hadi yaaa :1shok: ciddenmi tühh cok uzuldum inan benneyaptımki sevinmistik bu ay birileri aramizdan hamile cikti diye :teselli: neyse artik kader arkadasim hep birlikte omuz omuza yola devam olumunekankayizsmile
Meraktan çatlıyorum kızlar ya bugün olmam gerekiyodu ama hala olmadım acaba idrar testi yapsam çıkar mı?Kan testini günüm geçmeden yapmak istemiyorum....
ben de aynı durumdayım ama karnım hafif ağrıyor galiba adet olacağım ben
kizlar sakin olalim Allah herseyin hayirlisini cikarsin karsimiza bilmiyorumkismile ben bu ay igne vurulmadim yumurtam kendiliginden catlamaya gecince igne yapmama gerek kalmadigini soyledi doktor..simdi beklemedeyim reglime 5-6 gün var...yalniz ara kanama yasadim dünki cinsel birlesmemizde mafoldumben bikac damla geldi durdu.reglim basladi sandim ama simdi tik yok offf ne bu ya aynisi gecen ayda olmustu :gitme:
Kızlar topiğe uğrayan yok galiba ama ben çok mutluyum inşallah darısı başınıza güzel haberr :))))))) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar mrb.
benimde bu cumartesi test yapmam gerek.
evde idrar tahlili yapsam olurmu yoksa kanda mı çıkar sadece
slm canim kaydirigubbakcemile5 bi sonuca varamayinca ugranmaz oldu buraya akannehir bende de hala bisi yok asilama yapilacak mayis gibi galiba :1shok: bu ignelerden felan 28 gunluk adet döngüm 20 güne düstü :çok üzgünüm: daha bi kötüyüm bu aralar anlicagin.. senin mutlulugun bizim mutlulugumuz Allah arttirsin :içelim:
slm kızlar benımde bı sorum olcak umarım yardımcı olursunuz .1 yıldır bebek ıstıyoruz tum testlerımız ıyı ama bı turlu bebegımıze kavusamadık.hsg fılmı cekıldım tuplerım kanallarım acık sorun yok hıc bırınde.serophene dıye bı hap kullandım ve daha sonrada çatlatma iğnesı verdı doktorum onuda hazıranın 1 de vuruldum.acaba bunun sonucunu nasıl ne zaman ogrene bılırım bana bılgı verırsenız cok sevınırım kızlaropuyorumnanaktan
Canımcım, çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan tahlili yaptırabilirsin istersen.
Ama bana sorarsan adet gününün gelmesini bekle. :)
Güzel haberler getirirsin umarım canım arkadaşım
Eymen bebek merhaba, catlatma ignesiyle hamile kaldin sanirim. Tek seferde tuttu mu? Biz de 12 aydir deniyoruz olmuyor, bu ay ilk kez yumurta takibine baslicaz. Cok heyecanliyim. Korkuyorumkızlar yardım edin ben bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu snrada catlatma iğnesi vuruldum..iğneden 1 gün sonra cok fena kasık agrılarım oldu 36 saat sonra doktr ilişkiye girin dedi biz 35 saat sonra ilişkiye grdik ertesi gün cok fena agrılarım oldu o gün ilişki girmedik 1 gün arayla ilişkiye girdik yani acaba hamile kalmıs mıyımdır ramazandan dolayıomı bilmem ama midem sabahları cok bulanıyr sol kasıgım hala agrıyor iğneyi vurulali 8 gün oldu..beyaz bir akıntım var yardımcı olun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?