evet allahım ol desin yeter ki... seninle aynı durumdaymışız hem pko hem haraket değeri.Evet ama gala korkuyorum rabbim sağlık sıhbat versin inşallah keseyi ve kalp atışını da duyarızrabbim size de nasip etsin. Gerçekten ne zamansa kısmeti o zaman gelip buluyor biz bir yıldır doğal yöntemle olsun diye bekliyorduk bu ay ilk defa çat iğnesi kullandım günleri değerlendiremedik diye caz geçmiştik yapmadığım ev işi kalmadı misafir ağırlamalar evi elle silmeler.... minnakım yine de benden baz geçmemiş
Biraz şiş bazen de ağrıyı ewtBende aynen öyleydi bildiğin gurulduyor ama yendiği. Şeyler tad vermiyor yedikten sonra da afedersin geğirme hissiyle dolaşıyorum inşallah vardır kuzucukkarın bölgen nasıl şişlik varmı Ağrı olunca taş varmış gibi oluyor
Insallah duyarsın canım stres yapma artık. Evet allahım ol desin yeter ki... seninle aynı durumdaymışız hem pko hem haraket değeri.
Insallah duyarsın canım stres yapma artık. Evet allahım ol desin yeter ki... seninle aynı durumdaymışız hem pko hem haraket değeri.
[/QUOTE
Rabbim şifa versin canım eşine ilaç önerdiler mi
Ayy inşallah tutmuştur canımBiraz şiş bazen de ağrıyı ewt
İnşallah ya, yarın sabah iğneyle beraber 17.günüm test yapıcam inşallah vardır.Ayy inşallah tutmuştur canım
İnşallah olmuşturYarın test yapıcam bakalım
Canım senin bayağı olmuş 17. Gün vardır ınsallah.Biraz şiş bazen de ağrıyı ewt
İnşallah yaCanım senin bayağı olmuş 17. Gün vardır ınsallah.
Idrar yapsaydın belli olur az çok. Çatlamadan sonra 14. Gün yap dedi bana doktorumİnşallah ya
Doktor bana 1 Kasım da kan kesti yaptır dedi, ama Bn yarın bi önce evde idrar testi yapıcamIdrar yapsaydın belli olur az çok. Çatlamadan sonra 14. Gün yap dedi bana doktorum
Şifa olsun canım eşine ilişkiden önce kahve içir bitter çikolata yedir
Bu sefer olmazsa tüp bebek yaptiricam zaten canım. Belirtilerimi dinlemek ıstemiyorum ama sık idrar, ara ara vuran ağrılar, fazla akıntı ,bide mide kazınması falan var. Bakalim hayırlısı.Şifa olsun canım eşine ilişkiden önce kahve içir bitter çikolata yedir
Insallah vardır icime doğdu benim. Sabah haber ver bize de. Belirti var mı sendeDoktor bana 1 Kasım da kan kesti yaptır dedi, ama Bn yarın bi önce evde idrar testi yapıcam
Ayy kız inşallahInsallah vardır icime doğdu benim. Sabah haber ver bize de. Belirti var mı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?