Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

seydamcim senin bir oglun var heralde deilmi simdi ikincisi mi olmuyo?
evet canim ikinci icin ugrasiyorum 5 kez düsük yasadim pko oldugumu ve bundan dolayi düsük yasadigimi malesefki yeni anladi bu alman doktorlar ins simdi ilac kullaniyorum nisanda basliyacagim bakalim hayirlisi hepimiz icin

valla SEYDAMcigim girgir $amata olmadi mi gecmiyor günler delikafadulden
aynen öyle canim eniyisini yapiyorsun nesen hep devam etsin ins bir bebeklede yüzün daima gülsün canim benim kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar bende ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım bugun 8 gün oldu acaba yan etkilerinde sürekli ateşli olmak ateşten yanmak gögüs uçlarının ve gögüslerinin sancıması ve aşırı iştahlı olmak sorunları yaşayan arkadaşlar varmı yardımalrınzı bekliyorum sevgiler

kızlar hepinizede hak veriyorum.eşim gidecek ama ben bebeği bu ara düşüncemden attım hafta sonu nereye gideriz akşama ne pişireyim hem çalışıyorum hemde üniversite okuyorum zor bi bölüm ikinci öğretim hangi dersimiz var bide iş yerinde aşşağılık kompleki olan bir büro arkadaşımız var onu idare et bide en yoğun iş bizim büroda kafam donuyor arada buraya kaçarsam kafa dinliyorum benim yerime kendinizi bi koyun bana çok hak vereceksiniz bide doktora hastayken gidiyosun alttan bakıyor ıyyyy öldürüyor beni onun için doğal yoldan nasıl kalırım onu düşünüyorum allahı hepimize hayırlısını versin daha 1,5 yıllık evliyiz ama sanki 10 yıldır olmuyor olmiyacak gibi davranıyoruz ben çok ara verdim ama sizden bekliyorum bebiş hepinizi öptüm şimdide çok sinirlendirdi büro muzun yaşlısı

evet canim aynen oyle oluyo benimde goguslerde cok sanci olur, uclari sizlar, isathin acilir, mide bulantisi, kasik agrisi.... catlama ignesinde hamilelik hormonu oldugu icin hamile gibi hissediyorsun kendini iste buda hepimize umut veryo insallah senin belirtiler hamilelik belirtileridir :Saruboceq:

kesinlikle haklisin canim benim dedigin gib biraz at kafandan bebek fikrini. bu senin icin cok iyi olur. sen cok bunalima girmissin biraz kafa dinlemeye ihtiyacin var bence. ne takyosun onu bunu kendi derdin kendine yeter zaten. :sm_confused:

bakalım inşallah canım ya ban abiraz fazla geldi ama belirtiler normalde 1 haftada geçmesi lazımmış etkilerinin ama beklemekten başka çare yok şu an .. inşallah hepimiizn emekleri boşa gitmez saol canım yazdığın için kaydirigubbakcemile3

tamam canım düşünmicem hepinizi öptüm pazar günü girerim ancak

sende katil aramiza ancak burda stres atyosun zaten. hele ruyabu nun yorumlari beni gulmekten olduryo. :roflol:sende mi catlama ignesi yaptin?

evet canım benim durumumda biraz karışık bakalım 21 inde vuruldum iğnemi bende ilk denememizdi şimdi bekleme aşamasındayız bakalım sonuç ne olacak...:1rolleyes::1rolleyes:

bende çatlata ignesi ilkkez oldum ve dün iki haftam doldu ve muhteşem agrılarım başladı cok zor su beklemek agrı içinde bir de sonunda kırmızıyı gördünmü canın cok yanıyorrrr

bende çatlata ignesi ilkkez oldum ve dün iki haftam doldu ve muhteşem agrılarım başladı cok zor su beklemek agrı içinde bir de sonunda kırmızıyı gördünmü canın cok yanıyorrrr

2 hafta olmus kan testi yaptirabilirsin artik. ne zaman yaptiracaksin. haberi yaz burdan lutfen.buyrunnnnnnnnn

kızlar bende çatlatma iğnesini çarşamba vuruldum dün gece çalışma yaptık agrılar yok oldu sanki bu gün ama kendimi davul gibi hissediyorum namazımı kılrken bile rahatsız oluyorum offf nasıl sabredicem ben yaa bir an önce vakt geçsede olumlu sonuç alsam buna çok ihtiyacım var

hic canini sikma canim ALLAH en iyisi bilir. ALLAHA dua ederken peygamber efendimizin hatirina diye iste ne istyosan cunku ALLAH in izniyle o zaman RABBIM KULLARINI GERI CEVIRMEZMIS.:Saruboceq:

canım cok zor bir yerde oturuyorum saglık ocagında sadece idrar testi var inan onu yaptırmaya bile gücüm yok bu sancılarla

ne diyim canim bilmiyorum CADIARZUki ama en kisa zamanda bir yolunu bulup gitmen lazim test yaptirmak icin.:sm_confused:

hic canini sikma canim ALLAH en iyisi bilir. ALLAHA dua ederken peygamber efendimizin hatirina diye iste ne istyosan cunku ALLAH in izniyle o zaman RABBIM KULLARINI GERI CEVIRMEZMIS.:Saruboceq:

saol hayatım ilgin için evet dediğin gibide dua edicem peygamber efendimizin yüzüsü hürmetine rabbimin kabul etmeyecegi dua yoktur . saolasın opuyorumnanaktan

burdada yumurtalari catliyan catliyana anaaaaaaaaaaa ne oluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. kimse yanlis anlamasin ama benimle ayni durumda olan insanlari gorunce seviniyorum demiyeyimde insan rahatliyo birazda olsa deilmi kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.kaydirigubbakcemile3

hiç sorma ya varya doktordan geliyorum annemi ablamı kardeşimi arayıp böle böle dedi doktor demiyorumda hemen buraya yazıyorum beni aynı sorunu yaşayanlar daha ii anlıyor diye aileme kalsa abartıyorum tedaviye gerek yok bir oğlum var zorlamanın alemiyok olmazsa olmasın mafoldumben ama ben tekrar anne olmak istiyorum birde kızım olsun erkekte olsa olur bir daha bu duyguları yaşamak istiyorum yarın ölüp gittigmde evladım kimsesiz kalsın istemiyorum yanlışmıyım sizce iice bunalıma girdim ben mafoldumben

ahh bacim ahh simdi seninkide ayri bi üzüntü :teselli: ama gene bi oglun varmis Allah ömür versin sana bagislasin e tabi bizede versin:kedi: sen gene yasami$sin anneligi bide bize bak :çok üzgünüm: her gecen gun imkansiz gibi geliyor bebek sahibi olmak mafoldumben pes ettigimizi düsünsekte icimizde bilmedigimiz bi umut ye$eriyor senağlama ALLAH yüzümüze baksin :Saruboceq:

aboov kiz ne duruyon bacimm cabuk git teste delikafadulden hem bi an once ogrenmi$ olursun varmi yokmu bi$i :1hug: haber ver ama bakk ve sonuc olmusuz olursada üzülme :teselli: unutmaki senin gibi seyleri yasayan birsürü kisi var mesela ben buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…