• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

aboov kiz ne duruyon bacimm cabuk git teste delikafadulden hem bi an once ogrenmi$ olursun varmi yokmu bi$i :1hug: haber ver ama bakk ve sonuc olmusuz olursada üzülme :teselli: unutmaki senin gibi seyleri yasayan birsürü kisi var mesela ben buyrunnnnnnnnn

haber verecem canım ermem mı azcık dahs bekleyım bılıyorum canım iyikşi varsınız rabım sadece bır kacımızı dgıl hepimizi güldrr inş hayırlısıyla

hiç sorma ya varya doktordan geliyorum annemi ablamı kardeşimi arayıp böle böle dedi doktor demiyorumda hemen buraya yazıyorum beni aynı sorunu yaşayanlar daha ii anlıyor diye aileme kalsa abartıyorum tedaviye gerek yok bir oğlum var zorlamanın alemiyok olmazsa olmasın mafoldumben ama ben tekrar anne olmak istiyorum birde kızım olsun erkekte olsa olur bir daha bu duyguları yaşamak istiyorum yarın ölüp gittigmde evladım kimsesiz kalsın istemiyorum yanlışmıyım sizce iice bunalıma girdim ben mafoldumben

cok sukurki sen anneligi tatmissin bide bize bak. birtane olsun biye neler yapmiyoruz. yinede cok sukur hic olmayabilirdide. doktor kesin olmaz diyebilirdi ama oyle bisey yok eninde sonunda olacak ama ne zaman allah bilir.

haber verecem canım ermem mı azcık dahs bekleyım bılıyorum canım iyikşi varsınız rabım sadece bır kacımızı dgıl hepimizi güldrr inş hayırlısıyla

valla bacim sen iyi sabredyondelikafadulden ben olsam orta yerimden cat diye catlarim.kafamçokkarıştı

valla arkakadım nezaman teste gidiyor yada niyetlenıyom ogün hasta oluyom saldım gitti ya bide adetim gecsin beklıyorum gerci sürekli adet gecikmeleri yasıyorum

anliyorum canim seni ama ne bilim kendimi koyuyorum senin yerinesempatiksalakcinni:1shok:

abow garilarrrrrrrrrrr nirdesiniz bizim gonu 2 inci sayfaya gidivermis amaninnnnnnnnnnnnnhihoyyyt

selamin hello kizlar olumunekankayizsmile durumlar ne alem.. gidi$at nasil?? Akasicigim galiba bu aylarda catlatma ignesi vurulanlar cok ondan gelen gelene sayfaya delikafadulden duyariz umarim burdan hamile haberleri..

cok sukurki sen anneligi tatmissin bide bize bak. birtane olsun biye neler yapmiyoruz. yinede cok sukur hic olmayabilirdide. doktor kesin olmaz diyebilirdi ama oyle bisey yok eninde sonunda olacak ama ne zaman allah bilir.

haklısın cnm çok şükür oğlum var saglıklı Allah tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin işallah annelik duygusunu tatmayı

selamin hello kizlar olumunekankayizsmile durumlar ne alem.. gidi$at nasil?? Akasicigim galiba bu aylarda catlatma ignesi vurulanlar cok ondan gelen gelene sayfaya delikafadulden duyariz umarim burdan hamile haberleri..

merhaba cnm bende çarşamba çatlatma iğnesi oldum kasık agrısı mide bulantısı gerginlik oo feci durumdayım sende kullandınmı böle etkiler yapıyomu karnım davul gibi gerildi namazımı bile kılrken zorlanıyorum hee bide durmadan tıkınasım var bilmiyorumkismile

merhaba cnm bende çarşamba çatlatma iğnesi oldum kasık agrısı mide bulantısı gerginlik oo feci durumdayım sende kullandınmı böle etkiler yapıyomu karnım davul gibi gerildi namazımı bile kılrken zorlanıyorum hee bide durmadan tıkınasım var bilmiyorumkismile

hadi hayirlisi olsun ignen sana guzel haberler getirsin kaydirigubbakcemile5 ben ilk ignemi gecen ayvurulmustum ondan oncede hep yumurta gelistirici igneler vuruyordum kendime kafamçokkarıştı yasadigin tüm belirtiler bende olmu$tu kasiklarimda batmalar,$i$kinlik, mide bulantisi hersey vardi bende ama maalesef olmadi hepsi igneden oluyormus bunlarin mafoldumben i$tah konusunda gelince hormon icerikli oldugu icin acaip tikinasi geliyor insanin habire. cokacimcoook göbegim bile cikti kilo aldigimi farkettim hemen :utangac: umarim bu seferde yaniltmaz beni belirtiler ve insallah sende dogru belirtilerdir yasadiklarin :Saruboceq:

evet bacim dedigin gibi bizim topik doldu tasiyo. catliyan catliyanakaydirigubbakcemile3

lelosscum sende olan belirtiler bende vardi bende cok kaptirdim kendimi hamileyim diye ama catlama ignesi yapyomus hepsini insallah seninkiler :CüvCüv:hamilelik belirtisidir. :Saruboceq:2 kez catlama ignesi yaptirdim ikisindede ayni belirtiler . ZATEN SU CATLAMA IGNESI YUMURTALIKLARIM HARIC HERYERIMI CATLATTIsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
:lepi:kizlar haftaya turkiyeye gidyorum bir isteginiz varmibuyrunnnnnnnnn

:lepi:kizlar haftaya turkiyeye gidyorum bir isteginiz varmibuyrunnnnnnnnn

ohhhne güzel boshayallersmile bende mayis gibi düsünüyorum ama bakalim hihoyyyt esimi yalniz birakmak istemiyorum ama bizimkilerinde hasretine dayanamiyorum bilmiyorumkismile gitmisken de bi doktorada görün bak bakim ordakiler ne dicek bebek icin sempatiksalakcinni

kızlar bende bu carsamba OVITRELLE catlama ıgnesı vurulcam, cok merak edıyorum acaba tutacakmı klomen kullandım cok gec tepki verdı yumurtalıklarım 15gunde 17mm olustu . sımdı bu ıgneyı vurulunca neler oluyo neler beklıyo benı yardımcı olurmusunuz ?

ohhhne güzel boshayallersmile bende mayis gibi düsünüyorum ama bakalim hihoyyyt esimi yalniz birakmak istemiyorum ama bizimkilerinde hasretine dayanamiyorum bilmiyorumkismile gitmisken de bi doktorada görün bak bakim ordakiler ne dicek bebek icin sempatiksalakcinni

valla doktora gorunebilirmiyim bilmiyorum hafta sonu gidip gelecez esimle istanbula 4 gun icin. kafa dinlemeye 4 gun boyunca bebek lafini duymicam :lepi::Saruboceq:ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar bende bu carsamba OVITRELLE catlama ıgnesı vurulcam, cok merak edıyorum acaba tutacakmı klomen kullandım cok gec tepki verdı yumurtalıklarım 15gunde 17mm olustu . sımdı bu ıgneyı vurulunca neler oluyo neler beklıyo benı yardımcı olurmusunuz ?

valla canim soyle anlatayim: gogus agrisi, kasik agrisi, mide bulantisi, yorgunluk yani anliyacagin hamilelik belirtisi gibi ondan kendini cok kaptirma sonra negatif cikarsa yikilirsin allah kalbine gore versin!:Saruboceq:

valla canim soyle anlatayim: gogus agrisi, kasik agrisi, mide bulantisi, yorgunluk yani anliyacagin hamilelik belirtisi gibi ondan kendini cok kaptirma sonra negatif cikarsa yikilirsin allah kalbine gore versin!:Saruboceq:

sagol canım amiiiin

Back